Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: Főoldal Akciók

Stadler Form

www.stadlerform.hu

JULIA és MIA diffúzor

A Stadler Form JULIA és MIA légfrissítő újdonság a svájci dizájncég kínálatában. Minimalista a forma, maximalista a funkció.

A Stadler Form JULIA és MIA diffúzor ultrahangos porlasztási elven működik. JULIA kétdeciliteres folyadéktartállyal 50 négyzetméternyi szobát, vagy kb. 120 köbméternyi légteret képes frisssíteni. MIA egydeciliteres tartályával 30 négyzetméteres szobaméretre lett méretezve.

Stadler Form JULIA és MIA a feltöltött tartályukba csepegtetett aromát teríti a levegőben. A gyártó saját ajánlott aromái mellett egyéb természetes olajos aroma is használható. Alkoholos oldószert tartalmazó aromát tilos használni, mert tönkre teszi a porlasztórendszert és garanciavesztéssel jár.

A Stadler Form készítmények 100%-ban természet aromákból állnak. A Relax, Refresh, Revive illatosító olajok a lazulás, a felfrissülés, a vitalizálás eszközei. Nemcsak frissítenek, hanem egészségesek is.

A Stadler Form JULIA a kijuttatást ingamozgással végzi, 160 fokos térben teríti az porlasztott illatos nedvességet. Folyamatosan 18 órát teljesít, szakaszos üzemmódra átállítva 10 perces üzemidő után 20 perces szünetet iktat be és közel 50 órán át képes frissíteni. A permetet LED fénnnyel világíthatjuk be, amit tetszés szerint kikapcsolhatunk, ha éjszaka használjuk. MIA kisebb térfogata 10 órás üzemidőben folyamatos üzemmóddal működik.

Amikor a folyadéktartály kiürül, JULIA és MIA egyaránt önműködően kikapcsol. Nagyon halkan üzemelnek, alig hallhatók és energiafogyasztásuk csekély, alig 7-14 Watt.

A jó közérzet nem csak lakhelyünk kiváltsága, munkahelyi irodában is a Stadler Form JULIA és MIA valamelyike bárhol elfér. Télen, zárt légtérű fűtött helyiségben a levegő páratartalmára is jótékonyan hat a Stadler Form JULIA és MIA diffúzor.

A gömbszerű Stadler Form JULIA és MIA fehér vagy fekete és bronz illetve limezöld színben kapható.

Trust GXT 155C egér és GXT 322C

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

mikrofonos fejhallgató rejtőszínben

A formatervezők fantáziája végtelen. A Trust headsettel a fejen és a hajszálpontos egérrel minden készen áll a szenvedelmes játékosnak a beleéléshez. Dzsungelharchoz és hadszíntérhez edzett idegek, kifinomult észlelés és TÖKÉLETES ÁLCA.
A játék virtuális terében és a monitor előtt ülve egyaránt.

Az egér és a headset a többrésztvevős online játékokhoz lett kitalálva. A fejhallgató mikrofonjába mondott utasítások és infomációk a közös nyomulást vagy védekezést segítik. A fejpárna oldalán állítható be a hangerő, rajta a koncentráláshoz némítógomb is van. A szellős viseletet a hálós textilbevonat könnyíti; a pánt, a mikrofon és a kosarak állíthatók.

Az egér programozható MOBA gombjai több játék profiljához igazodnak. Időnyerés és pontosabb a találat az egér hátára tervezett állítható felbontási gombbal. A kapkodás akadályozására és a pontos mozgatásra a gyártó 8 db súlypatront mellékel, amit az egér hasában helyezhetünk el. Az egér és a fejhallgató zsinórzata egyarán kétméteres, mindkettő gubancmentes bevonattal készült.

A minőséget többéves gyártói garancia biztosítja.

PHILIPS BT6000

by Sándor Gy. Zsolt www.philips.hu

vízálló hangsugárzó

Tévedés ne essék, nem a konzervkóla borult fel. A formaterv nem öncélú, a BT6000 a gumírozott talpán állva vagy oldalra fektetve is működik.

A csatlakozó aljzatokat gumisapka takarja, vízállósága IPX4 osztályú, a fröccsenő víztől megóvja a strandon is. Strapabíró tokozásába a legújabb, céges fejlesztésű DSP hangfeldolgozó technika került. 360°­os hangterítése érzékletes, bármely irányból erőteljesnek érezzük a zenét, erről az ellenoldalon megtalálható ikerhangszórók és a passzív sugárzók gondoskodnak. Zenei teljesítménye méretéhez képest igen tekintélyes 12 Watt.Az okostelefonról vagy táblagépről jövő vezeték nélküli jeleket Bluetooth érzékeli és a legkorszerűbb, egyérintéses NFC® technológiát vetették be a párosításhoz. Hogy sehol ne maradjunk zene nélkül, biztonság kedvéért vezetékes audio­bemenetet is kapott egyéb jelforrásokhoz.

Mikrofont is tettek bele, ami a kihangosított telefonálást könnyíti. Ilyenkor magától a BT6000 megszakítja a zenélést, majd a telefonálás után folytatja.

Gyári tartozékként nemcsak töltővezetéket, hanem konnektoros USB­töltőt is kapunk, színválasztékban a fekete (BT6000B/12) mellett borvörös (BT6000R/12) változatban is létezik.

Trust SENTO beviteli eszköz

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

tévézés csak stílusosan

A sarkos és lapos okostévékhez mi passzol legjobban, ha nem egy sarkos és lapos kezelőegység. A Trust formatervezői a SENTO beviteli eszközt Samsung okostévék számára készítették, mivel hazánkban az eladások zömét ez a márka adja. Vezeték nélküli egysége 10 méterről is vezérli a tévét. Beleépítettek noteszgépekkel egyező egeret is, így a navigáció és a szöveges bevitel a böngészőben egyszerre gyors és precíz. Kiosztásán a magyar ábécé ékezetes betűi is megtalálhatók egy sor profilírozott funkciógomb társaságában.

A Samsung gyári távirányítóra a továbbiakban nincsen szükség. A SENTO csatornát vált, hangerőt szabályoz, megnyitja a Samsung Smart HUB szolgáltatás felületét és navigál a felkínált programokban. Lebonyolíthatjuk vele elektronikus levelezésünket is és az időtálló formatervezés folytán a nagyszobát uraló tévénk mellett örök darab lehet.

Urban Revolt DECI & MOBI

by Trust www.urbanrevolt.com

a színes hangkeltők

Itt a narancs szezonja és a dizájnerek nem fukarkodnak vele a színhasználatban, legyen az vezetékes fejhallgató vagy vezeték nélküli Bluetooth hangrendszer. A színválasztás kedves és kézenfekvő a holland gyártónak, lévén a narancs a nemzeti színük. A két eszköznek a színen túl van még több közös jellemzője, mindkettőt zenehallgatáshoz és mobiltelefonos beszélgetések lebonyolításához tervezték.

Ha nem zavarunk vele másokat vagy nem bizalmas a téma, akkor a DECI sztereó hangrendszeren a zenélést egy gomb megnyomásával szakíthatjuk meg és máris mehet a csevely. Belső akkumulátora két munkanapnyi zenére elegendő és duráber fémborítása strapabíró kivitelt sejtet. Csatolófül is került az íves élre, amibe a tartozék karbiner akasztható, oldalai gumiborítást kaptak. Nem kell rá így különösebben vigyázni és akár hátizsákra is fellógatható. A hangerőt brutális méretű 'plusz' és 'mínusz' gombokkal egyszerűen lehet rajta beállítani.

Van úgy, hogy a zenélés személyes szféránkon belül kell maradjon, vagy a hívásokat nem szánjuk illetéktelen füleknek. Ilyenkor a vezetékes MOBI fejhallgató jön számításba. A fazon és színvilág a Decihez hasonlóan provokatív, ugyanakkor praktikus. A lapos és gabalyodásmentes vezetékezés leszerelhető, rajta szintén narancs színű a kezelőfelület a bejövő hívások kezeléséhez és a hangerőhöz. Fejpántja állítható és összecsukható.

Az eszközök anyagának tartóssága a kétéves itthoni garancia tekintetében nyugalomra ad okot. Az erőteljes színek egyértelműen gondoskodnak arról, hogy csak úgy ne olvadjunk bele a környezetbe.

Trust EVO

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

Advanced Laser Mouse

Az EVO Advanced Laser Mouse finomított lézeres letapogatása gyakorlatilag minden felületen használhatóvá teszi a szokatlan formatervezésű beviteli eszközt. Üvegasztalon is gond nélkül működik.

Az egér vezeték nélküli kapcsolattal üzemel, felülete tökéletesen idomul a tenyér ívéhez és az ujjakhoz. Oldalt kényelmi gombok sokasága segíti a gyors műveleteket és a hároméves garancia biztonságot jelent.

Szeptemberi akció

www.nostalgiashop.hu/akcio

a Nostalgia Shop-nál

Szeretnénk vendégeink kedvébe járni, így olyan gyönyörű bútordarabokat válogattunk össze e havi akciónkba, amelyekről tudjuk, hogy népszerűek vásárlóink körében. Akciónk a készlet erejéig tart.

Kapcsolat:
Nostalgia Shop
H-2045 Törökbálint, Tópark u. 1/A.
Törökbálint, Pest 2045
Hungary

ligne roset

www.ligne-roset.hu

SUMMER SALE!!!

Bemutatótermi akciónkat 10 nappal meghosszabbítjuk, melynek keretében egyes termékekre eltérően 10-50% kedvezményt adunk!

Nincs időd nyaralni? Nyaralj otthon, dobd fel otthonod ikonikus dizájner bútorokkal és kiegészítőkkel a Ligne Roset Summer Sale keretében!

Az év eddigi legnagyobb akciója!

A nyaralás mellett szeretnénk meghozni a kedved a vásárláshoz is. Ha eddig hezitáltál, most itt a remek alkalom, hogy belevágj a nyári lakás-átalakításba, felújításba vagy csak kicsit feldobd otthonod vagy nyaralód hangulatát egy ikonikus design bútorral vagy kiegészítővel.

BoConcept

www.boconcept.com/hu-hu/furniture/whats-new/exdisplay

Bemutató bútor árkedvezmények

Üzleteink berendezésének megújítása során leárazott bemutató bútoraink mindig igen népszerűek. Egy a fontos, igyekezzen, hogy az ön által választott bútort még megkaphassa. Nézze meg mielőbb az önhöz közeli üzletünk aktuális ajánlatát, most a korábbiaknál is nagyobb választékot talál!

Budapest, Árpád fejedelem útja
MaxCity

Ajánlatunk 2014. augusztus 31-ig érvényes!

20%-OS SUMMER SHOPPING KUPON AKCIÓ

www.maxcity.hu

A MAXCITY-BEN

JÚNIUS 13-15. KÖZÖTT 20%-OS SUMMER SHOPPING KUPON AKCIÓ A MAXCITY-BEN!
« 1 2 3 »