Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Trust GXT 880 mechanikus billentyűzet

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

dizájn a fanatikus játékosoknak

Trust GXT 880 mechanikus billentyűzet jelent meg a holland gyártó kínálatában játékosoknak szánva. Külsejében nincsen hivalkodó elem, inkább a különleges tervezés és kialakítás okán érdemel figyelmet.

A sötét felület a piros emblémával egyértelműsíti, hogy a szenvedélyes játékosok társadalmát célozza meg. Nincsen futurisztikus formatervezés, itt a használhatóság és ergonómia uralkodik, meg a strapabírás. A lenyomott billentyű útja mindössze 2 mm és reakcióideje bravúros 5 millisec. Emiatt a gombok hihetetlenül gyorsan és megbízhatóan kapcsolnak.
A mechanikus billentyűk rugós megoldása és a határozott billentyűmozgás biztosítja a gyártó által tanusított 50 millió (!) leütésnyi élettartamot.

Játékhoz egyetlen átkapcsolással a zászlóként lengedező Windows ablak gombja kiiktatható.
A billentyűk közül négyre adott sorrendben történő több leütésből álló sorozat (makro) programozható. Ez okból (anti ghosting) védelmet kapott több billentyűnek adott kombinációban történő lenyomásához. Így egyetlen parancs sem vész el és ez biztosítja, hogy játék közben egyes feladatok vagy mozdulatok végrehajtásához megkövetelt több billentyű lenyomása érzékelhető legyen a játékprogram számára. Egy-egy makro 60 lépést tud rögzíteni.

Non-stop élvezethez a GXT-White billentyűkre LED háttérvilágítás kapcsolható. Többféle megvilágítási lehetőség áll rendelkezésre, ha a környezet fényviszonyai ezt megkövetelik.
A zsinórzat dörzsálló hálós harisnyát kapott, hogy az asztal éle ne kezdhesse ki a sok mozgatás során. A zsinór USB 2.0 csatlakozóban végződik a számítógépes adatkapcsolat létesítéséhez. A billentyűzet hasa alatt terelőprofilok rögzítik az egyéb (pl. fejhallgató vagy egér) kábeleket. A billentyűzet szándékoltan elég nehéz és stabil, hogy csak a játékost ragadhassa el a játék heve.
A Trust cég bízik terméke minőségében és a játékosok vehemens természetének dacára 2 év gyártói garanciát vállal. Magyar nyelvű (ANSI 852 karakterkészletű) kiosztással hozzák idehaza forgalomba.

SAMSUNG Galaxy S8

www.samsung.hu

még a hivatalos bejelentés előtt

SAMSUNG Galaxy S8 izgalom keríti egyre inkább hatalmába az Android táboron belül a Samsung hívőket. Még pár nap a hivatalos megjelenés (március 29.) előtt, de már egyes jólértesültek sokat tudnak.

Profi hírkiszivárogtató Evan Blass, aki közölte a közösségi média oldalán a fenti fotósorozatot, amelyik a SAMSUNG Galaxy S8 külső megjelenését és a színvilágát mutatja be elöl-hátul (és oldalt).

A SAMSUNG Galaxy S8 az előző luxusmodell S7-től karakterében nem, de formatervezési megoldásaiban már lényegesen eltér. Először is az üvegfelület - ami a kijelző maga - ráterpeszkedik az egész előlapra, szinte nincs már holttér és káva is alig fellelhető. Ez a kikapcsolt állapot. Bekapcsolva is alig van felette csík alul-felül, ahol egyéb gyártási okok miatt nem a kijelző felülete foglal helyet.

Szép dizájn-megoldás. Minden korábbi hagyománnyal szakítva eltüntették az androidos rendszerre jellemző középső gombot a legalsó sávból. Ezzel egy (már akinek) gyönyörű, homogén felület keletkezett, amit nem bont meg semmilyen fizikai elkülönülés.

Ha eltüntették a SAMSUNG Galaxy S8 előlapjáról a nyomógombot, az ujjlenyomat-vizsgáló szolgáltatást is elvesztették. Legalábbis a frontoldalon, mert a hátfal fotóján a jobb oldali gomb lesz az. Középen a megnövelt fényérzékenységű kamera lencséje figyel. Baloldalt a vaku és vele talán egybeépítve a (szintén ujjunkra igényt tartó) S Health szolgáltatás letapogatója található. Utóbbi a pulzusnak és a vérünk O2 szállító képességének mérhetőségét hivatott ellátni.

Ha valakinek kényelmetlen a hátoldalon igazgatni az ujját az ujjlenyomat azonosításhoz, szóba került a SAMSUNG Galaxy S8 fejlesztési szakaszában, hogy az előlapi kamera irisz-szkenneléssel azonosítaná a jogos tulajdonost és engedné hozzáférni saját méregdrága telefonjához. Ugyanis az új készülék az előd negyedmillió forintos kategóriáján túllépve, ezer eurós árszínvonalon indít a boltokban. Átlépheti a háromszázezer forintos pszichológiai határt is.

A SAMSUNG Galaxy S8 egyéb tulajdonságait nem kerülnek terítékre, hagyni kell a Samsung cégnek is valamit a nagy napra. Egy bizonyos, a fotózáshoz használt hátfali kamera már az S7 modellnél leiratkozott a számháborúban való részvételről. Az S5 modell 16 megapixeles kamerájához képest ’csak’ 12 megapixeles lett az S7 érzékelője és ez a pixelszám marad a SAMSUNG Galaxy S8 esetében is, más paraméterekben eszközölnek javítást.

Várjuk a SAMSUNG Galaxy S8 bemutatkozását, jöhet a „mobil ki-mit-tud” újabb felvonása. Addig is a fizikai megjelenés hagy időt a szemnek a szép formán és a fakított színeken elidőzni. Az Unpacked 2017. március 29-i eseményéhez kapcsolódóan az alábbi webcím ad még pár napig biztatást magyar nyelvű megtekintőinek, amely március 09. óta fut: www.samsung.hu

Stylies ELARA

www.irobotcentrum.hu/Stylies

svájci dizájn a levegő illatosítására

Stylies ELARA aromadiffúzor az új termék, amely a tavasz illataival együtt jelent meg itthon. A Stylies cég szilárd (gél) alapú illathordozót kisérletezett ki, amely a párolgó illóolajok gyorsan csökkenő illatkoncentrációjához képest azok akár 25-szörös időtartamára elegendő illatanyag kibocsátására képes egy illattégely tartalmával. A Stylies ELARA aromadiffúzor ugyanakkor az illóólaj cseppekkel is működtethető.

Formája kisméretű kockára hasonlít. Magassága pontosan 10 centiméter. Még a kisasztalon is jól mutat, helytakarékos és nem kell eltenni szem elől.
Nyugodt és sallangmentes formavilág, minden zavaró elem nélkül. Háromféle - fehér, sötétszürke és magenta - szín a választéka. Az energiaellátás lehetősége is kényelmes hármas: 230 Voltos hálózati adapter, cserélhető ceruzaelem vagy -akkumulátor, de USB-s áramforrásból is kaphat tápenergiát. Alig 1.3 Watt energiát fogyaszt.

A Stylies ELARA aromadiffúzor vezérlése a doboztetőn elhelyezett programgombbal történik. Ki/bekapcsolás, szakaszos működtetés, normál vagy intenzív illatkibocsátás programpontokból áll össze a kezelése. Az aktuális program elérését LED kontrollfény erősíti meg.

Használata gondmentes és a Stylies Aroma Gél választékkal a leginkább hatékony.
Többféle illatkomponens - zöldtea, zöldalma, cédrus/szantál keverék és téli gyömbéres közül mindenki ízlése szerint - teszi hosszantartóan kellemessé szobáink levegőjét, hordozható kivitele az egész lakás légterének szakaszos illatosítására képes.

Philips Fidelio BM90

by Sándor Gy. Zsolt www.philips.hu

izzylink™ zeneközpont

Philips Fidelio BM90 modell néven újabb többhelyiséges zenélésre alkalmas, izzylink™ csatlakozású hangsugárzóval bővítette választékát a patinás holland cég.

A Philips Fidelio a BM90 típusszámmal követi a sorban a BM50 és az azt megelőző BM5 egységet. A Philips fejlesztői elkötelezettek a többhelyiséges hangosítás mellett, amelyet a pofonegyszerűen kezelhető izzylink™ összeköttetéssel oldanak meg. Akár öt darab izzylink™-képes audio egység is állhat egymással összeköttetésben bármiféle vezetékezés nélkül. Nem kell hozzá sem PC-s hálózat, sem router, de még Wi-Fi sem. Mindegyik audio készüléken két kulcsfontosságú gomb van, az egyikkel a jelforrással szolgáló távoli eszközt ismeri fel, míg a másikkal a hangosítást végző izzylink™ társakkal áll szóba. Két gombnyomás, létrejön a kapcsolat és nincs több teendő, csak a kedvenc zenéket hallgatni. Ha átmegyünk egy másik szobába, csak egy gombnyomással átadjuk a jelet oda.

Bármelyik izzylink™ egység lehet a gazda, és a többi a követő, ilyenkor a gazda a zeneszolgáltató. Bármelyik egység lehet mester is, szolga is. A lényeg, hogy egy okostelefonról Bluetooth kapcsolattal küldött zeneszám bárhol szólhat, ahány helyiségben izzylink™ eszközt helyeztünk el. Egyszerre mindenhol is.
Nem kell többé szobáról szobára magukkal hurcolni a telefont és a végén nem tudni, hol is hagytuk.

Philips Fidelio BM90 elnevezésű változatként a modell a falra szerelhető BM50 képességeit teljesíti: van benne FM rádió, CD-lejátszó és külső audio eszközzel is csatlakoztatható zsinóros megoldással. Távirányítója minden funkciót kényelmesen vezérel. A duplázott, 200 Wattnyi zenei teljesítményt 3 hangsugárzó és egy baszreflex mélynyomó állítja elő. A saját fejlesztésű Living Sound szolgáltatás nagyméretű szobát is könnyen behangosíthatóvá tesz.
A Philips Fidelio BM90 nemcsak a hangerőben, hanem megjelenésében is tekintélyes.Egyméteres magassága padlós elhelyezést kíván és 11 kilós súlya is erre sarkall.

Hasznos kényelmi funkció a programozható ébresztés és a 20 rádióállomást tároló saját memória. A teljes kényelem az USB kulcsot befogadó aljzattal kerek, erről is lejátszik zenéket telefon vagy táblagép igénye nélkül. A CD-lemezt a dizájnos függőleges résbe illesztve játssza le.
A Philips Fidelio BM90 nem véletlenül a ’FIDELIO’ család tagjaként tud izzylink™ eszközként szólni. Hi-Fi minőségben tud a lakás szórakoztató-központja lenni és a letisztult forma a szoba díszévé avatja.

Trust URBAN PowerBank

by Sándor Gy. Zsolt www.urbanrevolt.com

autós vészindító

Trust URBAN PowerBank autós vészindító soha nem jön jobbkor, mint a hetek óta tartó zimankóban. A kis helyen és tetszetős csomagban hordható Trust URBAN PowerBank autós vészindító bárhol megment minket. Ha gyengélkedik az autó akkumulátor, pár mozdulattal hadra foghatjuk a készletet és ráindítózhatunk a kocsiban.
Hamar megtaláljuk a csomagtartóban, sárga csíkozású strapabíró cipzárja magára vonja a figyelmet.

A Trust URBAN autós vészindító egy 10000 mAh kapacitású energiatároló, ’magyarul’ PowerBank.
A Pokémon-láz hozta a külsős póttöltők jelentőségét a reflektorfénybe. Előtte is használt ilyet az, aki nem szerette a mobil telefonálás nagy hátrányát, a hamar lemerülő akkumulátort.
A pokémonozás energiazabáló, de eltörpül a gépkocsi lefáradt akkumulátorának energiaigényéhez képest. A 10000 mAh egypár másodpercig mégis elegendő arra, hogy az autó önindítójának a kellő rásegítést megadjuk.
A Trust URBAN PowerBank autós vészindító beépített elektronikája megakadályozza az ellenkező polaritás vagy a rövidzár veszélyét. A ’bikázó’ kábelkészlet is a tetszetős csomag része. Formatervezése a helytakarékos elrendezés mellett a fekete-sárga színpárosítás hivalkodására szándékosan épít.
Az elektronika lerobbant autóval - - - – – – - - - SOS fényjeleket is képes a sötétben LED lámpájával sugározni. Vörös fényekibocsátási állásra kapcsolva elakadásjelzőként is teljesít, elemlámpának is használhatjuk az erős fehér fényre átváltva.

Mivel ‘békeidőben’ külső energiaforrásként működhet, a Trust URBAN autós vészindító visszaminősül PowerBank segédnek. Saját magát is olykor jól kell lakatni, mikorra összes kapacitását felhasználtuk. Okos elektronika vigyáz a biztonságos és gyors töltésre, de a 10000 mAh így is pár órát igényel a teljes szint eléréséig. Négy apró, kéken izzó konrollfény mutatja a töltöttség állapotát. A Trust URBAN autós vészindító mint PowerBank a telefonunkat egy hétig is függetlenítheti a konnektoros töltéstől.
Párhuzamos USB-s alacsony (A) és magas (2.4A) aljzatairól telefon és táblagép egyidejű töltését is megoldhatjuk.
A Trust URBAN PowerBank autós vészindító mellé két év gyártói garancia jár. Ha lerobbant autóhoz mentést kérünk és az órákig tartó fagyos izgalmak után újraélesztik az akkumukátort, két ilyen mentés költségéből kitelik a PowerBank ára és a rengeteg kellemetlenség mellőzésével.

LEVI’S® ötlet

www.elixirdesign.com/

ruhaszárító-kötél

A LeVI’S® márka fejünkben a blue jeans/indigo jeans, magyar szóhasználatban a farmernadrág mint ruhadarab fogalmával azonos.

A LeVI’S® ötlete mozgósítás a környezet-tudatosságra és a barátságra környezetünkkel. A ’TÖRŐDJ A BOLYGÓNKKAL’ arra sarkallja a nadrágjaik viselőit, hogy ésszerűsítsék a mosásukat. Egy szerelvénykészlet szolgál mindehhez. Az Einspine szárítókötél-készlet 7 (azaz hét!) lépésben magyarázza el Amerikának, hogyan is kell egy szárítókötelet rögzíteni és kifeszíteni. A készleten a LeVI’S® márka piros szövetvédjegye három helyen is ott szerepel, sugalmazza a hovatartozást.
A márkahűség jegyében a papírcsomagolásra statisztika is került: egy LeVI’S® nadrág kimosásának környezeti hatását szemlélteti. Megállapítja, hogy a mosási tevékenység környezeti hatásainak 60%-a a mosodában keletkezik. E 60%-os kihatásnak a 80%-át teszi ki a szárítás. Sok amerikai városlakó pénzbedobós automatákkal mosatja a nadrágjait. Az automata mosógépek bevett szolgáltatatása a gépi szárítás, amellyel a felfűtött mosótérben szárítják ki a már tiszta de még nedves ruhát. Ez természetes igény, hiszen a mosodából a friss ruhát nem praktikus dolog nedvesen elvinni.
Könnyű a matek, a fenti 60%-nak a 80%-án túlmutató 20%-ért a mosószerek és a vízkezelés a felelős.

Marad tehát a károsító hatások 40%-a, ami egyértelműen a későbbi vasalással járó hő- és gőzkibocsátás környezetet terhelő volta. Próbált már valaki egy gépben szárított, ropogósra gyűrt nandrágot szépen és gyorsan kivasalni?

Ha otthon az automata mosogépben nem kapcsolják be a szárítóprogramot és a kimosott ruhát egy szárítókötélre akasztják, akkor a nadrágmosás ’környezetet taposó lábnyoma’ leesik 20%-ra, mivel a mosószer és víz egyelőre nem mellőzhető. Tapasztalat szerint egy nyirkosra centrifugált LeVI’S® nadrág a sodort gyapotszálak rugalmasságának köszönhetően a kötélen úgy kihúzható, kinyújtható és kisimítható, hogy a szélben – vagy az alagsorban – megszáradva vasalásra sem szorul.

Az Einspine szárítókötél-készlet zsinege, kampói és feszítőcsigái bizonyosan újra hasznosított papírcsomagolásban vannak, és ha ránézünk az ízléses adjusztálásra, azonnal kedvünk támad bárhol kifeszíteni egy szárítókötelet. Az Einspine szó angolul kiejtve kisértetiesen hasonlít Einstein nevére, a gondolkodó elme zsenialitására utaló LeVI’S® marketing újabb fogásaként.

Anyag és kép forrása: Elixir Design

OPPO UDP-203 Ultra HD 4K

www.audiocentrum.hu

optikai lejátszó szép is jó is

OPPO UDP-203 a legfrissebb fejlesztésű amerikai mindentudó digitális lemezjátszó. Ultra HD felbontású Blu-ray videolemezeket, SACD Hi-Fi hanglemezeket és bármely más korongot is kezel. Hallgathatunk vele negyfelbontású (nem-CD minőségű) hangfelvételeket is.

OPPO UDP-203 fantázianévvel látták el a mai dizájn irányzatait követő lejátszót. A ház szálmart alumínium fekete színben. Diszkréten kék fénnyel világító kontroll LED a bekapcsoláshoz, 5 kezelőgomb és egy tálcanyitó-gomb került az előlapra, alá a szimmetria kedvéért egy USB bementi aljzat, na meg a nagyfelületű informatív kijelző középen.

Az OPPO UDP-203 képi előnyeit akkor tudjuk igazán kihasználni, ha birtokunkba kerül olyan újgenerációs Blu-ray lemez, amelyen a filmet 4K felbontásban adták ki. Ez nem tévesztendő össze azokkal a már korábban kiadott Full HD gyári filmekkel, ahol az eredeti film digitális nyersanyaga 4K felbontású volt és ebből butították vissza Full HD Blu-ray kiadvánnyá.
Manapság ilyen valódi 4K filmek izelítőként az új Hét mesterlövész, a Warcraft, az Underworld sorozat Blood Wars epizódja, Tom Hankstől a Phillips kapitány és a Sully (az egyikben hajónak, a másikban repülőgépnek a pilótája), az Éhezők viadala négyes filmgyűjteménye, az új Jack Reacher, a Sicario, az új xXx epizód benne Vin Diesel ismét, stb. Nagyjából másfélszer annyiba kerülnek, mint a normál Blu-ray változatok. A minőségi különbség bőven megéri a felárat.

Az OPPO UDP-203 saját fejlesztésű jelfeldolgozó chipre bízza a képek megjelenítését és Ultra HD felbontás mellett (3840x2160 képpontra kell gondolni) 60 képkockával rögzített film lejátszására képes. Megszólaltatja a Dolb Atmos sokhangszórós élvezetre szánt ilyen kódolású filmek hangsávjait.
A gyártó igéri, hogy nemsokára kiadnak egy firmware frissítést is, amelyik kezeli majd a Dolby Vision színvisszaadást, amivel a színhűségben, kontrasztokban új dimenziót nyithat.

Az OPPO UDP-203 másik lekörözhetetlen szolgáltatási köre a hang világa. Az analóg 7.1 csatornás kimenete is egy opció, de igazi ereje a DAC digitálisról analógra konvertáló képesség milyensége.
Ahogyan a Full HD-ról az Ultra HD-re lép át a videovilág, a hangrögzítésben is már kaphatók nagyfelbontású zeneanyagok (vagy elérhetők az interneten), amelyek ilyen lejátszóra várnak, hogy megszólalhassanak vele.

Kívül a kifinomult és végletekig leegyszerűsített feketeség látványa, belül a földi halandók számára kommunikációs ’fekete doboz’ elven működő elektronikus csodatévők (nem tudjuk, mi mit tesz, de a bementek és kimenetek kapcsolata az élvezet forrása), elvarázsolnak minket és készítenek mozgóképet meg hangvilágot a nappaliban.

A talán túl sok technikai részlet rávilágít, hogy egy ilyen lejátszó testesíti meg a modern konzum osztáy ’non plus ultra’ elvárásait. Az OPPO UDP-203 egybe ötvözött tudása és annak minősége ma utolérhetetlen.

Trust URBAN Crystal headset kristályberakással

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

a zenélő fülbevaló

A hollandok a Swarovski® céggel közösen dobták piacra a látványával női szíveket megdobogtató fülhallgatót. Az eredmény ragyogó hangzás és ragyogó küllem két év gyári garanciával. Zsinórján a telefonhívás fogadására szolgál egy gomb, a beszélgetést a beépített mikrofon segít lefolytatni.
A kezelőgomb egyébként az okostelefonon tárolt zeneszámok lejátszását és -léptetését, valamint a keresést is vezérli.
Eltérő füljárat-méreteket hivatott a gyári tartozékként csomagolt három pár puha gumihuzat kiegyenlíteni.

Az összhatás gyönyörű és az összsúly mindössze két deka a 120 centis zsinórzattal együtt. A hangzás a nagyátmérőjű hangsugárzó révén átfogja az egész ember által hallható hangtartományt (20Hz - 20000 Hz).
A csatlakozást bármely Apple vagy Android telefonhoz az aranyozott szabványos minijack dugó teszi lehetővé. Bárkinek a fülében ékes dísztárgy és hasznos kényelmi eszköz.

Stadler Form EVA párásító

stadlerform.hu

a karcsú svájci szépség

Stadler Form EVA a formatervezés új vívmánya. Minimalista elvek mentén, az egyenes vonalak szándékos kerülésével született meg a külseje.

Ultrahangos párásítóként a kellemes látványon túl igen hasznos dolgot lát el. A fűtött téli szoba kiszáradásra hajlamos levegőjét kellemesen tartja karban. Nagy teljesítményre képes, 80 négyzetméter alapterületű helyiséget is megtölt egészséges páratartalommal.

Különlegessége az esztétikumot kiemelő távszabályozó, amibe egyúttal a nedvességérzékelőt is kitelepítették. Így a szoba nedvességtartalmáról valódi információt nyerve a távszabályozó önműködően vezérli a Stadler Form EVA párásítót.

A padlón álló Stadler Form EVA másfél méteres magasságba küldi a porlasztott vízpárát, és egyenletesen teríti a szobában. A hygrosztat a 30%-75% relatív páratartományban tetszés szerint tartja a levegő nedvességtartalmát.

Stadler Form EVA dizájnja gyakorlatias, a felső ívbe épített LED visszajelző fények éjjelre ki is kapcsolhatók. A működtető egység zajszintje elhanyagolható, maga a párásítás ötfokozatú intenzitáskapcsolóval szabályozható.

Külön szolgáltatása, hogy a párakibocsátás melegíthetjük, ami kellemesen befolyásolja a hőérzetet, vagy tetszés szerint maradhat a porlasztott pára hidegen is. Beépített illattartálya az érzékeket is élvezetben részelteti.
Az egészségre nemcsak a párásítással vagyunk befolyással. A Stadler Form EVA által porlasztott víz lágyított, a belélegzett levegővel nem okoz lerakódást. Ezen túlmenve a hatliteres víztartályban aktív ezüst-ion kocka akadályozza a nemkívánatos baktériumok elszaporodását.

A fekete és fehér a Stadler Form EVA gyártójának hagyományos színválasztéka.

Stadler Form EVA párásító

stadlerform.hu

a karcsú svájci szépség

Stadler Form EVA a formatervezés új vívmánya. Minimalista elvek mentén, az egyenes vonalak szándékos kerülésével született meg a külseje.

Ultrahangos párásítóként a kellemes látványon túl igen hasznos dolgot lát el. A fűtött téli szoba kiszáradásra hajlamos levegőjét kellemesen tartja karban. Nagy teljesítményre képes, 80 négyzetméter alapterületű helyiséget is megtölt egészséges páratartalommal.

Különlegessége az esztétikumot kiemelő távszabályozó, amibe egyúttal a nedvességérzékelőt is kitelepítették. Így a szoba nedvességtartalmáról valódi információt nyerve a távszabályozó önműködően vezérli a Stadler Form EVA párásítót.

A padlón álló Stadler Form EVA másfél méteres magasságba küldi a porlasztott vízpárát, és egyenletesen teríti a szobában. A hygrosztat a 30%-75% relatív páratartományban tetszés szerint tartja a levegő nedvességtartalmát.

Stadler Form EVA dizájnja gyakorlatias, a felső ívbe épített LED visszajelző fények éjjelre ki is kapcsolhatók. A működtető egység zajszintje elhanyagolható, maga a párásítás ötfokozatú intenzitáskapcsolóval szabályozható.

Külön szolgáltatása, hogy a párakibocsátás melegíthetjük, ami kellemesen befolyásolja a hőérzetet, vagy tetszés szerint maradhat a porlasztott pára hidegen is. Beépített illattartálya az érzékeket is élvezetben részelteti.
Az egészségre nemcsak a párásítással vagyunk befolyással. A Stadler Form EVA által porlasztott víz lágyított, a belélegzett levegővel nem okoz lerakódást. Ezen túlmenve a hatliteres víztartályban aktív ezüst-ion kocka akadályozza a nemkívánatos baktériumok elszaporodását.

A fekete és fehér a Stadler Form EVA gyártójának hagyományos színválasztéka.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »