Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Trust URBAN Rive

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

Bluetooth vevőegység

Ha a gyártó a mobilodról lespórolta a fülhallgató kimenetet a Trust URBAN Rive Bluetooth vevőegység kapcsolja ilyenkor össze kedvenc zsinóros fülhallgatónkat a telefonnal, és még vezeték sem kell hozzá. A Trust URBAN Rive formás apró vevőegység, amely a BT jeleket a füles által értelmezhető analóg jelekké alakítja át. Formatervezése egy elegáns nyakkendő-csipeszhez teszi hasonlatossá és rajta parányi világító kék LED az ékkő.

A Trust URBAN Rive Bluetooth vevőegység akkor is hasznos, ha a telefonon többé nem zsinórral akarunk zenét halgatni. Ugyanakkor a meglévő fejhallgató/fülhallgató vezetékes kivitelű és nincs értelme lecserélni, mert igen jól szól.
A Trust URBAN Rive használatával a meglévő zsinóros headset reneszánszát éli majd, csak be kell dugni a headset kábelvéget a szabványos RIVE aljzatba, és a kábelt feltekerve akár zsebre is tehetjük. Az Apple iPhone 7 telefonon már nincs fülhallgató kimenet.
Az iPhone 7 mellé az Apple által vagyonért kínált gyári vezetékmentes headset megoldást. Ellenében a Trust URBAN Rive Bluetooth gazdaságos alternatíva. Kiszolgál minket Bluetooth kapcsolaton keresztül sokkal kényelmesebb használat mellett.
A Trust URBAN Rive Bluetooth további előnnyel is szolgál. A RIVE révén a kedvelt hangzásáról sem kell lemondanunk egy új mobiltelefon megvásárlásával, még ha arról hiányzik is a 3.5mm-es bemenet.

A Trust URBAN Rive Bluetooth akkumulátora egész nap teljesít. Teljesen feltöltve tisztán nyolc órányi zenehallgatásra vagy 10 órányi telefonbeszélgetésre képes, bekapcsolva készenléti ideje 280 óra.

A Trust URBAN Rive ismeri a jó hangminőséget nyújtó BT 4.1 adatátviteli szabványt, és a tetszetős apróság mellé 2 éves gyártói garancia jár.

Dyson AM09 ventilátor

www.dyson.hu

formatervezésből csillagos ötös

Dyson AM09 fűtőventilátor kell csak a lakásba, hogy tudását télen-nyáron kihasználva gyönyörködjünk a dizájnban.

A Dyson AM09 fűtőventilátor újdonságok sorát vonultatja fel. Első látásra valódi funkcióját nem is fedi fel. Közelebb menve sem árulja el rögtön, hogy mire szolgál és ettől mindenki meghökken. Ez nem is titkolt cél, ezzel vendégeket is lehet elkápráztatni.
Kívülről nem fedezhető fel semmilyen forgó, mozgó alkatrész, és ha tudjuk már mire való, akkor sem derül ki, hogyan oldja meg a feladatát. Amikor pedig lelepleződik, hogy ez egy fűtőventilátor, akkor jön a sok további meglepetés.

A kiáramló levegőt képes koncentrálni és fókuszálni, vagy szélesen teríteni. A kipréselt levegőoszlop vízszintes oszcilláló mozgatását is megoldja. A beépített Air Multiplier™ technológia a kibocsátott légmennyiséget megnöveli az általa magába vonzott további levegővel, ami összességében akár 28 liternyi levegő másodpercenként. A hideg levegő felfűtését is ellátja, adott hőfokot a beépített termosztáttal képes tartani, működtetése energiahatékony megoldás. A Dyson AM09 fűtőventilátor éjszaka használva is jól teljesít, zajszintje minimális, amivel QUIET MARK minősítést ért el.

Az igazi komfort a távvezérlővel teljes, az összes funkció egy gombnyomással szabályozható. Állíítható dőlésszöge sok esetben elsőrangú kiegészítő tulajdonság és a sok sima felület könnyen és gyorsan tisztítható. Az otthoni miliőbe simuló fehér vagy fekete színben kapható és jár hozzá gyártó által biztosított kétéves garancia.

Samsung Galaxy Note8

www.samsung.com

ott kezdődik, ahol az S8 végződik

Samsung Galaxy Note8 fogja helyreállítani a Samsung renomét, amit tavaly a Note7 kissé megingatott.

Menetrendszerűen jelentik be a vezető márkák az újdonságaikat. Tavasszal a Samsung telefon zászlóshajói, őszre a Note család új tagja, majd ezt követi októberben az Apple évfordulós Apple modellje és a szándékoltan ezután a Google referencia telefonja.
A Samsung Galaxy Note8 fekete, szürke, kék és arany változatban lesz kapható Európában. A Galaxy S8 és S8+ erejét ugyanazon Qualcomm Snapdragon 835 központi egység adja, mint amit a Galaxy Note8 is megkapott. Egyszerűen ma nincsen gyorsabb processzor a piacon.
Belül a fedélzeti memória lett izmosabb, az S8 a 4GB műveleti RAM-ja helyett a Note8 6GB RAM-ot kezel.
Energiafelhasználása hatékonyabb, az akkumulátor karcsúbb lett, 3300 mAh kapacitással kerül beépítésre.
Viszon képátlóban valamennyit hízott a Galaxy Note8, hogy ne lehessen rásütni, még a kijelzőn sem változtattak az S8+ méretéhez képest. Felbontásban ugyanakkor megmaradt az 1440 x 2960 pixel.
A fizikiai méretkülönbség abból keletkezett, hogy az S8+ ívelt sarkaihoz képest a Galaxy Note8 kicsit szögletesebb lett, így az átló hossza növekedett. Valójában az esztétikum változott, a lényeg nem.
Mivel a lényeg az, hogy a Samsung – keresztben legalábbis – megvalósította a kijelzőt befoglaló látható keret felszámolását, ez az Infinity Display. A tetején a hangszóró és a frontoldali kamera optika miatt van egy vékony csík, a lenti keskeny vaksávot viszont nem töri meg a fő nyomógomb, ezt szenzor helyettesíti. Látványnak is kellemes, kézbefogni élvezet. Oyan, minha a tenyerünk szabna csak határt a képeknek.

A képek elkészítésében lépett előre nagyot a Samsung Galaxy Note8 a hátoldali dupla kamerával. Ez alapvető különbség az összes korábban megalkotott Samsung modellhez képest. A főkamera kétszeres optikai ráközelítéssel 12MP érzékelős, duálpixeles kivitelben f1.7 rekeszértékkel egyezik az S8/S8+ optikájával, a másik kamera pedig a 10-szeres digitális zoom képességgel a mélységi fotózást segíti. Ez portrékészítésnél kiváló, a célszemély hátterét még mosottabbá tehetjük a fénykép elkészítése előtt is, valamint az elkészülte után is. A ’bokeh’ hatással jobban kiemeljük az objektumot.

A Samsung Galaxy Note8 továbblépett a beviteli lehetőségek terén. Az ujjunk mellett az S Pen elektronikus toll lesz segítségünkre. Maga a toll ránézésre is kiváló dizájn. A kézírásunkat szoftver változtatja nyomtatott szöveggé, kézzel írhatjuk meg az üzeneteket vagy írhatunk fotókra szövegeket. A rajzolás terén lesz majd hasznos az S Pen a nyomás- és dőlésérzékeny képessége.
A tollat használat után a praktikus oldaltároló fogadja be és tünteti el.
A Samsung Galaxy Note8 nem jelent ugrást az S8/S8+ után, azonban nem is lehet a technikában ilyen rövid idő alatt nagyot lépni előre. Formatervezése elsőrangú maradt, ebben továbbra is a Samsung van a versenyben az élen.

Philips BM6B izzy

www.philips.hu

vezeték nélküli zene minden egyes szobában

Philips BM6B izzy a családjának legifjabb tagja. Vele a hollandok koncepciója egygombos megoldással szolgál egy tipikus helyzethez.

ZENESZOBA
Szól a zene az egyik szobában és át kell mennünk a másikba, de az zeneszóról nem akarunk lemondani ott sem. A BM6B izzy a lehető legegyszerűbben valósítja meg, hogy a hangzás mindenhová eljusson. Az izzylink™ kapcsolattal akár öt ilyen csatlakozásra képes egységet is üzemeltethetünk otthon. Valamelyik tagja lesz a Mester, és az összes többi vele párosítva ugyanazon zeneforrás (okostelefon, tablet) tárolt muzsikáját vezetékezés nélkül szólaltatja meg bárhol a lakásban.

Korábban a Fidelio BM90 egység már bemutatásra került. Akkor a hangminőségen túl az időtálló klasszikus forma volt az, amitől a BM90 kiemelkedett a többiek közül. A Philips BM6B izzy az izzylink™ család tulajdonságait a hordozhatósággal új irányban bővíti. Formatervezésében ugyanakkor megmarad az igényes visszafogottság.

A Philips BM6B izzy működtethető hálózati tápfeszültséggel is, vagy saját feltöltött akkumulátoráról. Utóbbi lehetőséggel a használati kör bővül, kitehetjük az erkélyre vagy teraszra, de a kertbe is. Ha a zenetárat közvetlenül akarjuk kezelni, akkor érdemes a Philips BM6B izzy egységet választani a Mester egységnek. Az izzylink™ családtagok egymással saját hullámhosszon tartják fenn a kapcsolatot. Nem a lakásban használt Wi-Fi routeren keresztül kommunikálnak, nincs rá szükségük és így nem fogják le a sávszélességét. Az okostelefont is Bluetooth csatlakozással érzékelik, így teljes a szabadságérzetünk. Praktikus tulajdonság, hogy a BM6B izzy MULTIPAIR képessége több okostelefonra is emlékezni képes, ha egyszer már összepárosították vele.
Zsinóros csatlakozású zeneforrás esetére AUX aljzatot kapott.

ÉNEK AZ ESŐBEN
A izzylink™ család BM6B tagja a kültéri használatra méretezve ellenáll a fröccsenő víznek, kádfürdő közben is használható. IPX4 besorolása a hirtelen jött zápor ellen is védi. Persze senki sem hagyná csak azért kint ázni az esőben, mert az bírja a vizet. Főleg nem, ha a zeneforrás telefon általánosan nem vízhatlan. Amúgy is bemennénk a szobába az elektronikával, mert magunk sem vagyunk vízállók.

TARTALOMHOZ FORMA
A Philips BM6B izzy a sztereó hangélményhez négy hangsugárzót rejt, ezeket ívelt élekkel határolt hasábformába foglalták bele. Enyhén döntött tetején a kezelőszervek gumifelülettel borított érintkezőgombok, szimmetriába rendezve. Némi világítást is kaptak, rendőrkék Bluetooth logo és fűzöld Group felirat fénylik sötétben is az eligazodáshoz.
A holland tervezés a helyiségek színösszhatását úgy próbálta emelni, hogy a fekete BM6B modell mellé a fehér BM6W változatot is kínálják, ha az utóbbi színben jobban igazodik az enteriőrhöz.

Trust ICS-2000 Octopus

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

okosotthon távvezérlő központ

Trust ICS-2000 Octopus segítségével a már felkészített otthoni berendezések és készülékek egésznapos szolgálatba lépnek, akár otthon vagyunk akár nem.

Trust ICS-2000 Octopus a nevéhez méltóan sokoldalú, sőt nyolcnál jóval több feladat párhuzamos ellátására alkalmas. Mindezt meglepően szép formába álmodva teszi. A mindenfelől szimmetrikus fazon tetején a nyomógomb megnyugtató zöld LED-kontrollfény világa űrkorszakra utal. Ha űrhajó bonyolultságával nem is, de az okosotthonok rafinériájához szükséges összes tudással felruházták.

A Trust ICS-2000 Octopus az otthoni kommunikációs hálózatba illesztve központként viselkedik. Minden vezérelhető eszköz elé a Trust által szállított érzékelőket vagy jelfogókat beiktatva ezek képesek fogni az Octopus által vezeték nélküli kommunikációval küldött parancsokat és a csatlakozatott eszközöket ennek megfelelően vezérlik.
Azoknál az eszközöknél, ahol távszabályozó a Trust rendszernek eleve a része, mint amilyen pl. az ALED2-2709R változtaható fényerejű világítórendszer csomag, a Trust ICS-2000 Octopus rátanítható a távszabályozó működésére, és így minden távszabályozó fizikailag feleslegessé válik.

Mindehhez szükséges az Apple App Store vagy a Google Play bázisról a TRUST által kifeljesztett ingyenes alkalmazás az okostelefonra vagy táblagépre letöltve. Az alkalmazáson belül különféle rendeket alakíthatunk ki, azokat elmenthetjük és a későbbiekben ezek szerint vezérli a telefonunk az Octopust. Saját személyes profilját létrehozva a család több tagja is kezelheti saját telefonjáról ugyanazon Octopust. Nemcsak otthon, hanem akkor is, amikor távol vagyunk hazulról és van internet hozzáférésünk.

Ilyen módon az Octopus nemcsak a telefonba betáplált automatizmusokat működteti saját maga, hanem otthon személyesen is kezelhetjük az eszközeinket a telefont használva, vagy távolról irányíthatjuk vele azok működését. Világítást, redőnykezelést, locsolórendszert, IP videókamerát, stb.

Mindegyik megoldás a Trust ICS-2000 Octopus központi vezérlőt utasítja és rajta keresztül adja ki az érzékelőknek a végrehajtandó parancsokat 2.4 GHz-es (nem Wi-Fi szabványú) kommunikációval. Az Octopus jövőbiztos, mert több Smart Home vezérlő kommunikációs protokollal együttműködik, mint amilyen a ZigBee HA/LL is. Utóbbit a Philips használja a Hue termékcsaládja működtetésére.

Apple HomePod

www.apple.com

hangközpont és vezérlőcenter

Az Apple HomePod karácsonyig a boltokba kerül és $349-es javasolt árcédula lesz rajta. Ha lekerül róla, akkor egy tökéletes felgombolyított spárgaspulni alakját veszi fel nemcsak a sötét, hanem a fehér színváltozata is. A sötét szín megnevezése a gyártó szótárában az ’űrszürke’.

Hangkeltő eszközként két és fél kilót nyom. Öblös mélyhang sugárzó dolgozik a tetején és körben 7 csipogó sugárzó szolgálja ki a közép- és magashangokkal. Mivel a vezérlése az Apple cég Siri hangutasításos intelligenciájára épül, benne 6 rejtett mikrofon érzékeli a hanggal megformált utasításokat. Akkor is megteszi ezt, ha közben szól a zene.

A hangvezéréssel a zenei szórakozás válik a lehető legkényelmesebbé. Lejátszási listák gyors összeállítása, a kedvelt zeneszámok alapján zenei stílusok szerint történő csoportosítás és még sok egyéb szolgáltatás is lehetséges vele. Beszélgetni is képes, kérdésre válaszol is, hogy éppen ki énekel. Podcast adások közvetítésére, időjárás és hírszolgálat meghallgatására is kiválóan alkalmas.

A lakásban a hangvezérléssel a HomeKit képességgel összeköthető intelligens eszközöket is irányíthatjunk, ez a legegyszerűbb mód a világítás felkapcsolására, vagy az napsütés ellleni árnyékvetők kinyitására.

A HomePod készülékben az elektronikus tartalom nagyon igényes, egy Apple A8 processzor utasításkészlete irányítja a folyamatokat. A 17 centi magas forma a szimmetria csúcsa és a lekerekített körvonalak egyszerűségét csak a szándékoltan nyers borítófelület teszi még izgalmasabbá.

Marshall KILBURN hordozható hangrendszer

www.audiocentrum.hu

A zenei Marshall-segély

Marshall Kilburn néven vezeték nélküli hangerősítő rendszert hozott forgalomba a patinás angol márka.

A Marshall Kilburn minden külső elemében utánozza a hetvenes évek koncertjeinek elmaradhatatlan kellékét, a gitárerősítőt. Tetején a tekerős potméterek mellett most is ott a dugasz aljzat.
Most nem gitárzsinórt, hanem 3.5 mm jackdugóval ellátott vezetékes hangforrásokat fogad be. Van ennéle egy kényelemesebb megoldás is. Vezeték nélkül csatlakoztatható rá okostelefon vagy táblagép és a rajtuk tárolt zene hatalmas hangerővel szólal meg. A Marshall Kilburn a Bluetooth hangforrástól maximum 10 méternyire bárhol működve veszi a jeleket.
Mindezt a beépített akkumulátor látja el energiával és ha nem teljes hangerővel bömböl, akkor reggeltől estig képes zenélni. Hangszóróből három is belekerült, a sztereó zenei képet két darab 8-8 Watt teljesítményű hangsugárzó alakítja ki és azt egy 25 Wattos mélyhangsugárzó támogatja.
A többkilós fenevad nagy hangerőnél sem torzít és a súlya miatt nem rezonál be.A Marshall Kilburn kezelőszerveit a nosztalgia jegyében a tekerős hangerő beállító gomb mellé külön magas- és mélyhang szabályozó gombokkal bővítették ki. Műszer kategóriájú billenőkapcsoló látja el a rendszert árammal és kis piros kontrollfények jelzik a funkciókat. A formatervezők vették a fáradságot és még az előlap rácsát is a cégre jellemző klasszikus, durvaszövésű fémszálas anyaggal alakították ki. Már a márkafelirat stílusa rögtön beazonosítja a gyártót. A műbőr tokozás érdesített kávája sem hagy kétséget arról, hogy replika-gyanús végterméket álmodtak meg.
A hordozópánt is üzenetes, amely szándékoltan a zenészek gitárjának tartóhevederét utánozza. Leakasztható, ha a Marshall Kilburn megtalálta a helyét a szobában a kihangosításhoz. A teljes nosztalgiához a régi gyűrűs telefonzsinórokra hajazó gyári csatlakozókábel járul hozzá. Mindkét vége és a Marshall Kilburn kezelőfelületén minden fém arany színben vonzza a tekintetet.

Trust AERON vezetékmentes Qi telefontöltő

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

Találkozik a kényelem és az esztétikum

Trust AERON vezetékmentes okostelefon töltőt kínál a holland cég azoknak, akik szeretnek a tudomány újdonságaival a gyakorlatban találkozni.
Az elektromágneses tér már korábban is szolgált akkumulátor töltésére. Az elektromos fogkefénél már régen így oldják meg, hogy az áramforrást és a töltendő akkumulátort el lehessen választani. Azóta a gerjesztett erőteret úgy sikerült kialakítani, hogy a már jóval nagyobb energiaigényű okostelefonokat is be tudták vonni.

A Trust AERON vezetékmentes megoldása elegáns, lapos és kivitele követi az okostelefonok formáját. Alakja a pontos illesztést is segíti, hogy a telefon ne nagyon lóghasson le a töltőről, és gondosan a helyére kerüljön. Innen bármikor felvehetjük, amikor hívnak minket és szabadon mozoghatunk vele otthon. A beszélgetés végeztével visszahelyezve Trust AERON padra a feltöltés folytatódhat.

Az okostelefonok gondosan kialakított formáját és a végsőkig simított felületeit a töltőnek nem kell feltétlenül követnie, mert a telefon esetleg nem is feküdne biztonsággal a töltőn. A dizájnos mintázat inkább segít a telefonnak a töltőn nyugodni.
A vezetékmentesség csak a telefon és a töltő között értelmezhető, mert a töltőt el kell látni árammal, amit a gyári tartozék mini USB kábellel biztosítunk. A töltést LED kontrollfény jelzi és az 5W energia hasonló hosszan tölt, mint egy hagyományos 1 amperes vezetékes töltő által igényelt időtartam.

Az elektromágneses tér működését nem zavarhatja fémtárgy, mert károkozás léphet fel. Ezért a tervezésnél az FOD (Foreign Object Detection) idegentárgy-észlelési intelligenciát alkalmazzák, segítségével a töltés veszély esetén leáll.

A Trust AERON vezetékmentes megoldásról fontos tudni, hogy a Qi rendszerű töltők családjába tartozik és a meglévő telefont ellenőrizni kell, hogy
     
  • a) gyárilag egyáltalán alkalmas-e vezeték nélküli töltővel együttműködni
  • b) azonnal tölthető-e vagy csak erre profilírozott hátlapcserével lehet megoldani
  • c) a Qi rendszerben lehet-e tölteni, vagy a másik (Powermat) rendszert ismeri-e
Sok kételyre válasz, hogy az okostelefont védő tokok nem jelentenek gondot, a töltéshez nem kell levenni a készülékről. Ez alól csak a fémet tartalmazó tok a kivétel. Minél közelebb van a telefontest a töltőállomás felületéhez, annál hatékonyabb a töltés, de a tokok vastagsága ebben a vonatkozásban elhanyagolható tényező.

Tivoli Audio Model One DIGITAL

www.audiocentrum.hu

nosztalgikus külső hipermodern belsővel

Tivoli Audio Model One DIGITAL a beszédes nevű újonnan megjelent amerikai rádió, amelyet vonalzóval és körzővel terveztek.
A Tivoli Audio Model One DIGITAL dizájn – valódi fa doboz, durvaszövésű fronttextil, kerek kijelző – a rádiózás szerelmeseinek üzen és visszatekint 1965-re. A hangmester-feltaláló Henry Kloss több mint 50 éve fejlesztette ki mérföldkőnek tekintett rádióját, a Model Twenty One készüléket.Akkor ultramodernnek számító külső megjelenése máig termékenyen hat az ipari formatervezőkre. Analóg rádiónak tökéletes volt, lévén akkoriban csak analóg adások sugárzása az éterben.

Jó 15 évvel ezelőtt alakult meg a Tivoli Audio vállalat, amelynek alapítója együtt is dolgozott a feltalálóval. A Tivoli Audio cég Model One rádiója tisztelgés volt Henry Kloss munkássága és eredményei előtt. A ma is kapható Model One szintén analóg elvű készülék.A Model One legfrissebb változata lett a digitális verzió, amelynek tudása minden eddigit összegez.A Tivoli Audio Model One DIGITAL egyesíti magában a ma korszerűnek tartott megoldásokat, amelyekkel zenélni lehet. Feljelentkezik a Wi-Fi hálózatra és használhatja a Spotify, Deezer, Tidal, QQ streamelhető szolgáltatásokat. A világhálón ezernyi webes adóállomást talál meg. Rádió tunere az analóg FM mellett a DAB+ magyar szabvány szerint sugárzó adókat képes fogni. Ha mindez nem elég széles választék, akkor vezeték mentesen csatlakozhatunk vele adott Bluetooth® jelforrásra. Okostelefonról, tabletről ezzel hallgathatjuk meg a zenegyűjteményt. Remélhetőleg a zenetár nagyfelbontású felvételeket tartogat, hogy érvényesülhessenek a hagsugárzó akusztikus képességei.
Vezérlése roppant egyszerű a Tivoli Audio ingyenes ’ART’ alkalmazásával, amelyik az iOS és az Android rendszert egyaránt ismeri. Használhatjuk a rádió közepén a multifunkciós tekerő/nyomógombot is.
Az egyhangszórós kivitel ne tévesszen meg senkit, mert szteró térhangzásra is képes. A másfél kilós készülék gyakorlatilag egy aktív hangfal sztereó rádiótunerrel beoltva. A másodhangfal szerepét a külön kapható Tivoli Audio CUBE hangsugárzó töltheti be.Vezeték nélkül szólaltatható meg és önállóan, sztereóban vagy multi-room megoldássá köthető össze számos CUBE így minden szobában élvezhető ugyanaz a zene. Az ART hangfal szintén képes ellátni ezeket a feladatokat, még falra is akasztható a lapos és kerek kivitel. Formája hangkeltésre lett kifejlesztve és mindenféle kiépítettségben teljesíti is az elvárásokat.Azok, akik már meghallgatnak egy Tivoli Audio rádiót, azután más hangkeltő eszköre nem vágynak. Hangzásvilága és formatervezése élményt jelent a fülek és a szemek számára egyaránt. Az analóg mono rádióktól hosszan ível a pálya a többhelyiséges, vezetékezést nem igénylő, modul rendszerben kialakítható és könnyen változtatható összeállításokig.
Mindehhez hadrendbe állítja az otthon fellelhető összes zeneforrást és garantálja a komplex kikapcsolódást.

Philips ShoqBox SB300B

www.philips.hu

vezeték nélküli fényes hangzás

Philips ShoqBox SB300B névvel és a látvánnyal sokkol a hangrendszer. A dübörgő zene ritmusára a hangsugárzó saját algoritmusát követve színes LED fényeket bocsát ki magából.
Philips ShoqBox SB300B termékével a holland cég igencsak magára vonja a figyelmet. Mindkét oldalára terveztek mélyhangsugárzót és középen egy széles átvitelű hangszóró teljesít. Az összes membránt erős rácsok védik, a kivitel robusztus és ütésálló. A fizikai behatások ellen a masszív héjszerkezet óvja, felületi kiképzése pedig a víz és por ellen védi meg.

Minősített IPX7 vízálló kivitellel tervezték, a májusi eső ellen szabadtéri buliban is megvédi. Minden gombja gumifelület alá rejtett érintőkapcsoló és a csatlakozó aljzatokat is gumisapkák védik. Nemcsak a víztől, hanem a por ellen is tökéletesen védve van.
Vezeték nélküli Bluetooth® kapcsolattal okostelefonról vagy táblagépről akár 20 méteres távolságból is elláthatjuk zenével. Közben a telefon vagy tablet biztonságos fedél alatt a házban lehet.
A Philips ShoqBox SB300B elektronikával a párosítást a keresési program másodpercek alatt elvégzi.
Ha nincs más forrás, csak MP3-lehátszó, vagy hordozható CD-játszó, akkor jól jön a szabványos 3.5mm minijack csatlakozó aljzat bemenete.A Philips ShoqBox SB300B buliképes, az agresszív formatervezés gondolt a tartós igénybevételre is. Teljes feltöltéssel 8 órán át lehet vele zenélni. Li-ion akkumulátorát mini USB aljzatról tudjuk energiával ellátni és folyamatos 4 Watt teljesítménye elegendő hangerő a parti behangosításához. A fényjáték fokozza a hangulatot és emlékezetessé teszi az estét.

Az összképet a Philips ShoqBox SB300B azzal gazdagítja, hogy beépített mikrofonja révén mobiltelefon hívásokat is lebonyolíthatunk. Kihangosítóként a zenélést megszakítja, majd a hívás befejeztével onnan folytatja. Igényes hangzásával kiváló kisegítő eszköz tud lenni konferencia-beszélgetésekhez. A gyártó a Philips ShoqBox SB300B modellre egy év garanciát vállal.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »