Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Csontváry - Mednyánszky kiállítás az Erdész Galériában

galleryerdesz.hu

Csontváry Kosztka Tivadar és Mednyánszky László festményeinek a kiállítása

A MESTEREK-MŰVEK-MESTERMŰVEK I. kiállítássorozatunk első eseménye Csontváry Kosztka Tivadar és Mednyánszky László műveinek bemutatásával indul a Múzeumok-Galériák éjszakáján június 22-én.

A sorozat húsz kiállításból áll, negyven művészt mutat be, magángyűjtemények anyagából válogatva.

A kiállítás megtekinthető hétfő kivételével minden nap 10-18 óra között

Megnyitó: 2013. június 22. szombat 18 óra

Hűs ágyak a nyári éjszakákra

www.hastens.com

Hűs ágyak a nyári éjszakákra - új kollekció a Hästens-től

Merüljön álomba egy kézzel készített, tisztán természetes anyagokkal gyapjúval, pamuttal, lennel, svédfenyővel és lószőrrel töltött ágyban, amely lélegzik akárcsak Ön, és hűvösen tartja a nyári éjszakákon. A Hästens új, keretes ágykollekciójában az alvás egészen különleges és pihentető élmény. Az ágyakat elhivatott mesterek kézimunkája kelti életre, amelyek több mint 160 év tapasztalat, szakértelem és minőségre való törekvés eredményei. Hűsöljön a Hästens új természetes ágyaiban a forró nyári éjszakákon.

DIPLOMA DIVATBEMUTATÓ

by Kárpáti Zsuzsanna www.kreaiskola.hu

A KREA KORTÁRS MŰVÉSZETI ISKOLA bemutatja: DIPLOMA DIVATBEMUTATÓ

A KREA Kortárs Művészeti Iskola 2013. június 14-én, pénteken évzáró divatbemutatót rendez, ahol az idén diplomázó és a harmadéves divattervező szakos hallgatók mutatják be csoportos és egyéni kollekcióikat.

A KREA idén diplomázó hallgatói által létrehozott divatmárkák nevei ismerősek lehetnek a nagyközönség előtt, hiszen többen közülük már önálló showroomot nyitottak, üzletben elérhetőek vagy neves rendezvények divatbemutatóin szerepeltek. A Gödör Klub bejárata előtt, a Central Passage területén felépített kifutón bemutatkozik a bájos és romantikus AIMÉE, a sportosan elegáns DAIGE, az öntudatos és nőiességét vállaló ELYSIAN, a kreatív és eredeti GALLA és a science fiction-ből inspirálódott MNEMOSYNE.

Az est másik felében a KREA harmadéves divattervezői által megálmodott öltözékek veszik át a színpadot. A hallgatók Tóth András, a USE Unused divattervezőjének, témavezető tanáruk irányítása alatt csapatmunkában fiktív kollekciót terveztek a 2013/14 ősz-téli szezonra a BALENCIAGA háznak.

A KREA iskola bemutatja: Diploma divatbemutató
Péntek, 2013. június 14. 18:30
Helyszín: Gödör Klub / Central passage
VI. Budapest, Király utca 8-10.
Ingyenes belépés!
www.kreaiskola.hu
www.kreaiskola.freeblog.hu
www.godorklub.hu

SENCOR Element Tablet 8 v3 és HDMI Dongle

by Sándor Gy. Zsolt www.sencor.hu

A Sencor egyre több ötletes IT termékkel lepi meg márkaszerető vevőit.

Az Element család két új jövevénye közül az egyik a 8 hüvelykes táblagép tejfehér előlappal és fém hátoldallal. Kecses forma és nemes tartalom jellemzik. A másik a HDMI Dogle a talán valaha volt legjobb televízó tudásbővítő egység.

A 8 hüvelykes tablet erős hardverét Androidos operációs rendszer hajtja, érintőképernyős felülete mögött 16 GB belső memória várja az adatokat, ami bővíthető még 32 GB memóriával az SD-kártya olvasó révén.

HDMI kimenetén nagyfelbontású filmjeinket rögtön a tévén nézhetjük meg, zenehallgatáshoz rejtett hangszóró és fülhallgatókimenet a választék. Üzemelő WiFi hálózatra feljelentkezve komplett e-mail rendszer + irodai szoftver csokor működtethető vele és a közösségi oldalakon az állandó jelenlétünk garantált.

Másik újdonságuk a HDMI Dongle. Régebbi síkpaneles tévékből varázsol hatalmas táblagépet, ha televíziónkba gyárilag még nem raktak okostévé szolgáltatást. A Dongle a tévé HDMI aljzatába passzol. Egy Android okostelefon tudásával egyenrangú, saját belső memóriatárral, a tévét kijelzőként használva. A kezelést egyszerűsíti le a távvezérlője, ami billentyűzet sőt egérpad is a laptopokhoz hasonlóan. Midkettő az adatbevitelt könnyíti meg, valamint játékokhoz gamepad funkciókkal is rendelkezik.

A Dongle befogad SD memóriakártyát és más USB külső adattárat, amikkel zene, film vagy fotók tömkelege élvezhető a televíziót kihasználva. Tudásával igazán sokoldalóan tuningolja fel az avittnak vélt régebbi kiadású síkpaneles TV készülékeket.

Mamas & Papas - Legújabb kollekció

mamasandpapas.hu

Üzletünkbe megérkezett a legújabb nyári Kismama és Babaruha kollekció!

Üzletünkbe megérkezett a legújabb nyári Kismama és Babaruha kollekció! Vidám minták, minőségi anyagok és széles választék várja a vásárlókat. A Mamas & Papas anyagcég sokat dolgozott azért, hogy csökkentsék a babaruhák árát. Idén tavasztól átlagosan 15%-al olcsóbban vásárolhatjátok meg termékeinket. Egy dolog viszont semmit sem változott, hogy nem kötünk kompromisszumot a minőség és a design terén.

Trust ICE hűtőállvány

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

Trust ICE hűtőállvány az ölben végzett számítógépezéshez

A hollandok praktikus gondolkodásúak. Nemcsak sokat dolgoznak, de vigyáznak is az elektronikákra, hogy minél tovább kitartson. A noteszgép, netbook, tablet igencsak hajlamos a melegedésre, főleg, ha ölünkben tartva elzáródnak a szellőzőrések és felforrósodik gép és akkumulátor.

Ez ellen véd a merev lap, amibe hűtőventilátor került és USB portról kaphat áramot.

Másik nem kevésbé hasznos tulajdonsága, hogy tapadó felületet alkot és megakadályozza a drága gép leesését. Asztalon is jól kézre áll, lábaival stabilan tartja az eszközt. Méretben nincs korlátja, akár 16 collos noteszgépet is ellát hűsítő légárammal.

BÉKÉSI Ervin - Udvaron

www.varfok-galeria.hu

VÁRFOK PROJECT ROOM - Kiállítás

1012 Budapest, Várfok u. 14.

2013. május 30., CSÜTÖRTÖK |18.30 és 20.30 óra között.

A kiállítás nyitva: 2013.05.31 –06.29., kedd-szombat 11 és 18 óra között.

A Várfok Project Roomban júniusban ismét a szobrászaté a főszerep, Békési Ervin személyében egy fiatal pályakezdő művészt ismerhetnek meg a látogatók, akinek ez lesz az első egyéni budapesti kiállítása.
Békési Ervin (Nagyatád, 1986) 2011-ben fejezte be tanulmányait PTE szobrász szakán, ugyanebben az évben jelölték az Essl Art Awardra és tagja lett az Amadeus Alkotóháznak, miután 2010-ben már elnyerte az Alapítvány alkotói ösztöndíját is. 22 évesen, 2007/2008-ban már két köztéri szobrát állították fel, az elmúlt években munkái többek között a FIKA (Fiatal Kortárs Állásfoglalások) kiállításokon szerepeltek.
Most a Várfok Project Roomban Békési Ervin legújabb szobrait mutatjuk be egy helyspecifikus projekt keretében.

A Várfok Projekt Roomban megrendezésre kerülő Udvaron c. kiállítás anyaga, egy több darabból álló, faragott szoborkompozíció, mely sajátos térélményével, esztétikai szépségével és szimbólumrendszerével rétegről-rétegre hatja át a nézőt, aki a térbe lépve váratlanul egy falusi udvaron találja magát. Az udvar elhagyatott, egy pad árválkodik benne, rajta leeresztett labda, pöttyeit éppen egy sáska rágja le és szanaszét szóródnak a földön. Mögötte két, velünk „farkasszemet” néző ablak, egyik pupillájában egy fákkal övezett temető, másikban természeti környezetben elhelyezett bölcsők. Odébb egy teknőben heverő pólya, egy madáretetőben különös tojás, porban fekvő galamb. Kezdet és vég, születés és halál mind egy burokba zárva, melyben saját személyiségünk bezártsága is megtestesül. A szimbólumok egyértelműek, a negatív katarzis azonban még várat magára. A ’natura morta’ komor, kiüresedett udvara a nézők által kel életre, életképpé lényegül, egy következő síkra emelve az élet és halál együttesét. A formákban megjelenő játékosság, a megmunkált fafelületek tiszta szépsége, tehát maga a látvány tovább oldja a drámaiságot. Könnyebb lenne látni, mint kimondani a dolgokat? Vagy pontosan a vizualitás segít a szembenézésben? Békési Ervin számára igen. A képiségben elfogadott dolgok a valóságban is elfogadásra és kimondásra kerül. A nevén nevezés pillanata pedig maga a feloldozás, hiszen mindennek az ellentéte is igaz.

KREA: Diplomamunkák kiállítása

www.kreaiskola.hu

A KREA Kortárs Művészeti Iskola bemutatja: Diplomamunkák kiállítása

A KREA Kortárs Művészeti Iskola tervezőgrafikus, webdesigner és enteriőrtervező szakos hallgatóinak diplomamunkáit valamint a végzős fotósok és tervezőoperátorok alkotásait bemutató kiállítás június 1-től látogatható az intézményben.

Az idén diplomázó enteriőrtervező szakos hallgatók feladata a KREA iskola és a hozzá kapcsolódó Alkotó Műhely belsőépítészeti kialakítása volt. Egy olyan XXI. századi kortárs oktatási létesítmény belsőépítészeti karakterének megfogalmazása, mely az iskola szellemisége, illetve az intézményben munkálkodó csapat fő tevékenységei (például tértervezés, forma és tárgytervezés, márkaépítés, grafikai arculattervezés, fotó- és divattervezés, kézműves technikák stb.) és művészeti ügynöksége mellett, a felnövekvő generáció nevelésére egyfajta mozgalmi tevékenységgel egészül ki.

A KREA iskola diplomázó tervezőgrafikusai és végzős tervezőoperátorai elsősorban budapesti események, vállalkozások arculatát tervezték újra. A KREA tantermeiben kiállításra kerül a Budapest Sightseeing, a Fővárosi Csatornázási Művek, az Art Market és a budapesti biciklikölcsönző rendszer grafikai arculata. Izgalmas megoldások születtek a Cserpes Sajtműhely és a Fornetti csomagolásaira, valamint az új nemzedékre gondolva is készültek alkotások, a Lázár Ervin meséi alapján tervezett társasjáték valamint egy környezettudatos munkafüzet remélhetőleg a kicsik tetszését is elnyeri majd.

A KREA iskola diploma kiállításán a fotó szakos hallgatók kétéves képzését lezáró vizsgamunka, az úgynevezett vizsgaremek is látható lesz. Ez egy összetett, autonóm fotográfiai feladat volt, amely a végzősök szabad választása alapján lehetett akár egy kísérletező sorozat, de bármilyen kötött műfajú képsorozat, így több divat- és reklámfotó is kiállításra kerül.

A KREA iskola 2013-ban diplomázó hallgatói:
Tervezőgrafika szak: Bölecz Lilla, Hudák Mariann, Karácsonyi Anna, Kovács Nóra, Medgyesfalvi Máté, Mitasz Dávid Tamás, Nyári Eszter, Pap Dániel, Radványi Marianna, Rubik Ágnes, Szikra Emese Nóra, Todorovits Márti, Tóth Patrícia, Zleovszki Zsolt
Tervezőoperátor szak záróvizsga: Varga Viktor
Webdesign szak: Tóth Gabriella Rita, Varga Ádám
Enteriőrtervező szak: Fügedi Hanna Eszter, Hitka András, Makkai Krisztián, Nagy Eszter, Sarnyai Hella, Szabó Andrea, Szabó Eszter, Szombathy Lívia, Zlinszky Krisztina
Fotó szak záróvizsga: Dévai Ákos Zvezdan, Dobos Barbara, Erdős Áron, Fecher Ágnes, Házi Péter, Hrabovszki Péter, Kilácsková Viktória, Simon Eszter, Szabó Éva, Szőke Anita

Első kiállítási helyszín: KREA Kortárs Művészeti Iskola
V. Budapest, Október 6. u. 18. félemelet
Megtekinthető:
Szombaton, 2013. június 1-én 12-19 között és 2013. június 3-tól június 20-ig hétköznaponként 10-19 óra között.
A selyempapír dekorációt köszönjük a Karcsi papírboltjának!

Második kiállítási helyszín: Holdudvar galéria
XIII. Budapest, Margitsziget
Megtekinthető:

2013. július 15-28 között a Holdudvar nyitvatartási idejében, naponta 11 órától zárásig.

TIPXCASE Minico Collection

by Sándor Gy. Zsolt www.i-fan.hu

A TipxCase cég Minico bőr hordtok sorozata elegáns és igényes

Az új Apple iPad mini tablet méretéhez idomuló tervezés. Fedele felnyitásakor/lecsukásakor automatikusan bekapcsolás/alvás üzemmódba küldi a tabletet. A fedél nyitott állapotában két fix feltámasztási szög alakítható ki az iPad mini kényelmes használathoz.
A tok prémium minőségű PU bőrből készül, a fedélbelső fényes textil takarású. Csúszásbiztos, karcolás- és dörzsálló anyagok alkotják, tartós és strapabíró megoldás. A kivitel pehelykönnyű és ultravékony, szembeötlő formatervezési megoldásokkal.
Praktikus, hogy minden kezelőegység és aljzat az iPad mini használata közben elérhető. Háromféle színben gyártják - fekete alappal piros, bézs vagy fekete színű betéttel.

Várfok galéria megnyitó

by Kálmán Borbála www.varfok-galeria.hu

Eau de Couleurs - 2013.05.30.

1012 Budapest, Várfok u. 11.
2013. május 30., csütörtök |
19.00 – 21.00 óra között.

Kiállító művészek:
GYŐRFFY László, HERMAN Levente, HOLLÓS Ádám, JAHODA Réka, KERESZTESI Botond, NÉMETH Marcell, PELCZ Benjámin, PODMANICZKY Ágnes, SZÁNTÓ István, TÓTH Márton Emil

A kiállítás kiemelt partnere: Le Parfum Croisette – Zólyomi Zsolt Parfümériája

A kiállítás nyitva:
2013.05.31 – 08.03., kedd-szombat 11 és 18 óra között

A parfümök és illatok rendkívül komplex, sokrétű univerzumának rendhagyó feltárására vállalkozik a Várfok Galéria következő csoportos kiállítása, hiszen a 2013. május 31-től két hónapon át tíz fiatal kortárs művészt bemutató kiállítás a parfüm képzőművészeti, pontosabban vizuális kibontakoztatását kísérli meg egy meghatározott gondolatmenetet alapul véve. Az Eau de Couleurs koncepciójának kidolgozásában Zólyomi Zsolt parfümőr, „a magyar orr”, a szakterület nemzetközileg elismert hazai képviselője működött együtt a Galériával, és készítette fel a képzőművészeket, segítette tájékozódásukat. A kiállításra felkért festők és szobrászok számára tehát egy rendhagyó kontextust nyújtott e kiállítás koncepciója, ugyanis a vizualitás mellett “olfaktív”, azaz illatos tényezők is szerepet játszottak, a két terület szokatlan fúzióját elősegítve.

Az illat, a parfüm egyik lételeme az elmúlás, reakciója az idővel elkerülhetetlen, folyamatos változást is előidézve egyúttal. Az elmúlás az emberi gondolkodást egyik leginkább foglalkoztató fogalom, így végtelen mennyiségű előképhez vezet el képzőművészeti téren, évszázadokra visszamenően. Absztrakt fogalmakkal zsonglőrködik gyakran a parfümök művészete is – íme egy pont a több közül, melyen e két terület, a parfümé és a képzőművészeté találkozik.
Zólyomi Zsolt parfümőr e gondolatmenet illusztrálására, pontosabban az elmúlás témakörének allegóriájaként határozott meg egy illatcsaládot, azon belül is kifejezetten egy olyan parfümöt, amelynek a kifejlesztésében részt vett, így szolgáltatva – további verbális útmutatással – olfaktív „alapanyagot” a művészek számára. Az említett illat, a P. Frapin et Cie cég által életre hívott Frapin 1697, olfaktív élménnyel gazdagította a folyamatot ugyan, ám inkább tekinthető „kitapintható allegóriának” a parfüméria láthatatlan és megfoghatatlan világához vezető úton, mint konkrét inspirációs forrásnak. Egyesíti a múló idő, az édes bomlás, a nemes minőség romlandóságát, a rafinált világ szemfényvesztésének hiábavalóságát – vanitas vanitatum…

A kiállításon résztvevő képzőművészek kifejezetten szubjektív impulzusokat öntenek formába a kiállításra, az illat manipulatív hatalmát, a természetes folyamatok által megfoghatóvá váló mulandóságot, emlékőrző esszenciáját vagy épp az illat komplex illanékonyságát előtérbe helyezve.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »