Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

UrbanEars HELLAS Roland Garros

by Sándor Gy. Zsolt www.audiocentrum.hu

mosható fejhallgató

UrbanEars HELLAS Roland Garros mosható fejhallgató az új svéd találmány. Higiénikus a viselése és kellemes a hangja. A fülpárnák és a fejpánt testünkkel érintkező részei strapabíró anyagból készültek és levehetők, hogy mosógépbe téve könnyen és kényelmesen tarthassuk tisztán. Kimélő mosóprogramot választva langyos vízben még mosószer sem kell. Sportközpontú felhasználásra tervezték, lehet vele futni, edzeni, fitneszklubban használni. Természetesen utcai viselet sincs kizárva, ekkor a tisztántartás nem olyan gyakori feladat lesz.

A formatervezés emberközpontú, a svédek nemcsak az autótervezésben, hanem a fejhallgató dizájn terén is gondosak. Még a hangjelek vezetékezése is harisnyaköpenyt kapott a tartósság és figyelmesség jegyében. A hangforrással (mindenek előtt a mobiltelefonnal) vezeték nélkül tartja a kapcsolatot, a legutolsó Bluetooth szabvány szerint történik az adattovábbítás. Beépített mikrofonja révén telefonbeszélgetések lebonyolításához tervezték. A muzsika hallgatásban a zenekeresés és a hangerőszabályozási funkciók alalpkövetelménynek számítanak.

A svédek skandináv hagyományai a formatervezésben is fellelhetők. Minimalista fazon és tiszta formák, maximalista használhatóság ötvözete az UrbanEars HELLAS Roland Garros mosható fejhallgató. Igényes anyagokat építettek bele, a komoly igénybevételnek számító sportközbeni használat sem gond. Az UrbanEars HELLAS Roland Garros mosható fejhallgató cssak az egyik vonal a vezeték nélküli fülesek kínálatában. Az újabb PLATTAN ADV II fazonok már különleges képességekkel is bírnak. A Bluetooth fejhallgatóba a sporttárs a saját vezetékes fejhallgatóját (vagy fülhallgatóját) bedughatja és onnan kezdve ugyanarra a zenére ketten dolgoztathatják magukat egymás mellett pl. párhuzamos futópadokon.

Az egyöntetű színvilág és a vidám árnyalatok különösen vonzóvá teszik a UrbanEars HELLAS Roland Garros mosható fejhallgatót, harmóniát és átgondoltságot sugallnak. Nem titkoltan a női sportrajongókat vették vele célba, de létezik normál fekete is a kínálatban. Most a Roland Garos modell féláron, más modell, mint a fehér PLATTAN True White akár egyharmad áron is megvehetők a nyári akció keretében, amíg a készlet bírja az ostromot.

UrbanEars HELLAS Roland Garros mosható fejhallgató