Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Philips Fidelio BM90

by Sándor Gy. Zsolt www.philips.hu

izzylink™ zeneközpont

Philips Fidelio BM90 modell néven újabb többhelyiséges zenélésre alkalmas, izzylink™ csatlakozású hangsugárzóval bővítette választékát a patinás holland cég.

A Philips Fidelio a BM90 típusszámmal követi a sorban a BM50 és az azt megelőző BM5 egységet. A Philips fejlesztői elkötelezettek a többhelyiséges hangosítás mellett, amelyet a pofonegyszerűen kezelhető izzylink™ összeköttetéssel oldanak meg. Akár öt darab izzylink™-képes audio egység is állhat egymással összeköttetésben bármiféle vezetékezés nélkül. Nem kell hozzá sem PC-s hálózat, sem router, de még Wi-Fi sem. Mindegyik audio készüléken két kulcsfontosságú gomb van, az egyikkel a jelforrással szolgáló távoli eszközt ismeri fel, míg a másikkal a hangosítást végző izzylink™ társakkal áll szóba. Két gombnyomás, létrejön a kapcsolat és nincs több teendő, csak a kedvenc zenéket hallgatni. Ha átmegyünk egy másik szobába, csak egy gombnyomással átadjuk a jelet oda.

Bármelyik izzylink™ egység lehet a gazda, és a többi a követő, ilyenkor a gazda a zeneszolgáltató. Bármelyik egység lehet mester is, szolga is. A lényeg, hogy egy okostelefonról Bluetooth kapcsolattal küldött zeneszám bárhol szólhat, ahány helyiségben izzylink™ eszközt helyeztünk el. Egyszerre mindenhol is.
Nem kell többé szobáról szobára magukkal hurcolni a telefont és a végén nem tudni, hol is hagytuk.

Philips Fidelio BM90 elnevezésű változatként a modell a falra szerelhető BM50 képességeit teljesíti: van benne FM rádió, CD-lejátszó és külső audio eszközzel is csatlakoztatható zsinóros megoldással. Távirányítója minden funkciót kényelmesen vezérel. A duplázott, 200 Wattnyi zenei teljesítményt 3 hangsugárzó és egy baszreflex mélynyomó állítja elő. A saját fejlesztésű Living Sound szolgáltatás nagyméretű szobát is könnyen behangosíthatóvá tesz.
A Philips Fidelio BM90 nemcsak a hangerőben, hanem megjelenésében is tekintélyes.Egyméteres magassága padlós elhelyezést kíván és 11 kilós súlya is erre sarkall.

Hasznos kényelmi funkció a programozható ébresztés és a 20 rádióállomást tároló saját memória. A teljes kényelem az USB kulcsot befogadó aljzattal kerek, erről is lejátszik zenéket telefon vagy táblagép igénye nélkül. A CD-lemezt a dizájnos függőleges résbe illesztve játssza le.
A Philips Fidelio BM90 nem véletlenül a ’FIDELIO’ család tagjaként tud izzylink™ eszközként szólni. Hi-Fi minőségben tud a lakás szórakoztató-központja lenni és a letisztult forma a szoba díszévé avatja.