Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

ROBERT

www.stadlerform.hu

a Stadler Form új formatervezési díjának nyertese

A svájci Stadler Form egymás után gyűjti be terrmékeivel a formatervezési díjakat. Red Dot Award, German Design Award 2016, IF Design Award

Ezúttal a "Rat für Formgebung" alapítvány zsűrije a Stadler Form cégnek ítélte a 2016-­os trófeát ROBERT légnedvesítő és levegőtisztító kombifunkciós termékük okán. ROBERT 2014­-es 'reddot' díjazott és az ugyanakkori 'IF' formatervvezési díj tulajdonosa is.

Megtestesíti az 1953-­ban a német törvényhozás által létrehozott alapítványi testület célkitűzését, miszerint az üzleti életben a márkaépítés során hozzáadott értékként kezeljék az ipari formatervezést. A kitüntetendő termék megjelenését az ergonómia, működtethetőség,célszerűség, esztétikum, jelképes és érzelmi hatás, gyártástechnológia, műszaki minőség és ekológiai szempontok együttes hatásaként vizsgálják. Az elnyert díjjal a 'külön említésre méltó' kategóriában ROBERT a benevezett versenytermékek sokaságából kiemelkedve győzedelmeskedett.

Konstrukciója elegyíti a levegő nedvesség szinten tartásának feladatát a levegőben lévő káros részecskék kivonásával, így az egyre terjedő allergiás tünetek visszaszorításában nagy segítség. Minimális energiaigényű, öntisztító és nem kell benne szűrőbetétet cserélgetni.