Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Norvégmintás edzettüveg

www.irobotcentrum.hu/spl/612219/Adax-CLE

Clea fűtőpanel minta nélkül

A zord északon tevékenykedik az ADAX vállalat, amelyik eldöntötte, hogy a legszebb ősi anyagot, az üveget használja fel fűtőtest készítésre. A cég megoldotta, hogy az elektromos fűtőpanel tapintásra nem forró, nem égeti meg a kezet. A megmunkálás és a formaterv elsőrangú, az üvegen kívül csak rozsdamentes fémeket vesznek gyártásba. A skandináv telek tükörsima jege éjszaka - ez a fekete színvariáció, a fehér pedig a jégen nappal visszaverődő hó látványa - ez a fehér változat. A tökéletességet nem akkor érjük el, amikor már nincs mit hozzátenni, hanem amikor már nincs mit elvenni. Hát ez a Clea dizájn.

Lakóhelyiség méretétől függően akár 1000 W energiát is képes leadni a Clea 'villanyakályha', sikkes látványa akkor is szép, amikor a fűtőpanel nem üzemel (nyáron).

Digitális hőfokszabályozója - magyarul a termosztát - nappalra és éjjelre a beállítható hőmérsékletet tartja. Jól kihasználva életmódunk sajátosságait az energiafogyasztás ötödét is megspórolhatjuk egy optimalizált beállítással.

Ikeás az ötlet, hogy fűtésszerelő beavatkozása nélkül otthon is üzembe helyezheti bárki, aki a falra rögzítést vállalja és utána képes a konnektorba dugni a csatlakozó dugót. A gyártó az üzemeléshez 5 éves garanciát mellékel és kiegészíthető vezeték nélküli távszabályozó egységgel is, onnantól nem kell kézzel állítanunk a vezérlést