Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

STADLER FORM Charly

by Sándor Gy. Zsolt www.irobotcentrum.hu

stílusosan kever maga körül

A svájci Stadler Form a levegőkezelés és -karbatartás avatott szakértője. Számos dizájndíjas termékkel szolgálják e célt, most a Charly ventilátor új változataival a kánikulát segítenek elviselni.
A fix klímaberendezés vagy a kígyózó csövekkel komplikált mobilklíma nem mindenki álma. A hűs érzetet a kellő módon mozgatott levegővel érhetjük el legkönnyebben, segítve testünknek a felesleges hőt leadni. Az igazi és kockázatmentes szobai hűsölés záloga egy jól beállított ventilátor indirekt légkeverése.A Charly családot alkot, asztali változata a 'Little', padlóváltozata a 'Floor' és a nagy testvér a 'Stand' nevet kapta. Tekintélyes a teljesítményük és igen csendesek, a kis Little is óránként 3300 köbméter levegőt képes átmozgatni. Közös bennük a fém felépítés, a többállású fokozatkapcsoló, a dőlésszög beállítási és oszcillálási lehetőség. Mindez garancia a gondtalan és tartós használatra.
A repülés hőskorára emlékeztető acélos formaviláguk szemet gyönyörködtető, a nemes anyagok és a masszív megjelenés megbízhatóságukat hirdeti. Ami a stabilitást illeti, a 'Stand' modell az állítható állvánnyal együtt 10 kilós tömegű.