Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!

Környezetbarát megoldások

CLIP - hordozható e-motor bármilyen kerékpárra

Egy brooklyni startup elkészített egy olyan eszközt amivel bármelyik kerékpár könnyedén elektromos meghajtásúvá varázsolható. Olyan könnyű, mint egy laptop (kb. 3 kg), elfér a hátizsákban, és mindez elegáns formába ö... Folytatás..
Az első tisztán elektromos, önvezető traktor - TRACTOR OF THE YEAR - AGTECH AWARDS, 2020

A világ első 100%-ban elektromos traktorát fejlesztette ki az amerikai Monarch Tractor, azzal a céllal, hogy egy fenntartható világban a gazdáknak se kelljen a lelkiismeretükkel vívódni. Egy hagyományos dízelmotoros traktor egy... Folytatás..
Természetvédelem és dizájn skandináv módra - az üveg nem könnyen lebomló anyag

Természetvédelem és dizájn skandináv módra az üvegiparban is tetten érhető.

Az üveg nem könnyen lebomló anyag, kiürülve nagy teher a környezetre. Üvegpalackot mégis mindenféle formában és űrméretben milliá... Folytatás..
Elektromos roller - ami az autóval jár

A Hyundai egy elektromos roller prototípust készített, amit utazás közben az autónkban tölthetünk fel. Három részét összecsukva kb. egy hátizsák méretű helyet foglal el és mindössze 7.7 kg súllyal bír. A jövőben olyan ... Folytatás..
UrbanEars HELLAS Roland Garros - mosható fejhallgató

UrbanEars HELLAS Roland Garros mosható fejhallgató az új svéd találmány. Higiénikus a viselése és kellemes a hangja. A fülpárnák és a fejpánt testünkkel érintkező részei strapabíró anyagból készültek és levehetők, ... Folytatás..
Égető kérdés - ragyogó válasz - Napelemek újragondolva

A német Little Sun a dán-izlandi Olafur Eliasson vezetésével ismét a természetes anyagokhoz fordult egy látványos és ígéretes projekt keretében, az IKEA támogatásával. Az ötlet célja az volt, - a fejlesztésen túl - hogy... Folytatás..
Korvaa - A világ első mikrobákkal növesztett fejhallgatója

A finn Aivan stúdió elkészítette a világ első mikrobákkal növesztett fejhallgatóját. A Korvaa project egy tudományos kísérlet amiben deisgnerek, tudósok, művészek és a finn Aalto University működött együtt és kizár... Folytatás..
NAT-2 vega cipő - az ’50 cipő amely megváltoztatta a világot’ gyűjtemény tagja

A NAT-2 vega cipő nem szimplán egy márka, hanem alaposan átgondolt tervezési folyamat eredménye. Modern kihívás a világnak és követendő példa is. A cipők alapanyagában alapvető változás, hogy elfordultak az állatbőrök ... Folytatás..
STOJO újra hasznosítható pohár - könnyen a fenekére nézünk

STOJO újrahasznosítható pohár fenekére könnyen nézhetünk, mert összecsukható. Anyagösszetétele miatt műanyag elemei iparilag teljesen újrahasznosíthatók.
Angliában nemrég vették le a napirendről a tejeskávé-adó ... Folytatás..
ECOCAPSULE - ökokapszula, amit a Föld könnyebben lenyel

Ecocapsule elnevezéssel indult útjára északi szomszédainktól az igazán környezetbarát lakóegység. Szlovák tervezőcsapat munkája és a környezetre való hatásunk minimalizálására tesz kisérletet.

Az Ecocapsule ... Folytatás..
EcoHelmet - bukósisak újraértelmezve

A papír újrahasznosul, most éppen kerékpáros bukósisak lesz belőle.
A biciklizés bukósisak nélkül veszélyes. Gyorsabbak a kerékpárok, még gyorsabbak az autók, a vezetőiknek egyre sietősebb a dolguk. A nemvárt talá... Folytatás..