Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Szaktanácsadás

Az igazi lakberendező a megbízója szükségleteit, életmódját és ízlését szem előtt tartva soha nem magának tervez, a létrejött végeredmény - stílustól függetlenül - a kliense személyiségét tükrözi. A lakberendező egy olyan szakember, aki segíti megbízóját abban, hogy a végeredmény minden képzeletet felülmúljon. A képzelet és együttműködés eredménye így egy olyan otthon lesz, mely személyre szabott és magától értetődő mire megszületik.

Dr. Németh Gábor

lakberendező, enteriőr-tervező,
Az "ÉV LAKBERENDEZŐJE - 2006" pályázat 1. helyezett közönségdíjasa.

Kötelezően kitöltendő
T. Ágnes - sötét nappali
2013-03-21

Tavaly költöztünk egy sorházba (alul amerikai konyhás nappali, kis fürdő, tároló, garázs; emeleten hálószobák, fő fürdő).A nappalink (előtte egy kisebb terasszal) ÉK-i tájolású, így hiába van rajta 2 ablak és egy duplaszárnyú teraszajtó, elég sötét. Jó lenne, ha világosabb lenne. Kérdésünk arra vonatkozik, hogy van-e valamilyen "trükk" amivel több fényt lehetne a helyiségbe csempészni vagy világosabb érzetet kelteni?

Dr. Németh Gábor
Dr. Németh Gábor - Válasz

Igen, lakberendezéssel is lehet módosítani a lakás fényviszonyait. Erre számos lehetősége van egy lakberendezőnek, többek közt a megfelelő falszínek és a fényes vagy matt texturák kiválasztásával, a túl nagy és sötét bútorok kerülésével, illetve olyanok elhelyezésével, amik a lehető legtöbb fényt beengedik a lakásba, stb.. Vannak köztük olcsó, egyszerű, és vannak költségesebb megoldások, ám mindegyik csak virtuális megoldás (hacsak falbontással vagy a tér jobb átszervezésével nem oldjuk meg véglegesen a problémát). Az Önök esetében még a kert megfelelő kialakítása is sokat segíthet a fény beengedésében. Szóval van lehetőség orvosolni a gondot, ám specifikus megoldást csak a lakás megtekintése és a ráfordítható anyagiak ismeretében tudnék adni...