Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletek

Kulináris örömök

SUGAR! confectionery & candy store - 1042 Budapest Petőfi u. 35....

A sütemény- és tortakészítésről alkotott képünk határait feszegeti a SUGAR!, ahogy a tradicionális ízeket új formába csomagolja. A merész kézmozdulatok mégis biztos szaktudással párosulnak: egy többgenerációs cukrászda pezsdíti fel fiatalos, lendületes életérzéssel a hazai cukrászkultúrát. Receptjük nem titkos: fogj valami finomat, szórj rá egy kis bohém kandírt, forgasd meg a divat cukormázában, végül az egészet öntsd le az öröm csokoládéjával!

Bővebben
Bagatellini - 1123 Budapest Alkotás u. 53., MOM Park Piazza szint

A Bagatellini kávézóban – melynek koncepcióját a Villa Bagatelle csapata fejlesztette ki – és a hozzá kapcsolódó Brótpékségben minden elsőrangú minőségű, természetes vagy bio alapanyagokból készül. A kínálatban a szendvicsektől és kézzel készült péksüteményektől kezdve a salátákig és levesekig számos finomság megtalálható – kicsiknek és nagyoknak, helyben fogyasztásra és elvitelre, a Villa Bagatelle-től megszokott minőségben és mosollyal tálalva.

Bővebben
Villa Bagatelle - Brótpékség - 1126 Budapest Németvölgyi út 17.

A Brótpékségben kézműves jelleggel, Csák László pékmester professzionális vezetésével készülnek a valódi, német jellegű finomságok. Az itt forgalmazott kizárólag természetes alapanyagokból, mesterséges adalékok és színezőanyagok nélkül, képzett szakemberek kezei között, nagy türelemmel és odafigyeléssel formálódnak. A Brótpékség feletti szinten egyébként bisztrómenüt, cukrászati műremekeket és kávékülönlegességeket kínáló kis kávézó is várja a minőségi finomságokra éhes vendégeket!

Bővebben