Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekEgyéb

Virág, kert

Tanuld a virágtól, hogy légy szép és kecses.

Viola Violetta Virágüzlet - 1053 Budapest Veres Pálné u. 10.

Az üzlet és tulajdonosa már a nevében is hangsúlyozza a „virág” fogalmát, mert itt a virág valóban fogalom, a csokor pedig képzőművészeti alkotás. Igényes megoldások, kifogástalan állapotú növényekből, szakértelemmel párosítva. Violetta üzlete az első dizájn virágszalonok egyike volt a 90-es évek végén. Amit még kínálnak: egyedi menyasszonyi csokrok, esküvők, céges partik, vacsorák asztalainak díszítése. Az újdonságokat az új trendet, a divatot megismerve és használva kollégáit időközben versenyeken indította. Csapatának két tagja Ifjúsági Európa Kupa győztes is lett. 2008-ban Mezőffy Tamás, 2010-ben pedig Kiss Attila.
Nyitvatartás:
Hétfőtől- péntekig 9.00-19.00
Szombat 9.00-16.00
Vasárnap ZÁRVA
Facebook aloldal

Bővebben
Casa Provenza - 1132 Budapest Csanády u. 16.

Egy virág és lakberendezési üzlet a Csanády utcában, ahol a mese valósággá válik. Már a kirakatból láthatjuk, hogy ez egy nem mindennapi hely. Amikor belépünk, megszűnik a külvilág, elhalkul a belváros zaja, és megfeledkezünk az időről. A gondosan összeválogatott termékek, tökéletes harmóniát tükröznek. Szemet gyönyörködtető virágok, egyedi virágkötészete adja a csokrok és kompozíciók különlegességét. Kreatív hozzáértő kezek, törekednek arra, hogy a szépből, még káprázatosabbat alkossanak.

Bővebben
Fleurt Virágszalon - 1051 Budapest Zrínyi u. 12.

Illatfelhő és színkavalkád kertje ez a virágszalon, ahol a csokroknak, dekorációknak csak a képzelet szabhat határt. Egyedi elképzeléseink is minimál stílusú kompozíciókba is önthetők, ha pedig igazi kuriózumra vágyunk, kenyai virágdíszekkel lephetjük meg magunkat vagy a számunkra legkedvesebbeket.

Bővebben
Virágom-virágom - 1063 Budapest Király u. 20.

A zsúfolt belváros csodarejtő zöld menedéke csábító virágillattal csalogat magához, s kínál forró szenvedélyt rózsával, vad hódítást liliommal, fűszeres egzotikumot orchideával, lázas csábítást kálával, önfeledt játékot tulipánnal… A kavalkád különlegessége a csend: a szépség tiszta hangja, mely megállítja az időt egy-egy kökényágból font dobozra vagy kávészem-koszorúra pillantva.

Bővebben
Iringó Virágmanufaktúra - Koszorú és szárazvirág bolt - 1053 Budapest Károlyi Mihály u.19.

Valahol a Balaton partján lecserélték egy öreg templom padsorait. A több száz éves, gyönyörű fa ma az Iringó falait díszíti. Kápolna létesült az Irodalomtörténeti Múzeummal szemben, a virágköltészet istennőjéhez ajánlva. A falakat koszorúköltemények borítják, megannyi száraz virágból készült alkotás, csendélet és csokor. Az Iringó a virágos tavaszi rétek, az illattól terhes nyári mezők és az őszi táj fájdalmas szépségét varázsolja házunk asztalaira, falaira, ajtóira.

Bővebben
Guba Ági Virágüzlete - 1137 Budapest Hegedűs Gyula u. 23.

A virágok csodákra képesek! – bizonyítja be a látogatóknak Guba Ági. Óriási tapasztalattal rendelkező mester virágkötő minden alkalmat szebbé tud varázsolni alkotásaival. Üzletében kellemes illat és gyönyörű látvány fogad. Az antik bútoron koszorúk lógnak, s színek pompáznak mindenhol. Ezekkel az elragadó csokrokkal a hölgyek szívét is könnyű meghódítani.

Bővebben
Fű-Fa-Virág - 1025 Budapest Szépvölgyi út 34.

Kicsi kirakat mögött majdnem 100 m2-en igazi oázis rejtőzik. Csodaszép virágok, természetes kötésmóddal csokorrá rendezve igazi örömet okoznak. Szezonális növények erkélyre, teraszra szaktanácsadással vásárolhatók. Nehéz nekik ellenállni. Különleges borok és csokoládékon kívül sokféle ajándéktárgyak közül válogathatunk, melyeket összhangba rendezett szép csomagban vihetünk szeretteinknek. Az üzlethez webáruház is tartozik.

Bővebben
Viragneked.hu - 1055 Budapest Kossuth Lajos tér 18.

Nem csak virág neked! A gyönyörű csokorkölteményekkel küldhetünk és vásárolhatunk aranyos macikat, vicces gumikacsákat, vagy éppen bonbont. Az üzletben előre összeállított és kívánság szerint kötött csokrot is választhatunk. Ha biztosak akarunk lenni abban, hogy amit kapunk, az egyedülálló, és elbűvöli azt, akinek szánják, akkor a viragneked.hu üzlete a megfelelő hely az ajándékvásárlásra!

Bővebben
Virágkert - 1126 Budapest Németvölgyi út 38.

Egy hely, ahová jó bemenni. Hogy miért? Mert igazi családi fészek, barátságos emberekkel és nem utolsósorban gyönyörű virágokkal… Ha ízléses csokrokra, különleges asztaldíszekre, ajtókoszorúkra vágyunk, akkor nem kell tovább keresgélni… Barna Attila és családja egyedi készítésű munkái és az illatos holland virágcsodák biztosan szíve választottját is elkápráztatják majd!

Bővebben
Philanthia - 1051 Budapest Váci u. 9.

Philanthia annyit jelent: virágszeretet. Épp ezt tükrözi ez a virágüzlet. Különleges virágok, exkluzív kiegészítők, s lágy zene fogadja a vásárlót, mintha egy tündérmesébe lépne be. Európa egyetlen működő szecessziós virágüzlete Hild József tervezte házban, csodálatos rézportállal, belső terében eredeti falfestményeivel és bútoraival felejthetetlen élményt ad. Ide nem csak virágért érdemes ellátogatni.

Bővebben
Botanic Virág és Lakberendezési Szalon - 1133 Budapest Pannónia u. 68. (bejárat az Ipoly u. felől)

Ha röviden kellene jellemezni e szalont, azt mondhatnánk: egy hely, ami hangulatot és ötletet ad a betérőknek. Képkeretek, gyümölcsök, színes terméskoszorúk, szárazvirágból készült füzérek kerámiakaspók teszik változatossá a dekorációt. A berendezésnél leginkább minimalista letisztult formák érvényesülnek, de a trend követői sem lesznek elégedetlenek… főleg az Equadorból, Hollandiából érkezett virágcsodák láttán…

Bővebben
Kata Virág - 1037 Budapest Bécsi út 86.

Bevíz Kata virágboltja nem csak a kiváló minőségről és az ott lakó balatoni gerlékről híres. Szakmai körökben az egész kontinensen ismerik és elismerik az itt tanuló virágkötőket, hiszen európai megmérettetéseken rendszeresen az élmezőnyben végeznek, bizonyítva ezzel a szakmai hozzáértést, az egyedi ötleteket és a szívből jövő lelkesedést, hiszen egy virágcsokor ezek nélkül mit sem ér…

Bővebben
Arioso Budapest - 1075 Budapest Király u. 9.

Virágdesign felsőfokon. Válogatott virágok hozzátartozó kaspókkal, mécsesekkel, kifinomult lakáskiegészítőkkel. Günther Lambert teljes kollekciója és a Flamant cég finom ezüsttárgyai igazán otthonra találtak a Király utcai ódon épület íves-boltozatos helységeiben. Az üzletben kávézó is működik, az itt található bútorok, tányérok, csészék mind-mind a kollekció részei, ha tetszik, azonnal hazavihető!

Bővebben