Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekEgyéb

HI-FI, szórakoztató elektronika

A XXI. század technikája a szórakozásért.

Audio Centrum Budapest - 1148 Budapest Fogarasi út 14.

Topválogatott a házimozizás és a Hi-Fi világából. A világ legigényesebb brandjei egy helyen. A hangstúdióban a látvány mellé frenetikus hangélményre számíthat minden érdeklődő. A folyamatos akciók és a megújuló kínálat miatt érdemes rendszeresen visszatérni, bár aki egyszer itt járt, annak ez természetes. Az üzlet egyik erőssége a Tivoli márka.

Bővebben
Tivoli Audio üzlet - Budapest Fogarasi u. 14. - Audio Centrum Budapest

A rádió bútordarabbá lép elő. A Tivoli Audio a több mint száz éves rádiózáshoz kortalan formákat alkalmaz készülékei tervezésénél és az örök építőelemet, a valódi fát. Legújabb rádiója az Albergo, az FM hullámsáv mellett a digitális földi adásokat is fogja és képes Bluetooth kapcsolaton külső zeneforrás megszólaltatására is. Teljes hangrendszerré a hozzávaló Stereo Speaker egészíti ki.

Bővebben
iRobot üzlet - Budapest Fogarasi u. 14. - iRobot Centrum Budapest...

Az iRobot hivatásosan foglakozik szabadidő előállítással. Intelligens Roomba takarítógépei a lakás lakóhelyiségeit felügyelik, a Scooba felmosó robot pedig a funkcionális helyiségek tisztaságáról gondoskodik távollétünkben. A Roomba saját dokkoló-állomásról indul el és tér oda vissza programozás szerint, akkumulátorát maga tölti fel. Több szobát is elláthat a gyári navigációs bóják segítségével. Képes küszöböt lépni, és érzékelője nem engedi lépcsőről leesni.

Bővebben
Hangtér - 1085 Budapest Horánszky u. 10.

Elegáns és modern lakóteret imitáló belvárosi bemutató szalon, ahol különleges minőségű sztereó és házi-mozi rendszereket lehet testközelből szemlélni, hallgatni. Kiemelt márkáink: Dynaudio, System Audio, Cyrus, Hegel, Pioneer.

Bővebben

A hangsugárzó is lehet meglepő és formabontó, akár falikép, lámpa, szobainas, puff, vagy más funkciójú lakberendezési tárgy. A Manufaktúra csapata a hangfalak színét, formáját és anyagát az adott tér stílusával harmonizálva tervezi meg. A kézi készítésnek és enteriőrbe tervezésnek köszönhetően lesz minden Akusztikus Bútor otthonok, kávézók, éttermek, szállodák és üzlethelyiségek egyedi dísze. A beépített hangfalak kiváló minőségűek, hiszen a gyártó minden egyes hangsugárzót a konstrukcióhoz optimalizált alkatrészekből készíti és akusztikailag beméri.

Bővebben
Bang & Olufsen - 1051 Budapest József A.u. 22.

Az elegáns bemutatóterem ideális helyszínt teremt az egyedisége és technikája révén ismert márkának. Mindent a design és a forma szolgálatába állítva alkot meg, kezdve a műalkotásszerű audio-berendezésektől, a falra simuló plazmatévén át egészen a természetet utánzó kagylótelefonig. Minőségében kompromisszumot nem ismer, vevőinek a még nem létező igényeit is kielégíti, mindezt igazi stílusos, tárgyakhoz igazodó környezetben.

Bővebben
Ultimate Audio - 1036 Budapest Lajos u. 74-76.

Nem is üzlet ez, inkább egy kellemesen berendezett nappali szoba, ahol kényelmes kanapén ellazulva hallgathatjuk a világ legjobb HIFI, házimozi és high end rendszerekből áradó zenét, hangot. Kipróbálhatjuk a csöves Ayon készülékeket is, melyek joggal viselik a „zene visszaadás Rolls Roys-a” címet. Szakértők szerint a zene abszolút élvezetéhez 25%-ban a készülék, 75%-ban azok kábelezése, programozása stb. járul hozzá. Ez utóbbi a cég ingyenes, profi szolgáltatásaihoz tartozik.

Bővebben

Legyen szó formatervezett rádiókról, lámpákról, táskákról, trendi kiegészítőkről, otthonra vagy házon kívülre – ez a vadonatúj, színvonalas webüzlet biztosan kínál megfelelőt! A sokrétű választék olyan neves gyártók termékeiből áll, akik nemzetközi design kitüntetésekben is részesültek. Szinte minden cikk azonnal szállítható, igény esetén 24 órán belül is. Hűen a mottójukhoz: csúcsminőségű formatervezés, a legjobb minőség, kimagasló szolgáltatás – mégis megfizethetően!

Bővebben
BaSys - 1123 Budapest Alkotás u 53., MOM Park...

A BaSys apró üzletében professzionális szórakoztató elektronikai berendezéseket találunk. A Pioneer plazmatévék, DVD-lejátszók és felvevők mellett, Bose márkájú hangsugárzó és komplett házimozi-szettek is találhatók. A bolt termékkészletének segítségével a stílusos és kiemelkedő minőségű Loewe plazma- és LCD-televíziók mellé az egész lakásba beépíthető erősítőket, vagy akár fejhallgatókat (Sennheiser) is beszerezhetünk.

Bővebben
Annex Hangcenter - 1137 Budapest Hegedűs Gyula u. 2.

Ebben a 20 éves tapasztalattal bíró elegáns szalonban segítenek az egyedi igényeket valóra váltani, mennyezetbe, falba rejthető hangszórókkal, LCD és plazma tv-kel, vezérlőkkel. Képzelje el, hogy nappalijában egy festmény mögül gombnyomásra előtűnik tévéje. A lakásban elrejtett központtal működtethető video- és audiorendszereken élvezheti kedvenc zenéit, videóit, családi filmjeit. Vezető világmárkák számos nagydíjat nyerő termékeit ajánlják.

Bővebben
Aymara Házimozi és Hificenter - 1052 Budapest Aranykéz u. 4–6.

A tizenhárom éve alapított cég a BowersWilkins hangfalak, a Rotel és a Classe márkák kizárólagos forgalmazója, emellett az elektronikai berendezések minőségére igényes vevők számos más cég termékét is megtekinthetik, kipróbálhatják és megvásárolhatják a hatalmasnak mondható, több mint 200 m2-es, Aranykéz utcai bemutatóteremben.

Bővebben