Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekEgyéb

Divattervezők

Költők, akik az öltözékek nyelvén írnak. Itt megtalálja Budapest legjobb divattervezőit és szalonjait. Válogasson kedvére és színezze be mindennapjait egy exkluzív ruhadarabbal, akár egyedi kivitelben.

Németh Anikó-MANIER Haute Couture Salon - 1061 Budapest Dalszínház u. 10.

A Német Anikó nevével fémjelzett MANIER szalon az életörömöt, a létezés boldogságát, és a lehetőségeink, korlátainak kitágítását szeretné szolgálni az egyedileg készült, személyre szabott, exkluzív öltözékeivel. Előszeretettel alkalmazza történelmi korok szabásvonalait, sziluettjeit, kézműves megoldásait, elkötelezett híve az innovációnak, kísérletezésnek. Személyesség, nyitottság, túlzásoktól sem mentes szenvedélyesség jellemzi munkáját.

Bővebben
BARNOFFSHOWROOM Love . Life Atelier és showroom - 1065 Budapest Nagymező u. 14., I., em. 20., 31-es kapucsengő

Tamara Barnoff grúz származású, tíz éve Budapesten élő és alkotó divattervező női prêt-à-porter valamint haute couture kreációi egy mesevilág hangulatú kis helyen, ahol csak művészet van. Ahol a divat leveti trendjeit és inkább a személyiség öltözködésébe fordul át. Nyitva: H.- Sz.: 10-20 óráig

Bővebben
Vasseva – Art.Studio.Design.Nyúl - 1061 Budapest Paulay Ede u. 67.

12 éve nyílt meg a Liszt Ferenc téren vasseva artstúdiója. A tündérvilág csupa szín, meglepetésszerű anyaghasználat, mégis minden saját tervezésű darabja elegáns és jól kombinálható a mindennapokban. Esküvő? Estélyi? Yoga? Bébicucc? Cukorfalat kiegészítők, ékszerek, akár rongy-nyuszi? Vagy a pasidnak keresel ajándékot? Ott a helyed...!

Bővebben
Náray Tamás divattervező - 1065 Budapest Hajós u. 17.

A női lélek szépségei ruhákban elbeszélve. Ezt jelentik Náray Tamás alkotásai a nőknek. Neve fogalom a magyar és már a nemzetközi divatvilágban is. Belvárosi szalonja egyszerre a harmónia, nyugalom, és tobzódás a színekben, szabásvonalak, anyagok ezerféleségében.

Bővebben
Luan by Lucia - 1054 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 62., I. emelet

Luan by Lucia – az elegancia, a kézművesség, az egyediség divatháza, ahol a test, a lélek és a szellem harmóniája az haute couture jegyében teljesedik ki. A Divatház, hazájában egyedülálló módon, a ruhakészítés mellett számos szolgáltatást nyújt vendégeinek. Portfoliójában a privát és vállalati stílustanácsadás, lakástextilek és kiegészítők tervezése, a szakmai oktatás és utánpótlás kinevelése, valamint egy jóga- és életmód stúdió működtetése is szerepel.

Bővebben
Katti Zoób - 1055 Budapest Szent István krt. 17.

Régmúlt századok szalonjai hasonlíthattak Zoób Kati szalonjához. A középpontban csak a Ruha, a Nő, és a Ruhatervező áll. Két emelet csoda. Ruhái semmihez sem hasonlíthatóak, időtlenek, egyediek, mindez utánozhatatlan szabászati rafinériával fűszerezve. Az új földrészeket meghódító Zoób Kati, magyar föld egyik legnevesebb tervezője.

Bővebben
Bara Marianne – Kalapszalon - 1125 Budapest Szilágyi E. fasor 38., (A Budagyöngyével szemben)

A klasszikus formákat /barett, matróz, turbán, tok, klós/ fejlesztem tovább a saját fantáziavilágom és a mai igények szerint. Egyedi, nőies, finom, könnyen hordható és kezelhető kalapokat tervezek. Évente megújuló téli, nyári, alkalmi kollekció elkészítése mellett személyre szabottan, rendelésre is dolgozom.

Bővebben
Balllon - 1132 Budapest Visegrádi u. 19.

Az Újlipótvárosban található Balllon Bemutatóterem és Galéria 2007 ősze óta várja mindazokat, akik az egyéniségüknek megfelelő különleges ruhadarabokat, cipőket, táskákat és egyéb kiegészítőket keresik. Öt designer egy olyan otthonos kis teret álmodott meg, ahol akár teljes ruhatárat is összeállíthatnak vendégeik számára. Horváth Anikó: werebortega, Karattur Katalin: karattur, Korényi Mariann: maan Marosi Krisztina: psycat, Sánta Eszter: santa.

Bővebben
Nara Szalon-Makány Márta - 1054 Budapest Báthory u. 18-20.

Az élvonalbeli öltözék-tervezőnő, Makány Márta, mindkét nem számára tervez a különleges jeans daraboktól az esküvői ruhákig, kiegészítőkig mindent. A választékosság és a kifinomult elegancia éppúgy jellemző munkáira, mint a merészség, a rafináltan varázslatos nőiesség, vagy éppen az extravagáns megoldások.

Bővebben
Orlando Collection - 1054 Budapest Zoltán utca 11.

Lélegzetelállító ruhaköltemények, melyek kifinomultságukkal, lágyságukkal, merész megoldásaikkal és varázslatos színeikkel kápráztatják el a női lelkeket. Ruháik egyediek, kreatívak és semmihez sem foghatók. Mind a nők és mind a férfiak megtalálják itt azt, ami legjobban kifejezi lenyűgöző nőiességüket, határozott férfiasságukat. Bensőséges hangulatú szalonjukban nemes anyagok és ragyogó színek segítségével készítik viselőjükre álmodott öltözékeiket.

Bővebben
Reka Vago - 1137 Budapest Szent István park 2.

A REKAVAGO márka pontosan azt nyújtja, amit egy tökéletes cipőtől várunk: kényelmet, minőséget és szépséget egyszerre. A márka lábbelijeit viselő hölgyeknek nem kell lemondaniuk a kényelemről egy gyönyörű cipő miatt. A kizárólag minőségi anyagokból gyártott termékek a városi nőkről kialakult képnek
adóznak: a hölgyek, akik minden helyzetben szépek és csinosak akarnak maradni – akár magassarkút, akár balerina cipőt viselnek. A REKAVAGO cipők és táskák pontosan ennek az elvárásnak felelnek meg, miközben követik a legfrissebb divatirányzatokat.

Bővebben
Anda Műterem - 1052 Budapest Galamb u. 4.

Az avantgárd merészsége és a tradíció visszafogottságának esszenciája jellemzi Anda Emília munkáit. Tervezői stílusa nemcsak a trend szerint aktuális és mai, inkább alternatív, experimentális, időnként szemtelen és kihívó. Számos hazai és nemzetközi kiállításon, és bemutatón vett részt. 8 éve állít ki Párizsban, ahol nagy érdeklődéssel rendelik kollekcióit a világ szinte minden pontjáról.

Bővebben
Daalarna - 1054 Budapest Alkotmány u. 16.

Érzéki megjelenés, felejthetetlen alkalmakra. Ez a Daalarna filozófiája. Az esküvők, a fényes bálok, fogadások, estélyek és koktél partik olyan események, amelyek különleges megjelenést, klasszikus eleganciát és kiváló minőséget kívánnak. Az exkluzív szalonban az álom valóra válik: a legjobb minőségű francia és olasz anyagokból készült ruhák méretre szabottak, hozzáillő cipőket, kiegészítőket is választhatunk. Elegancia és fantázia, nőies Nők és férfias Férfiak számára.

Bővebben
USE - 1052 Budapest Szervita tér 5.

A USE unused márkát 2004-ben alapította Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András. A három tervező olyan nemzetközileg is ismert divatmárkát akart létrehozni, ami jól illeszkedik a nemzetközi divatáramlatokhoz, mégis megőrzi hazai gyökereit. A USE unused azóta Magyarország vezető dizájner márkájává vált, több szakmai díjat tudhat magáénak és számos hazai és nemzetközi híresség hordja ruháit. A kreatív nők prémium divat iránti igényét szolgálja ki elérhető áron. A USE unused tervezői számára fontos a nagy elődök tisztelete, és a szabászati technikák mesteri használata. Ars poeticájuk, hogy olyan időtálló, ugyanakkor innovatív és különleges kollekciókat alkossanak, amik nemzetközi szinten is megállják a helyüket, mégis tetten érhető rajtuk némi finom hazai inspiráció. Telefonos bejelentkezés szükséges!

Bővebben
Léber Barbara - 1121 Budapest Széchenyi emlékút 12.

„Szalonomban olyan ruhák készülnek, amelyeket kortól és alkattól függetlenül, viselőjük egyéniségéhez tervezek. Legfontosabb szempont, hogy akire a ruha készül, érezze, maximálisan a legszebb alkati tulajdonságait emeljük ki. Olasz, spanyol, francia selymekből, csipkékből dolgozom, igényes kézimunkával, nagy szakmai hozzáértéssel.” Üzletünkben lehetőség van alkalmi és koktélruhák megvásárlására és kölcsönzésére is.

Bővebben
Kamchatka Design - 1056 Budapest Nyári Pál u. 7.

A Kamchatka designt Schulteisz Márta divattervező alapította, s azóta is egyszemélyes vállalkozásként működteti műhellyel egyterű belvárosi ruhaüzletét. Saját készítésű ruháit letisztult, keleties hangulat, merész szabás, szokatlan részletmegoldások jellemzik anélkül, hogy a hordhatóság csorbulna. Elegáns és sportosabb ruhái jól kombinálhatók egymással minden korosztály számára.

Bővebben
Nanushka Flagship Store - 1052 Budapest Deák Ferenc utca 17.

A fiatal magyar tervező, Sándor Szandra nem hódol be a múló trendeknek, hanem az állandó esztétikai érték megragadására törekszik kollekcióiban, amelyek a kozmopolita, aktív, modern nőnek szólnak. Mindez kényelmet, hordhatóságot, természetes és visszafogott tónusokat eredményez, amit a tiszta vonalvezetés és az anyagok játéka tesz egyedivé és figyelemfelkeltővé. Nyitvatartás: Hétfő - Szombat 10:00 - 20:00 Vasárnap: 10:00 - 18:00

Bővebben
Anh Tuan Showroom - 1062 Budapest Rózsa u. 74.

LUU ANH TUAN vietnámi származású fiatal divattervező ANH TUAN néven saját márkát alapított Budapesten. Ruháinak, cipőinek és márkája védjegyének, a táskáinak egysége az általa kifejlesztett felületekben és anyag-manipulációkban rejlik. Kollekciói a kontrasztokat nem mellőzve a modern luxus megtestesítői. A tervező táskáiban, kiegészítőiben gyakran alkalmaz elfeledett, tradicionális kézműves technikákat, melyeket modern technológiákkal ötvöz. Anyaghasználatára a bőr és a textil kombinációja jellemző, melyet különféle fém kiegészítőkkel tesz teljessé.

Bővebben
Artista Divatstúdió - 1088 Budapest Puskin u. 19/25.

Egyedi, friss, mindig az új felé törekvő, a jövőbemutató, designt megvalósító tervezőcsoport. Kollekcióikra jellemző: egyediség, egyéniség, kreativitás és időállóság. Budapesti szalonjukban az aktuális kollekciók mellett egyedi, alkalmi és esküvői megrendelésekkel foglalkoznak. Bécsben a Museumsquartier-ban, COMBINAT néven, három osztrák divattervezővel nyitották meg boltjukat. Tervezők: Imre Katalin, Rácz Nóra, Schön Edina, Stampf Katalin

Bővebben

Kontur Réka a Magyar Iparművészeti Egyetemen végzett. Egyedi kézműves technikával készíti bőr táska- és ruhakollekcióit. Szezonális női ruhadarabjai áttört technikával születnek és etno stílusjegyeket viselnek magukon. A munkák mind egyedileg, mind kollekcióban megvásárolhatók. Főbb kiállításai és divatbemutatói: Iparművészeti Múzeumban (2004, 2005, 2006); CPD nemzetközi ruhaipari kiállítás – 2007, Wella Fashion Show – Budapest, Zágráb 2007; Divatolimpia fődíj - 2006;

Bővebben