Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekMűtárgy

Művészeti és képgalériák

Ahol a művészet, érték és szakértelem összeér.

Trafó Galéria - 1094 Budapest Liliom u. 41.

A Trafóra jellemző sajátos hangulat természetesen a galériára is átragad. Egyéni, illetve csoportos, tematikus kiállításokat mutat be. Fiatal magyar képzőművészek bemutatkozását teszi lehetővé, de együttműködnek a szcéna már elismert alkotóival is. Emellett a galéria fontos feladata a nemzetközi képzőművészeti élet egyes izgalmas, a magyar közönség számára kevéssé ismert jelenségeinek, képviselőinek bemutatása is.

Bővebben
Erdész Galéria & Design - 2000 Szentendre Bercsényi u.4.

A háromszintes galéria alsó szintjén vezető magyar ipaművészek munkái mellett egyedülálló a választék külföldi designerek munkáiból. Táskák érkeznek Velencéből, Milánóból, Spanyolországból, Svédországból, órák Hollandiából, nyakkendők Portugáliából, üvegékszerek Muránoból, design ékszerek Dániából. A törekvés olyan tárgyak bemutatása, mely egyedi és egyedülálló. A galéria felső két szintje szobroknak, festményeknek és kiállításoknak ad helyet.

Bővebben
Várfok Galéria - 1012 Budapest Várfok u. 14.

A nagy hagyományokkal rendelkező, immár 20 éves, Szalóky Károly vezette galéria megújuló kiállításain mutatja be a hazai és nemzetközi kortárs festészet élvonalát (köztük aatoth franyo, El Kazovszkij, Françoise Gilot, Nádler István, Mulasics László, Rozsda Endre, Szirtes János, Szotyory László, az ifjabbak közül Csiszér Zsuzsi, Győrffy László, Herman Levente). A tárlatok után érdemes a művészeti élményt a szabadtéri Galéria 19 megtekintésével folytatni.

Bővebben
Dovin Galéria - 1052 Budapest Galamb u. 6.

Tájképek Minotti-csillár alatt. A galéria fiatal festők és szobrászok munkáinak ad otthont. A művészkörbe tartoznak Huszár Andrea, Cseh Lili, Kovách Gergő, Kotormán Norbert, Duronelly Balázs, Péli Barna szobrászok, Ötvös Zoltán, Horváth Krisztián, Tolvaly Ernő és Baranyai Levente festők.

Bővebben
Faur Zsófi - Ráday Galéria - 1114 Budapest Bartók Béla út 25.

A galéria fő célja a hazai kortárs művészet propagálása és integrálása a nemzetközi művészeti életbe. A CEE régió kortárs művészeti szcénájában egyedülálló nyomdaipari és kiadói hátterére támaszkodva a kortárs művészettörténet-írás legújabb eredményeit több nyelven megjelenítő kiadványokat ad ki. Mindezeken túl nyitottan fordul a nemzetközi tendenciák és a külföldi művészek felé, hogy a legújabb törekvéseiket megismertesse a közönséggel.

Bővebben
Koller Galéria - 1014 Budapest Táncsics Mihály utca 5.

A művészek és műértők körében fogalommá vált az elegáns a budai Várnegyedben (Amerigo Tot egykori műtermében) található galéria, melynek célkitűzése évtizedek óta a legjobb minőségű, hiteles kortárs magyar művészek bemutatása. A vásárlók részére a rézkarcok, szobrok, kisplasztikák, festmények mellé a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően Eredetiségi Igazolást adnak a művész aláírásával.

Bővebben
Három Hét Galéria - 1114 Budapest Bartók Béla út 39.

Kortárs galéria Buda belvárosában, Újbuda Kulturális Városközpontjában. A magazinok lapjait képeikkel megtöltő elismert fotográfusok munkáit bemutató galéria minden hónap harmadik szerdáján, este 7-kor tart megnyitót. Tehát, ha az a kérdés, hová is menjünk május 18-án, június 15-én, július 20-án, szeptember 21-én, vagy éppen október 19-én, a válasz: a Három Hét Galériába, este 7 órára.

Bővebben
Vintage Galéria - 1053 Budapest Magyar utca 26.

A Károlyi kert tőszomszédságában áll egy apró, ám fényképeit nézve annál nagyobb formátumú galéria. A már világhírűvé vált André Kertész, Moholy-Nagy munkái mellett, kortárs magyar fotóművészek izgalmas művei, a képzőművészet és fotó határvonalait feszegető alkotások állítják meg az arra járót. A lassan tíz éve működő Vintage Galéria kiállításai, és külföldi vásárokon való szereplései miatt válhatott a magyar fotóművészet fellegvárává.

Bővebben
Nagyházi Galéria és Aukciósház - 1055 Budapest Balaton u. 8.

Egy hely, ahol mintha a világ összes kincse fel lenne halmozva. Egy hely, ahol Munkácsy, Rippl-Rónai, Tiziano szelleme lebeg. Egy hely, ahol minden bútornak, festménynek, tárgynak, néprajzi alkotásnak hosszú története van. Nagyházi Galéria és Aukciósház leginkább a festményeiről híres a nagyközönség előtt. Különlegessége, hogy XIX. és XX. századi festők mellett a vásárló a korábbi századok alkotásai között is válogathat.

Bővebben
Spiritusz Galéria - 1075 Budapest Madách I. út 3.

A Várfok Galéria filiáléjaként tehetséges, pályakezdő művészeknek biztosít teret műveik bemutatására és értékesítésére műfaji kötöttségek nélkül, a festmény mellett a szobor, a grafika, a foto és video műfajait is felvonultatva. Kiállításaival, művészkörével egy friss arculatú – mégis a Várfok Galéria tradícióival és megbízhatóságával megerősített kiállítóhely a belvárosban. A művek, a tárlatok folyamatosan frissülnek, izgalmas, sokszínű képet nyújtva a XXI. század kortárs művészetéről.

Bővebben
Pintér Sonja Kortárs Galéria - 1055 Budapest Falk Miksa u. 10.

A Pintér Antik régiségkereskedés külön helyiségében működő galéria 2000-ben alakult, kereskedelmi galériaként, a következő művészek részvételével: Albert Katalin, Ganczaugh Miklós, Karina Horitz, Kelemen Kata, Kicsiny Balázs, Kováts Albert, Lovas Ilona, Mózes Katalin, Schmal Károly, Székelyi Katalin, Turcsányi Antal, Türk Péter. Rajtuk kívül más magyar, illetve külhoni művészek időszaki kiállításai is megtekinthetők.

Bővebben
Haas Galéria és Kiállítóterem - 1055 Budapest Falk Miksa utca 13.

A tulajdonos, Haas János műgyűjtői pályafutása kezdete óta törekszik a kvalitásos modern magyar művészet bemutatására. „Szeretném, ha a galériában mind a szenvedélyes gyűjtők, mind a jó képekben gyönyörködni tudók, mind a színvonalas, ízléses ajándékot keresők megtalálnák a nekik megfelelő művet.” – Haas János.

Bővebben
Napraforgó Design - 1061 Budapest Király u. 6.

A Napraforgó Design 100 %-ban kortárs magyar tervezők ajándéktárgyait kínálja: ékszereket, kerámiatárgyakat, bőrtáskákat és képzőművészeti alkotásokat. Olyan limitált példányszámban készült darabokat, melyek nem csupán autentikusak, de szépségükkel és kiváló minőségükkel örömet okoznak majd annak, aki viseli, ajándékba kapja, vagy emléktárgyként hazaviszi.

Bővebben
Kálmán Makláry Fine Arts Gallery - 1055 Budapest Falk Miksa u. 10.

A galéria nemzetközileg jelentős, elismert magyar származású művészekkel foglalkozik. Kiállításokkal, reprezentatív kiadványok megjelentetésével kívánja felhívni a hazai közönség figyelmét e művészek munkásságára. A kiállításokon franciaországi és európai magyar képzőművészek munkái szerepelnek: Beöthy István, Bálint Endre, Csernus Tibor, Hantai Simon, Miklós Gusztáv, Réth Alfréd, Reigl Judit, Sándorfi István művei.

Bővebben

A magyar kortárs ékszer design és a képzőművészet találkozik Újlipótvárosban. Változatos formavilág, modern és klasszikus technikai megoldások jellemzik a galéria kínálatában fellelhető ékszereket. A tárgyak többsége ezüstből készült, de a tervezők szívesen alkalmaznak más különleges anyagokat is. A kortárs ékszertervezők legismertebb képviselőinek munkáiból egyedi, vagy kisszériás darabok vásárolhatók, rövid határidővel méretre rendelhetők. Rendszeres időközönként képzőművészek mini-tárlata színesíti a galéria programját és választékát.

Bővebben
NextArt Galéria - 1054 Budapest Aulich u. 4-6.

A NextArt Galéria a hazai kortárs színtér újabb nemzedékének, új festészeti kezdeményezések bemutatóhelye, platform és eleven közösségi hely. A Galéria számára kihívás, hogy olyan tendenciákat, egyéni utakat és jelenségeket jelenítsen meg, amelyek a festészet, a képi gondolkodás lehetséges útjait és értékeit meghatározzák.

Bővebben
Budapest Galéria - 1056 Budapest Szabad sajtó út 5.

A főváros tulajdonában lévő galéria három kiállítóteremmel is rendelkezik. Az Erzsébet híd tövében lévő főhelyszín és a Lajos utcai középkori épület a legjobb hazai és külföldi kortárs művészeknek ad otthont, időszakosan változó kiállítások formájában, míg a Laktanya utcában lévő épületben a Varga Imre- gyűjtemény tekinthető meg, ahol magával a művésszel is folyamatosan találkozhatunk.

Bővebben
Ernst Galéria - 1056 Budapest Irányi u. 27.

Az Ernst Wastl és Eleni Korani tulajdonolta galéria főként a XIX–XX. századi magyar és külhoni impresszionista és modern festmény-, bútor- és műtárgygyűjteménye révén vált ismertté. A már nemzetközileg is ismert és elismert magyar művészek mellett folyamatosan kutatnak új tehetségek után is, teret és lehetőséget kínálva művészetük kibontakoztatásához. Filmplakát-gyűjteményük nemzetközi hírű.

Bővebben
Belvedere Szalon, Galéria és Aukciósház - 1051 Budapest Szent István tér 12.

Galéria és aukciós ház egyben. Célja, hogy alkotóművészek, műgyűjtők, múzeumi szakemberek, kulturális vezetők, műkereskedők, érdeklődő turisták, műkritikusok találkozóhelye legyen. A festmények és bútorok mellett a galéria foglalkozik szobrokkal, kerámiákkal, ezüstneművel és szőnyegekkel, valamint különleges egyházi tárgyakkal is. Szolgáltatásai között szerepel az értékbecslés és a restaurálás.

Bővebben
MONO Kortárs Művészeti Galéria - 1011 Budapest Várfok u. 1.

A MONO Kortárs Művészeti Galéria megteremti azt az enteriőr világot, ahol a képzőművészet teret enged az iparművészetnek. A kiállítói térben érződik a különböző műfajok szimbiózisa. A galéria célja generálni a művészetek iránti keresletet. Közvetíteni alkotó és közönsége között. A MONO havonta megújuló kiállításaival egy új szellemi generáció ízlését, stílusát próbálja befogadni, követni, formálni.

Bővebben
Molnár Ani Galéria - 1088 Budapest Bródy Sándor u. 22. 1.em.

A belváros egyik kulturális csomópontjában található Molnár Ani Galéria 2007 óta rendez változatos csoportos és egyéni kiállításokat. Mint különleges hangulatú lakásgaléria kínál közeli találkozást a minőségi és sokszínű kortárs művészettel. Elismert középgenerációs művészei mellett bemutat fiatal tehetségeket is, nyitottan a friss ötletekre és progresszív technikákra. Programjában kiemelten fontos szerepet kap a szobrászat is, amit egy külső helyszínen, a Park Galériában is népszerűsít.

Bővebben
Virág Judit Galéria és Aukciósház - 1055 Budapest Falk Miksa u. 30.

A Virág Judit Galéria és Aukciósház a kortárs művészet fellegvára. Évente többször is megrendezett árveréseiken a XIX. és XX. század nagy nevei mellett, ma is alkotó, kiváló kortárs művészek, s a méltán világhírű Zsolnay-kerámiák is helyet kaptak. Óriási üvegablakaival becsábítja a művészetre szomjas bámészkodót, és igazi kulturális központtá vált a hazai galériák között.

Bővebben
Klauzál 13 Könyvesbolt és galéria - 1072 Budapest Klauzál tér 13.

A Klauzál 13 Könyvesbolt és galéria feladata a vizuális kultúra színvonalának emelése. Fontos célkitűzése, hogy a pesti zsidónegyedbe ágyazódva segítse az újraéledő zsidó kulturális élet felvirágoztatását, a hagyományok ápolását. Az új galéria könyvválasztéka, különleges hangulata és szellemisége rövid időn belül megteremtette közönségét, így a budapesti fiatalok és turisták számára információkat és szellemi élményt nyújt.

Bővebben
Nemes Galéria - 1024 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 3....

A két évtizedes múltú galéria mára a hazai műkereskedelem egyik vezető cégévé vált. A budai és a Falk Miksa utcai galéria kétszintes, reprezentatív helyiségeiben a XIX–XX. századi magyar klasszikusok, az 1945 utáni két évtized és a régi külföldi mesterek munkáiból válogathat az érdeklődő. Jelentős szakmai háttér nyújt megbízható információkat a gyűjtők számára a galéria tárgyairól.

Bővebben
Printa Akadémia - 1075 Budapest Rumbach Sebestyén u. 10.

Az újonnan nyíló Printa Akadémia az első olyan budapesti concept store, amely egy tető alá hozza az ökodesignt, a szitanyomást, és a tanulást. Itt akár egyszerre megtekinthető egy kortárs szitanyomott alkotás, vagy megtanulható a technikája és akár helyben el is készíthető. Az egyben galéria, akadémia, üzlet, műhely és kávézó elérhető áron kínálja az ökodesign szellemiségének legkülönlegesebb termékeit.

Bővebben
Knoll Galéria - 1066 Budapest Liszt Ferenc tér 10.

A Hans Knoll osztrák galerista tulajdonában lévő kiállítóterem a Liszt Ferenc tér egy eldugott, de gyönyörű udvarú házában várja a magas művészetek szerelmeseit. A Knoll Galéria igazi kulturális intézmény, mely 1989 óta minden lehetséges szintéren segíti a mindenkori keleti és nyugati művészet egymásra találását.

Bővebben