Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekLakberendezés

Nappali, háló, étkező

Életterünk, otthonuk alaphelyiségeihez kapcsolódó tárgyak, stílust formáló elemek. Itt megtalálja a legegyedibb, legexkluzívabb budapesti lakberendezési üzleteket, amik a leginkább lakott élettereinket hivatottak kiszolgálni.

Innoshop - 1053 Budapest Kecskeméti u. 8.

Az INNOSHOP nem egy szimpla lakberendezési üzlet... Kanapék, ágyak, polcrendszerek, komódok, lakberendezési kiegészítők, egyszóval minden, ami egy modern lakásból nem hiányozhat. Mindez egyedi hangulatú bemutatótermünkben, ahol segítünk mindenkinek kiválasztani a neki leginkább megfelelő bútorokat. Áraink a földön járnak – győződj meg erről honlapunkon!

Bővebben
Vákum Design Shop - 1033 Budapest Hajógyári sziget 130.

A Vakum Design Shop Lakberendezési Bolt és Galéria az a hely, ahol találkozik a tárgyak formai szépsége, a design és a megfizethetőség. Legerősebben az 50-es, 60-as, 70-es évek kultikus darabjaiból építkezünk, amit gyakran design darabokkal, egyedi kiegészítőkkel. Olykor, akár az Art Decoig is visszanyúlunk, hiszen a stílusok finom váltakozása egy enteriőrön belül erősíti az újragondolt harmóniát. Boltunk galériaként is funkcionál , ahol fiatal képző-és iparművészek munkái láthatók.

Bővebben
Geppetto - 1036 Budapest Perc utca 6.

A belsőépítészet hazai fellegvára egyszerű, funkcionális, modern és esztétikus tárgyakat kínál. Az egyedi tervezésű bútoroknak, innovatív ötleteiknek köszönhetően a londoni designkiállításra is meghívást kaptak. A bútor – és tárgytervezés mellett belsőépítészeti tervezéssel, és lakberendezési tanácsadással is foglalkoznak. Saját műhelyhátterével a Geppetto Studio vállalja sajáttervezésű bútorainak magas minőségű kivitelezését.

Bővebben
Art&Deco - 1061 Budapest Király u 16.

Király utcában, megnyílt üzlet nem véletlenül kapta az Art&Deco nevet. A bemutatóteremben ugyanis a holland és magyar gyártóktól származó sajátos, a régi időket idéző provence-i hangulatú berendezések mellett art deco stílusú bútorok között is válogathatunk. Az étkező- és ülőgarnitúráktól kezdve a komódokon át a fotelig, székig sok minden megtalálható. Mindehhez a stílusában és színében harmonizáló tapéták és lakástextíliák mellett számtalan dísztárgy is társul. A zavarba ejtő választékot - igény szerint - komplett szolgáltatás egészíti ki a tervezéstől a kivitelezésig.

Bővebben
Pure Home Design Shop - 1133 Budapest Hollán Ernő u. 22.

Pure Home Design – nevéhez hűen – a letisztult, kifinomult formák mellett, az elegáns és magas minőségű alapanyagokból készült Dániából importált bútorokat és lakáskiegészítőket kínálja a vevőknek. A Pure – vagyis tiszta, hamisítatlan, valódi – a letisztult formákra, az anyagok minőségére, a bútorok kidolgozására utal, amely kétségkívül tükröződik a bolt minden szegletében.

Bővebben

A ligne roset új helyen az Ági Müller Das Bad első emeletén várja Önt. Megújult bemutatótermünkben a francia elegancia és luxus diktálta designbútorok és kiegészítők közül válogathat exkluzív környezetben. Otthona egyedi berendezéséhez professzionális enteriőrtervezési tanácsadással szolgálunk.

Bővebben
Bono Design - 1036 Budapest Bécsi út 81.

A BONO DESIGN által képviselt olasz Colombini gyár bútorait stílus, elegancia és visszafogott luxus jellemzik. A gyors (3-5 hetes) gyártási időhöz óriási szín- és elemválaszték, valamint kiváló ár/érték arány társul. A modern és klasszikus stílusban készülő konyhabútorok mellett, nappalik, hálószobák és gyerekszoba bútorok, valamint prémium kategóriás konyhagépek alkotják a teljes kollekciót. BONO DESIGN / Stílus Prémium minőségben

Bővebben
Mobili Mania - 1132 Budapest Victor Hugo u. 45.

A kortárs designbútorok, kiegészítők legnépszerűbb lelőhelye a Mobili Mania. A bolt kínálatát főleg az olasz stúdiók darabjaiból válogatja, de megtalálhatók a neves skandináv cégek termékei is, legyen szó akár felső vagy közép árkategóriás darabokról. A Mobili Mania átfogó szemlélet, minőségi élettér kialakítására törekszik, ezért egymással és más stílusokkal is könnyen variálható, igényes darabokat ajánl.

Bővebben

A Zconcept Kft. a modern és a klasszikus design elkötelezett híve. Számukra a DESIGN olyan belsőépítészeti, téralakító tárgyak. elemek összességét jelenti, melyek megjelenésében látható a GONDOLAT, az ÖTLET és az ÚJÍTÁS vágya. Alapvetően nemzetközileg ismert design bútorokat, belsőépítészeti termékeket gyártók hazai képviselete a cég, de a belsőépítészeti tervezés és a tervek megvalósítása szintúgy a profilukba tartozik. Számukra a legfontosabbak a megismételhetetlen, eredeti formák.

Bővebben
Va Design - 1061 Budapest Király u. 26.

A modern és klasszikus formákat Európa legnevesebb tervezői álmodják a praktikum jegyében (Europeo, Leolux, Driade, Philipe Starke), a VA Design pedig mindezeket gondosan válogatja és igazítja elképzeléseinkhez a lakás szinte egészét felölelő kínálatában. Minőségi élettér kialakítására törekszik, kárpit és bőr, üveg és tükör rafinált játékával, akár fával ötvözve.

Bővebben
Boglarkavera Design Studio - 1056 Budapest Cukor u. 1.

A BoglarkaVera stúdió legfőbb tevékenysége, különböző lakberendezési projektek lebonyolítása, saját tervezésű bútorok, lakás-kiegészítők forgalmazása. A stúdióban, ami egyben üzletként is funkcionál, helyet kapnak a régi, antik bútorok is, persze újraértelmezett, átszínezett, átöltöztetett formában. A BoglarkaVera egyfajta eklektikus, romantikus, ‚modern art’ vonalat képvisel.

Bővebben
Empír Enteriőr - 1111 Budapest Bartók Béla út 4.

Textillel bélelt ékszerdoboz Budán. Igen széles kínálatukból magas minőségű lakástextíliák (Creation Baumann, Casamance, Fuggerhaus, Kobe), különleges felületű tapéták (Arte, Élitis, Harlequin, HW), felső kategóriás bútorok (D’Argentat, JNL, Selva), igényes lámpák (Kolarz, Molto Luce), szőnyegek (BO, Ledel) és kiegészítő dekorációk közül válogathatnak a vásárlók. Kiváló termékeikkel párhuzamosan magas színvonalú, komplex szolgáltatást nyújtanak a tervezéstől a kivitelezésig. Ezt saját szakember gárdájuk végzi, teljes körű garanciát vállalva.

Bővebben
Blup! - 1066 Budapest Dessewffy u. 41.

A Blup! mára már fogalom, mely egyet jelent a babzsák fotellel. Mindamellett, hogy azt a helyiséget élettel tölti meg, ahol helyet kap, még kényelmes és egészséges is. De a Blup! nem csupán babzsák fotel. Az üzletben fellelhetőek az ugyanolyan kényelmes függőágyak és tönkölypárnák is. Ha pedig gyermekének nyugodt pihenését tartja szem előtt, akkor itt ötletes és barátságos „társakra” talál számára.

Bővebben
Exclusive Tom Dixon Store - 1077 Budapest Kertész u. 50.

Jöjjön be hozzánk és győzödjön meg a saját szemével, hogy miért tartják napjainkban a design koronázatlan királyának Tom Dixont. Termékeinek látványa, megjelenése megbabonázza az embert. Bemutatótermünkben teljes lámpa és bútor kollekció megtekinthető.

Bővebben
Vi-Spring Store Budapest - 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a, MaxCity

A több mint 100 éves múlttal rendelkező brit vállalat volt az első, amely zsákrugós matracot készített, egyedileg textilzsákokba helyezett rugókkal. A legjobb szaktudást és minőségi anyagokat használja a világ legfinomabb ágyainak készítéséhez. A márka népszerűsége részben a kiváló és különleges természetes alapanyagoknak (gyapjú, kasmír, selyem, angóragyapjú, lószőr, bambusz- és kókuszrostok) valamint az aprólékos, egyéni kéréseknek teret adó, kézműves készítésnek köszönhető.

Bővebben
Goa - 1075 Budapest Király u. 19–21....

Végre egy üzlet, mely Ázsia kevésbé ismert elemeire épít, ugyanakkor megőrzi kollekciójában a Távol-Kelet formáinak és anyagainak jellegzetességeit, sokszínű kínálatát. A belsőépítészettel és lakberendezéssel is foglalkozó Goa-ban közel 20 ország bútorai és kiegészítői csempészik be a misztikus hangulatot, időtálló stílust az élettér nagy és apró részleteibe egyaránt.

Bővebben
Billerbeck - 1074 Budapest Dob u. 49....

Egy jó nap az éjszakával kezdődik! Ez az, amit a Billerbeck szem előtt tart, és a folyamatos tudományos kutatásaival és kísérleteivel biztosítja a pihentető alváshoz elengedhetetlen professzionális ágyakat, matracokat, ágyrácsokat és ágyneműket.

Bővebben
BoConcept - 1023 Budapest Árpád fejedelem útja 26–28., Óbuda Gate Üzletház...

Egyszerű, praktikus, ugyanakkor elegáns és egyedi. A BoConcept minimal art stílusú lakberendezési tárgyai tökéletesen illenek a nagyvárosi ember otthonába – a funkcionalitás jegyében a lehető legjobban használják ki a rendelkezésre álló teret. Az 50 országban 240 üzlettel és 100 stúdióval rendelkező dán cég kínálta bútorok és kiegészítők (vázák, párnák, drapériák, kosarak, szőnyegek, lámpák és képkeretek) minden szempontból kielégítik a városi design kedvelőinek igényeit.

Bővebben
Hephaistos - 1056 Budapest Molnár u. 27.

Egyedülálló tapéta és lakástextília választék a világ vezető gyártóitól, mint Designers Guild, Ralph Lauren, Christian Lacroix, Cole&Son, Thibaut, Élitis, Lizzo, stb. Kárpitozott bútorok, szőnyegek, díszpárnák, lámpák, vázák és egyéb kiegészítők a legjobb ízléssel összeválogatva. A Hephaistos üzlet az igazi klasszikusokat és a legújabb trendeket kínálja Budapesten.

Bővebben
SpiritHome - 1077 Budapest Király utca 47.

Az új SpiritHome bemutatószalon a műemléki védettségű Pekáry-ház földszintjén várja az egyedi luxusbútorok kedvelőit. A pazar hangulatú, gyönyörű, több száz m2-s bemutatóteremben az érdeklődők a neves olasz Ipe Cavalli formabontó alkotásai mellett az art deco design bútorai s kiegészítői mellett a trópusi design fabútorok közül válogathatnak. Különleges lábazatú asztalok, pompás csillárok, lámpák és extravagáns tárgyak sem hiányoznak a kínálatból. Újdonságot jelentenek az egyedi designkandallók és a SieMatic konyhák és különleges tapéták is.

Bővebben
Windsor - 1115 Budapest Orlay u.2/b.

A Windsor lakásművészeti stúdióban a tradicionális Anglia életérzése uralkodik. A tárgyak egytől egyig a kifinomult angol életstílus képviselői. A kivételes minőségű fabútorokon kívül gyönyörű textíliák, az angol királyi család mintáit magukon viselő párnák, függönyök, porcelánok és szépséges bársonyterítők adnak okot az ámulatra… A gazdag kínálatot az izraeli bőrből készült és a viktoriánus kor ízlését tükröző ékszerek koronázzák meg…

Bővebben
hüma design bútorstúdió - 1135 Budapest Szegedi út 56. Narancsliget lakópark

Hatalmas utcafronti kirakatsorral fogad a hülsta és ROLF BENZ márkák otthona. Más bútorszalontól eltérően néhány, általuk képviselt márka szakértőjeként biztosítják a legoptimálisabb lakberendezési megoldásokat. Nem bútorokat adnak el, hanem minőségi koncepciókat kínálnak. A közelmúltban új, hatalmas bemutatótermükben struktúráltan elhelyezett szobabelsők között ejtenek ámulatba minden betérőt.

Bővebben
Terebess - 1056 Budapest Irányi utca 20....

A Terebess cég hosszú ideje közvetít értékeket Kelet és Nyugat között, ezzel egy számunkra ismeretlen életforma bemutatására is törekszik. Fogadjon otthonába egy eredeti kínai vagy indiai antik bútort, thai, vagy indonéz vízi jácint ülőgarnitúrát a Terebess Tárlat kínálatából, és érezze meg, hogy milyen a valódi kulturális párbeszéd.

Bővebben
Biggie Best - 1036 Budapest Dereglye u. 5.

Virágos, csipkés, kockás és csíkos: ezer szín és ezer anyag – azonban egy közös van bennük: a Biggie Best- minőség. A nálunk 1998 óta működő Biggie Best fő profilja a függönyözés, de minden más sokrétű igényt kielégít: különleges drapériák, szőnyegek, tapéták és lámpaburák gazdag kínálata várja az angol vidéki stílus kedvelőit. Teljes körű szolgáltatás: a helyszíni felméréstől a kivitelezésig – és az otthon igazán egyedivé válik…

Bővebben
Lingel Bútor Bemutatóterem - 1026 Budapest Hűvösvölgyi út 1. (Lotz K. u. sarok)

Egyre több család otthonában, cégek reprezentatív irodáiban tűnnek fel ismét a LINGEL jelzéssel ellátott bútorok. Termékpalettájukban megtalálhatóak a hagyományos LINGEL könyvszekrények, kényelmes fotelek, székek, íróasztalok és egyéb kiegészítő bútorok is. Egyéni megrendelések alapján egyedi tervezésű bútorok is készülnek. A LINGEL tervezői vállalják lakások, házak, irodák berendezését a tervezéstől a kivitelezésig.

Bővebben
Vam Design - 1061 Budapest Király utca 26.

A modern és klasszikus formákat Európa legnevesebb tervezői álmodják a praktikum jegyében (Artemide, Flos, Axolight - lámpák, Rolf Benz, Leolux, Driade, Hülsta, Calligaris, Porada - bútorok), a VAM Design pedig mindezeket gondosan válogatja és igazítja elképzeléseinkhez a lakás szinte egészét felölelő kínálatában. Minőségi élettér kialakítására törekszik, kárpit és bőr, üveg és tükör rafinált játékával, akár fával ötvözve.

Bővebben
PINXIT Design Stúdió - 1136 Budapest Hollán Ernő u. 9.

TERVEZZ VELÜNK! *Pinx'it {Latin, a pingere (festeni) E/3 sz. múlt idejű, kijelentő módú alakja.} A művész kézjegye. Referenciáink között találhatóak magánlakások, üzletek, vendéglátóhelyek, irodák, kiállítások, de a komplex tervezés mellett a tevékenységünk kiterjed a lakberendezési és lakásvásárlási tanácsadásra és a stylingra is.

Bővebben
Demko Feder - 1117 Budapest Október Huszonharmadika u. 8-10.

A Demko célja nem kevesebb, mint az ember és a természet harmóniájának megteremtése a hálószobában. Üzleteikbe a biohálószoba kialakításához szükséges összes kelléket beszerezhetjük a biomatrac-ágybetéttől, a biotextílián át a gyapjú- és kasmírtermékekig. Csak természetesen!

Bővebben
ABC Home - 1066 Budapest Ó utca 35.

Ez a dekoratív bemutatóterem érdekesen kontrasztos hátteret biztosít az itt kipróbálható és megvásárolható (készletről, ill. rendelés után) neves design ikonok replikáinak, mint pl.: a híres a Wassily széknek, a Barcelona fotelnek, az LC4 pihenőágynak. E különlegességek az 1920-as évektől népszerűek a letisztult, modern formavilágot kedvelőknél. Az üzlet célja, hogy minél szélesebb körrel ismertessék meg ezeket az időtlen formákat, illetve alacsony áraikkal bárki számára elérhetővé tegyék.

Bővebben
La Meridiana - 1023 Budapest Ürömi utca 45.

Aki mediterrán házra vágyik, az ebben a hatalmas bemutatóteremben valóra válthatja álmát. Olyan kézzel készült, mesterségesen koptatott felületű építő- és burkolóanyagokat talál itt, ami patinássá varázsolja környezetét. Az antikolt, rusztikus tömörfa bútorok, ajtók, gerendák, antik hatású díszkutak, oszlopok, lámpák, és az itt található sok apró tárgy a mediterrán életérzés stílusteremtő kellékei.

Bővebben

Merjen különleges lenni! Legyen környezete otthonos és meghitt, kényelmes luxus, egyedi, személyre szabott, amilyen senki másnak nincs - ehhez nyújt segítséget a Studio Trend Lakberendezés. Vállaljuk lakások, irodák, vendéglátóhelyek komplett, személyre szóló megtervezését és kialakítását, lakásvilágítás szaktanácsadást - harmóniában a természettel. Különleges ajánlatunk: 3D látványtervezés. Tervező: Ferenczi Éva lakberendező, lakásvilágítás szaktanácsadó, LOSZ társelnök.

Bővebben
3F Stúdió - Lakberendezés, Belsőépítészet - 1062 Budapest Andrássy út 81.

Fény- és árnyékjáték hangsúlyozásával vagy hangulatvilágítással teremtjük meg környezetünk meleg atmoszféráját. Az egyedi tervezésű lámpák mellett, stílusos bútorokat, esztétikus berendezési tárgyakat kínálnak az otthon minden szegletéhez. Tervezésben gazdag tapasztalataikat felhasználva igényes életterek, egyedi arculatú lakások precíz kialakítására törekszenek a megrendelővel alkotott szoros együttműködésben.

Bővebben
La Tenda Home lakberendezés - 1033 Budapest Szentendrei út 89-95.

A La Tenda Home egy budapesti lakberendezési cég, mely a bútor, textil, tapéta és dekorációs termékek értékesítése mellett 3D-s enteriőrtervezéssel, függönyözéssel, egyedi bútorok gyártásával és home styling szolgáltatással is foglalkozik. Saját varrodai és szakipari háttérrel rendelkezik, kínálatukban számos külföldi; francia, belga, német, holland, dán, spanyol, és magyar termékek kaptak helyet, melyek mind anyagukban mind kivitelezésükben a legmagasabb igényeket is kielégítik. A La Tenda Home a Sia Home Fashion hivatalos magyarországi képviselete.

Bővebben
Roomba Home Culture - 1051 Budapest Arany J. u. 29.

A magazinokban látott fényképek életre keltek a Roombában. Egyedi, exkluzív bútorok, lámpák, kül- és beltéri dekorációk láthatók, melyek magukért beszélnek, és az igényes lakások elengedhetetlen designelemeivé válnak. Belsőépítészeti tervezéssel, lakberendezési tanácsadással várják a látogatókat, akiknek itt valóra válhat álmuk: a tökéletes lakás, mely fantasztikus vizuális élményt nyújt.

Bővebben
IDdesign - 2045 Törökbálint Tópark u. 1./A MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont

A dán IDdesign nevével fémjelzett enteriőrök inspirációt és egyedi ötleteket nyújtanak ahhoz, hogy otthonunk kényelmes és stílusos legyen. A legújabb trendek szerint kialakított bútor kínálat mellett neves tervezők alkotásait is megtalálja, mint a legújabb Frandsen, Verner Panton lámpákat, Holmegaard üvegárut és Kahler kerámiákat. A bútorok széles választéka és minden kiegészítő megvásárolható, ami egy lakás berendezéséhez szükséges.

Bővebben
Danish Interior Design - 1051 Budapest Hercegprímás u. 6.

Szeretnénk a jelképpé vált eredeti dán designbútorokat bemutatni a magyar közönségnek. Így üzletünkben megtalálhatóak a Fritz Hansen cég kínálatában szereplő és Arne Jacobsen által tervezett ikonok, mint az Egg, a Swan és a No 7 fotelek és székek sok mással együtt. Egyedüli forgalmazóként Carl Hansen és Montana bútorokkal is büszkélkedhetünk; Hans J.Wegner: Wishbone chair, Shellchair, Wingchair és így tovább. Művészeti alkotások, festmények, lámpák (Louis Poulsen, VerPan) és lakáskiegészítők is kaphatók az üzleten.

Bővebben
Human Design Studio - Max City

A Bacher Tische – székek, étkező- és dohányzóasztalok modern, letisztult funkcionális német termékek. Velük évtizedekre lehet gondolkozni az otthon berendezésekor. A Franz Fertig német cég többfunkciós kárpitozott ülőgarnitúráit kínálják. Az üzlet olyan ággyá alakítható kanapékra specializálódott, amelyek mindennapi alvásra alkalmasak. Nemcsak vendégeknek! Egyedi rendelés esetén hihetetlen széles szín- és méretválaszték segíti választásunkat.

Bővebben
Chippendale Lakberendezés - 1051 Budapest Belgrád rakpart 6–8.

Egy csipetnyi Anglia Budapesten! Akár egy klasszikus bőr Chesterfield fotelbe huppanva tekinthetünk körbe a tipikus angol hangulatot árasztó bútorokon és lakberendezési tárgyakon. A lakás minden helyisége berendezhető a Chippendale-től. Wade kanapék, Old Charm tölgy bútorok,Scottwood konyhák, Rangemaster-Falcon kombinált tűzhelyek - értékálló, szigetországi márkák. És természetesen nem hiányozhat a választékból az igazán egyedi esernyőtartó sem ...

Bővebben
Ka International - 1061 Budapest Király u. 44.

Harmónia, minőség és mindenre kiterjedő teljes körű műbútorasztalos, kárpitos és varrodai szolgáltatás: ezt kínálja a KA International / Zeller Műhely Kft. Spanyol exkluzív bútorok, szőnyegek és lakástextilek többféle stílusban, a hűvös eleganciától a kontrasztos modern mintákig, változatos kiegészítőkkel segítenek megszépíteni otthonunkat. Több mint három évtizedes múltra visszatekintő műbútorasztalos és kárpitos műhelyünk antik bútor kínálatával is megismerkedhet bemutatótermünkben.

Bővebben
Arioso Budapest - 1075 Budapest Király u. 9.

Virágdesign felsőfokon. Válogatott virágok hozzátartozó kaspókkal, mécsesekkel, kifinomult lakáskiegészítőkkel. Günther Lambert teljes kollekciója és a Flamant cég finom ezüsttárgyai igazán otthonra találtak a Király utcai ódon épület íves-boltozatos helységeiben. Az üzletben kávézó is működik, az itt található bútorok, tányérok, csészék mind-mind a kollekció részei, ha tetszik, azonnal hazavihető!

Bővebben
Natuzzi - 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a. - Max City (Lederland)...

A Natuzzi Itália legnagyobb bútorgyártója, bőrbútor szektorban pedig világvezető, az 5 kontinens 123 országában van jelen. Kanapéi és fotelei híven tükrözik az igényes olasz kézműves tradíciókat: aprólékos kidolgozás, kifinomult formavilág, természetes anyagok, emberközpontúság. Sokoldalú, variálható, kényelemes, exkluzív ülőgarnitúrák. A kanapékkal stílusban harmonizáló asztalok, lámpák, szőnyegek és dísztárgyak teszik teljessé kínálatunkat.

Bővebben
Point Zero - 1025 Budapest Szépvölgyi út 92./G

Egyedülálló belsőépítészeti központtá alakult a modern és kortárs designkultúra hírvivője, a prémium design bútorok és luxus burkolatok forgalmazójaként ismert Pointzero. A gazdagított termékportfólió mellett tervezőorientált szolgáltatásokkal (design labor / könyvtár / lounge / office) áll azon tervezők és ügyfelek részére, akik értik, értékelik és igénylik a felsőkategóriás belsőépítészeti megoldásokat. A Pointzero Belsőépítészeti Központot a bővülésnek köszönhetően tágasabb, új helyszínen, a Rózsadombon érdemes keresni minden kedves Design Guide olvasónak.

Bővebben
Fur You - 1051 Budapest Arany János u. 18. II. em.

Belváros. Romos ódon ház. Benne napfényes, elegáns lakás-bemutatóterem. Itt alakította ki a tervezőpáros: Kiss-Szigeti Krisztina és Cselényi Eszter azt az alkotóteret, amiben egy, a lakberendezésben formabontó irányvonalat képviselő bútoraikat helyezték el. Ezek igazi szőrmével és textillel kárpitozott, szokatlan, de rendkívül dekoratív felújított vintage és antik bútorok. Ezeken kívül szebbnél szebb antik csillárokat és tükröket is találhatunk itt. A kész termékeken kívül egyedi megrendeléseket is nagyon szívesen teljesítenek.

Bővebben
Kartell - 1065 Budapest Hajós u. 25. (bejárat az Ó utca felől)

A design és 60 év technológiai fejlesztés segít minket, hogy még könnyebbé, még szebbé és még színesebbé tegyük az életet. Tesszük mindezt azért, hogy amikor rápillant egy termékünkre, azt mondhassa: "What a wonderful world!"

Bővebben
Forma Vivendi - 1033 Budapest Szentendrei út 89-95.

Régi és modern együtt! Ízléses eklektika egy grandiózus megoldásokat bemutató 500 nm-es áruházban. A Forma Vivendi olyan mai, élhető és kellemes, modern emberi lakás- és házbelsőket, kerti megoldásokat mutat be és kínál minden ember számára, mellyel egyénit és egyedit alkot a lakberendezési piacon. Az antik tárgyak itt beépülnek a modern design világába. Az egyszerű modern vonalak a régmúlt értékek formáival ötvözve tükrözik azt az életformát, mely a múlt megbecsülésén alapszik.

Bővebben

A francia Treca de Paris a testre szabott kényelem és elegancia művészetét jelenti az ágykészítésben. A Treca de Paris ágyak Reichshoffen városában készülnek, azon az eredeti helyen, ahol az ágykészítés 1935-ben kezdődött. Az ágyak a legmodernebb módszerekkel, aprólékos kézimunkával és természetes anyagok felhasználásával készülnek. A Treca de Paris Franciaország első számú ágykészítője de a márka a sok évtizedes fennállása során a világ elismerését is kivívta a minőség, luxus és kényelem tekintetében.

Bővebben
Lux Bemutatóterem - 1145 Budapest Jávor u. 5/A

Egy elegáns zuglói épületben található a Lux központi irodája, egyben bemutatóterme is, bár az értékesítést kizárólag az üzletkötőkön keresztül végzik. A porszívók és tisztítógépek bemutatóit a vásárló saját otthonában tartják, ahol a berendezések kipróbálhatók és meg is vásárolhatók. A Lux gépeinek fő részei rozsdamentes svédacélból készülnek, a legmagasabb fokú minőséget képviselik, széles szolgáltatási háttérrel kiegészítve.

Bővebben
Lederland - 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a. MAXCity

A LEDERLAND - a világ első bőrbútor szakértője – több mint 30 éves nemzetközi tapasztalatra alapozva kialakított kollekciója az európai bőrbútor gyártás különlegességeit mutatja be a legkülönbözőbb stílusokban.A finomabbnál finomabb bőrök tapintása és illata, a bútorok eleganciája és kényelme élménnyé teszik a vásárlást.Az áruház szakemberei minden vásárlónak segítenek az adott célra legalkalmasabb bőrbútor kiválasztásában.

Bővebben
Basic Collection - 1051 Budapest Október 6. u. 8.

A Basic Collection különféle vendéglátóipari bútorokra specializálódott a teljesség igényével. A kéréseket egyedileg is tudjuk alakítani. A termékek több száz gyártótól érkeznek hozzánk. A kollekciók megtalálhatók éttermekben, hotelekben, kávézókban, bevásárlóközpontokban és irodákban. A termékpaletta színekben, formákban és anyagokban egyaránt változatos.

Bővebben
Arkhenea - 1051 Budapest Arany János utca 15.

Cégünk, a csúcsminőségű, neves olasz designbútorokat forgalmazó Arkhenea immár 18 éve kiemelkedő szereplője a hazai bútorpiacnak, legyen szó lakossági, vagy közületi bútorokról. A prémium kategória mellett a magyar piacon versenyképesebb, kedvezőbb ár-érték aránnyal bíró középkategóriás bútorokat is forgalmazunk, a szintén olasz Doimo bútormárka aktuális designt képviselő gyárainak termékeit.

Bővebben
Desidea Studio - 2045 Max City

Elegancia, érték, eredetiség. Ez jellemzi a Desidea Stúdió kínálatát, melyből ízelítőt kaphatunk 430 m2-es bemutatótermükben. A magasan képzett szakembergárda nagy hangsúlyt fektet az ügyfelek legmagasabb szinten történő kiszolgálására és elégedettségük megőrzésére. Tevékenységi körükbe tartoznak magánlakások változatos méretű és stílusú variációi, mint az egyik legfontosabb célterület, valamint irodák, éttermek, szállodák, üzletek és egyéb közösségi terek.

Bővebben
Kéttemplom Galéria - 1061 Budapest Paulay Ede u. 10....

A „régi” világ hangulata csalogatja a látogatókat a Kéttemplom Galériába. Az antik, illetve antikolt tömörfenyőből készült méhviaszolt bútorokat, lakáskiegészítőket, dekorációkat, papírtermékeket árusító üzlet múzeumi élményt nyújt. A tökéletesen berendezett szoba- és konyharekonstrukciók, fűszerezve régi darabokkal, a dédszülők korát idézik, ahol még elengedhetetlen volt a töltőtoll, a kandallókészlet és a kelengyét őrző hatalmas láda…

Bővebben
Terbe Design - 2045 Törökbálint Szent István út 120.

Az egyedi, kézi munkával, kartonból készített bútorok, lámpák, vázák és a sorozatban gyártott kiegészítőtárgyak komplex megoldást kínálnak a lakás-, az iroda- és az üzletberendezésben, egyben új életstílusra késztetik használójukat. E bemutatóterem a papír eddig nem ismert, új alkalmazási lehetőségeit mutatja meg a látogatónak. Síklapokból hajtogatott és vágott elemek sorolásával létrehozott tárgyak nemcsak ötletesek, de ténylegesen funkcionálisak is.

Bővebben
Novetex - 1039 Budapest Rákóczi út 36. Csillagvár Bk....

A Novetex 12 éve szépíti meg a pihenés óráit. Egyedi igények szerint gyártott, természetes anyagokból készült matracok, ágykeretek, puha gyapjú ágyneműk, huzatok és töltőanyagok, barátságos kiszolgálás és családias légkör – a szép álmokért. Egy üzlet, ahol tudják, hogy a boldog ébrenlét kulcsa a nyugodt alvás.

Bővebben
WENGA Work Kft. - 2045 Törökbálint MAXCity fszt.09. és 26. üzlet

Szenvedélyes kézművesek vagyunk, az art deco és a modern luxus stílusok képviselői. Fő tevékenységünk magas minőségű bútorok, bútorkollekciók tervezése és gyártása különleges designnal. Elsősorban saját tervek alapján dolgozunk, de egyedi igényekre is nyitottak vagyunk. Vállaljuk az általunk képviselt stílusokhoz illeszkedő, komplett enteriőrök tervezését és megvalósítását is. Lépjen be velünk a luxus enteriőrök világába!

Bővebben

Legyen szó formatervezett rádiókról, lámpákról, táskákról, trendi kiegészítőkről, otthonra vagy házon kívülre – ez a vadonatúj, színvonalas webüzlet biztosan kínál megfelelőt! A sokrétű választék olyan neves gyártók termékeiből áll, akik nemzetközi design kitüntetésekben is részesültek. Szinte minden cikk azonnal szállítható, igény esetén 24 órán belül is. Hűen a mottójukhoz: csúcsminőségű formatervezés, a legjobb minőség, kimagasló szolgáltatás – mégis megfizethetően!

Bővebben

Az 1852-től működő svéd Hästens Sänger AB a világ egyik legrangosabb és legrégebbi ágykészítője. Az 5. generáció irányításával működő cég a tradicionális mesterségbeli tudást ötvözi a legkorszerűbb eljárásokkal. A Hästens ágyak kiváló ágykészítő mesterek ügyes kézi munkái. A természet legfinomabb alapanyagait: a rugókhoz edzett acélt, a farészekhez fenyőfát, a matracokhoz lószőrt, gyapjút, pamutot és lent használ. Számos díjat nyert el és a svéd királyi udvar beszállítója több mint 50 éve.

Bővebben
Fonte - 1112 Budapest Budaörsi út 153.

A Fonte-ház megjelenésében és kínálatában is a trendet meghatározó designközpontok közé sorolható. A házban olyan üzletek kaptak helyet, melyek kínálata és minősége alkalmazkodik azokhoz az olasz bútorokhoz, amelyek forgalmazását a Fonte kizárólagosan vállalta fel. Kínálatába olyan világhírű olasz márkák tartoznak, mint pl. Armani casa, Fendi casa, Molteni és Gervasoni.

Bővebben
Kypo bemutatóterem - 1145 Budapest Róna u. 125.

A Kypo neves olasz és német gyártók kiváló minőségű, ám megfizethető árú bútoraival és kiegészítőivel ad minőségi megoldásokat azoknak, akik otthonukat szebbé, kényelmesebbé akarják varázsolni. A tágas bemutatóteremben Decor Panelek (térbeli képek), és ajándéktárgyak is helyet kaptak az enteriőrök között. Tervezés, tanácsadás, készséges és szakavatott kiszolgálás teszi teljessé az üzlet szolgáltatásait.

Bővebben
Max City Bk. - 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a.

A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpontban, Törökbálinton, az M1-es autópálya 14-es kijáratánál található az ország legnagyobb burkolat, bútor és lakberendezési kiegészítő választéka. A kínálatról a 30 000 m2-es bevásárlóközpont három szintjén elhelyezkedő mintegy 100 lakberendezési üzlet gondoskodik. A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpont végtelen kínálatából tökéletesen berendezhető az otthon minden szeglete, a konyhától, fürdőszobától kezdve a nappalin és hálószobán át egészen a kertig, teraszig. Hidegburkolat, melegburkolat, szőnyeg és lakástextil, tárolóbútor, ülőgarnitúra, ágy és matrac, illetve számtalan kiegészítő található az áruházban, minden elképzelhető stílusban, a klasszikustól az egzotikuson át a legmodernebb design bútorokig. A Max City, a lakberendezés fővárosa.

Bővebben
Nidus Design - 1029 Budapest Máriaremetei út 93.

A klasszikus tárgykultúra kedvelői kaphatnak itt teljes körű kiszolgálást: a klasszicista, rokokó, empír stílustól kezdve az art deco-n keresztül a modern stílus bútor és tárgyi világából választhatunk. Itt a klasszikus és modern design, régi, új készítésű bútorok és egyedileg tervezett darabok egymással összhangban élnek. Minden megtalálható, ami egy olyan enteriőr kialakításához kell, ahol egy angol vidéki kúria, egy francia kastély világában, vagy egy valóban art deco polgári otthonban érezhetjük magunkat. A válogatáshoz és berendezkedéshez komplex terveket, gyakorlatias ötleteket, a megvalósításhoz személyes segítséget kaphatnak.

Bővebben
Felvinci Home Decor - Budapest

Egy helyen van itt minden, ami egy stílusos, elegáns lakótér, munkahely megteremtéséhez kell. Igen márkás lakástextilek (Warwick, Voghi), tapéták (Ulf Moritz, Casadeco), lámpák (Italamp, Esedra), kiegészítők (Sia), szőnyegek a legújabb trendnek és a klasszikus stílusnak megfelelően. De bátran álmodhat is! Ha bizonytalan, egy szakképzett csapat segít a tervezéstől a kivitelezésen át a függönyözésig.

Bővebben

Nálunk Európa összes jelentős gyártójának termékeit megtalálja. Több száz alapmodellből választhat vízágyat az igényestől a luxusig. A vízmatrac illeszkedik testformájához, így nem terheli meg vállait, nyakát és hátát, felületén egyenletesen oszlik el a súlya. A vízágy számos jó tulajdonsága mellett a krónikus hát- és ízületi fájdalmakkal küszködők panaszait is csökkenti. Teljesen antiallergén, ezért az asztmával és allergiával küzdők számára is ideális. Kínálunk speciálisan babáknak és gyermekeknek fejlesztett vízágyat is.

Bővebben
Baltex - Max City

A 15 éve stabil hátterű Baltex, a felső-közép és felsőkategóriás olasz lakberendezési termékek forgalmazója. A hidegburkolatok, Catalano szaniterek széles választéka mellett Stile melegburkolatok, Gessi csaptelepek és a berloni konyha-, nappali-, hálószoba-, és fürdőszobabútorok is rendelkezésre állnak. A 2010-es évtől forgalmazzák az Idea fürdőszobabútorokat. A magas minőségű és neves designerek által tervezett, válogatott árukészlet alkalmas bármilyen lakótér egységes kialakítására.

Bővebben
Toscana Bútorstúdió - 1056 Budapest Irányi u. 18....

Gyönyörű rajzolatú, kellemes tónusú, pácszínekbe öltözött tömörfa bútorok, ez a Toscana. Visszafogott díszítésű formavilágát a múlt század eleji olasz stílusból meríti, melyet német tartós páccal kezelve, gazdag színválasztékú bőrökkel kiegészítve tesznek teljessé. A tulajdonos, Balázs Lajos által tervezett különleges remekek több mint 150 variációban, közel 25 éve jelentenek minőséget és egyedi kínálatot a klasszikus formákat kedvelőknek.

Bővebben
Müller Mónika Enteriőr - 1061 Budapest Paulay Ede u. 55. / 2. emelet

Személyre szabott, trenddiktáló terek tervezésével és megvalósításával, egyedi bútorok készítésével, forgalmazásával foglalkozunk. Stúdiónkban olyan tervezők és világmárkák kínálatából válogathat lakástextíliákat, tapétákat, szőnyegeket, egyedi bútorokat és kiegészítőket, mint Ralph Lauren, Christian Lacroix, Kelly Hoppen, Manuel Canovas, Carke & Clarke vagy akár a Designers Guild. Szakértő, kreatív csapatunk segít az ötlettől a teljes kivitelezésig.

Bővebben
Pannonfa - 1026 Budapest Trombitás u. 2.

A klasszikus stílusú és a kézműves munka szépségét hangsúlyozó tömör cseresznye- és diófa bútorok, valamint a modernebb formavilágú (színű) FLY bútorcsalád változatos darabjai, valamint a stílushoz tökéletesen harmonizáló lámpák tárháza ez a hely. A lámpák is kézműves munkák, muranói üveg, fa, kristály, gyöngyök, kézi csipke felhasználásával.

Bővebben
Misura Emme Bútorgaléria - 1061 Budapest Székely Mihály u. 11.

A MisuraEmme cég exkluzív bútoraiból (nappali, háló, étkező) válogathatunk, melyekkel különböző életstílust és atmoszférát teremthetünk meg, az art deco klasszikus vonalától a keleties minimál irányzatig. A kínálat olyan széles, hogy egységes térkezelés kialakítására nyújt lehetőséget bármely stílusban. Olyan neves designerek kezei közül kerültek ki bútoraik, mint Alvar Aalto, W. M. Moser, A. Roth, M. Lipparini.

Bővebben