Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekLakberendezés

Lámpa, világítástechnika

S lőn világosság" - modern fényforrások, technológiák a design és energia- takarékosság jegyében.

Mobili Mania - 1132 Budapest Victor Hugo u. 45.

A kortárs designbútorok, kiegészítők legnépszerűbb lelőhelye a Mobili Mania. A bolt kínálatát főleg az olasz stúdiók darabjaiból válogatja, de megtalálhatók a neves skandináv cégek termékei is, legyen szó akár felső vagy közép árkategóriás darabokról. A Mobili Mania átfogó szemlélet, minőségi élettér kialakítására törekszik, ezért egymással és más stílusokkal is könnyen variálható, igényes darabokat ajánl.

Bővebben
Rio Lámpastúdió Artemide - 1092 Budapest Ráday u. 45.

Legyen szó akár világítástervezésről vagy szaktanácsadásról – a tapasztalt munkatársak előtt nincs akadály… A cég az építészek és lakberendezők által világszerte ismert Artemide forgalmazója hazánkban, melyet a bel- és kültéri világítás terén is a kiváló minőség és a legújabb fejlesztések jellemzik – olyan-tervezőkkel, mint Ernesto Gismondi és Karim Rashid…

Bővebben

A Zconcept Kft. a modern és a klasszikus design elkötelezett híve. Számukra a DESIGN olyan belsőépítészeti, téralakító tárgyak. elemek összességét jelenti, melyek megjelenésében látható a GONDOLAT, az ÖTLET és az ÚJÍTÁS vágya. Alapvetően nemzetközileg ismert design bútorokat, belsőépítészeti termékeket gyártók hazai képviselete a cég, de a belsőépítészeti tervezés és a tervek megvalósítása szintúgy a profilukba tartozik. Számukra a legfontosabbak a megismételhetetlen, eredeti formák.

Bővebben
Terbe Design - 2045 Törökbálint Szent István út 120.

Az egyedi, kézi munkával, kartonból készített bútorok, lámpák, vázák és a sorozatban gyártott kiegészítőtárgyak komplex megoldást kínálnak a lakás-, az iroda- és az üzletberendezésben, egyben új életstílusra késztetik használójukat. E bemutatóterem a papír eddig nem ismert, új alkalmazási lehetőségeit mutatja meg a látogatónak. Síklapokból hajtogatott és vágott elemek sorolásával létrehozott tárgyak nemcsak ötletesek, de ténylegesen funkcionálisak is.

Bővebben
Hephaistos - 1056 Budapest Molnár u. 27.

Egyedülálló tapéta és lakástextília választék a világ vezető gyártóitól, mint Designers Guild, Ralph Lauren, Christian Lacroix, Cole&Son, Thibaut, Élitis, Lizzo, stb. Kárpitozott bútorok, szőnyegek, díszpárnák, lámpák, vázák és egyéb kiegészítők a legjobb ízléssel összeválogatva. A Hephaistos üzlet az igazi klasszikusokat és a legújabb trendeket kínálja Budapesten.

Bővebben
Vam Design - 1061 Budapest Király utca 26.

A modern és klasszikus formákat Európa legnevesebb tervezői álmodják a praktikum jegyében (Artemide, Flos, Axolight - lámpák, Rolf Benz, Leolux, Driade, Hülsta, Calligaris, Porada - bútorok), a VAM Design pedig mindezeket gondosan válogatja és igazítja elképzeléseinkhez a lakás szinte egészét felölelő kínálatában. Minőségi élettér kialakítására törekszik, kárpit és bőr, üveg és tükör rafinált játékával, akár fával ötvözve.

Bővebben
Manooi Light Creations - 1023 Budapest Apostol utca 13/B.

A Manooi Light Creations design csapatának saját tervezésű és kivitelezésű ólomkristály csillárjai univerzális értéket képviselnek, így vásárlóik ragyogó és időtálló termékek tulajdonosai lesznek. A magas minőségű tervezés, kivitelezés és a felhasznált első osztályú anyagok adják a Manooi termékek garanciáját, melynek köszönhetően a kristálycsillár szó új értelmezést nyer.

Bővebben

Mlamp – egyedi kialakítású olvasó, asztali és állólámpák, csillárok. A múltban nagy becsben tartott kannák, tálak, tányérok és csészék más értelmet nyernek, új életet kapnak. Az átgondolt terméktervezés által csökkennek az egy adott termék teljes életciklusa alatt fellépő negatív környezeti hatások is. A többnyire porcelán és üveg alapanyagoknak köszönhetően megismételhetetlen használati tárgyak születnek – az Mlamp izgalmas alternatívát kínál a megszokott tucat-termékekkel szemben.

Bővebben
Patinás Lámpa - 1062 Budapest Bajza u. 62.

Több mint 50 klasszikus és modern lámpacsalád... Közel 600 magyar termék... Bohémia kristálycsillár kis- és nagykereskedelme....

Bővebben
Pallux Lámpaernyő - 1038 Budapest Iskola u. 11.

Klasszikus és modern lámpaernyőket készítenek kiváló minőségű anyagokból (pl. marhahólyag, selyem, de hozott anyagból is). Egyéni igények, manufakturális módszerek. Vállalják antik lámpatestek teljes felújítását is.

Bővebben
Max City Bk. - 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a.

A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpontban, Törökbálinton, az M1-es autópálya 14-es kijáratánál található az ország legnagyobb burkolat, bútor és lakberendezési kiegészítő választéka. A kínálatról a 30 000 m2-es bevásárlóközpont három szintjén elhelyezkedő mintegy 100 lakberendezési üzlet gondoskodik. A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpont végtelen kínálatából tökéletesen berendezhető az otthon minden szeglete, a konyhától, fürdőszobától kezdve a nappalin és hálószobán át egészen a kertig, teraszig. Hidegburkolat, melegburkolat, szőnyeg és lakástextil, tárolóbútor, ülőgarnitúra, ágy és matrac, illetve számtalan kiegészítő található az áruházban, minden elképzelhető stílusban, a klasszikustól az egzotikuson át a legmodernebb design bútorokig. A Max City, a lakberendezés fővárosa.

Bővebben
Point Zero - 1025 Budapest Szépvölgyi út 92./G

Egyedülálló belsőépítészeti központtá alakult a modern és kortárs designkultúra hírvivője, a prémium design bútorok és luxus burkolatok forgalmazójaként ismert Pointzero. A gazdagított termékportfólió mellett tervezőorientált szolgáltatásokkal (design labor / könyvtár / lounge / office) áll azon tervezők és ügyfelek részére, akik értik, értékelik és igénylik a felsőkategóriás belsőépítészeti megoldásokat. A Pointzero Belsőépítészeti Központot a bővülésnek köszönhetően tágasabb, új helyszínen, a Rózsadombon érdemes keresni minden kedves Design Guide olvasónak.

Bővebben
Roomba Home Culture - 1051 Budapest Arany J. u. 29.

A magazinokban látott fényképek életre keltek a Roombában. Egyedi, exkluzív bútorok, lámpák, kül- és beltéri dekorációk láthatók, melyek magukért beszélnek, és az igényes lakások elengedhetetlen designelemeivé válnak. Belsőépítészeti tervezéssel, lakberendezési tanácsadással várják a látogatókat, akiknek itt valóra válhat álmuk: a tökéletes lakás, mely fantasztikus vizuális élményt nyújt.

Bővebben
Kypo bemutatóterem - 1145 Budapest Róna u. 125.

A Kypo neves olasz és német gyártók kiváló minőségű, ám megfizethető árú bútoraival és kiegészítőivel ad minőségi megoldásokat azoknak, akik otthonukat szebbé, kényelmesebbé akarják varázsolni. A tágas bemutatóteremben Decor Panelek (térbeli képek), és ajándéktárgyak is helyet kaptak az enteriőrök között. Tervezés, tanácsadás, készséges és szakavatott kiszolgálás teszi teljessé az üzlet szolgáltatásait.

Bővebben
Empír Enteriőr - 1111 Budapest Bartók Béla út 4.

Textillel bélelt ékszerdoboz Budán. Igen széles kínálatukból magas minőségű lakástextíliák (Creation Baumann, Casamance, Fuggerhaus, Kobe), különleges felületű tapéták (Arte, Élitis, Harlequin, HW), felső kategóriás bútorok (D’Argentat, JNL, Selva), igényes lámpák (Kolarz, Molto Luce), szőnyegek (BO, Ledel) és kiegészítő dekorációk közül válogathatnak a vásárlók. Kiváló termékeikkel párhuzamosan magas színvonalú, komplex szolgáltatást nyújtanak a tervezéstől a kivitelezésig. Ezt saját szakember gárdájuk végzi, teljes körű garanciát vállalva.

Bővebben
La Tenda Home lakberendezés - 1033 Budapest Szentendrei út 89-95.

A La Tenda Home egy budapesti lakberendezési cég, mely a bútor, textil, tapéta és dekorációs termékek értékesítése mellett 3D-s enteriőrtervezéssel, függönyözéssel, egyedi bútorok gyártásával és home styling szolgáltatással is foglalkozik. Saját varrodai és szakipari háttérrel rendelkezik, kínálatukban számos külföldi; francia, belga, német, holland, dán, spanyol, és magyar termékek kaptak helyet, melyek mind anyagukban mind kivitelezésükben a legmagasabb igényeket is kielégítik. A La Tenda Home a Sia Home Fashion hivatalos magyarországi képviselete.

Bővebben
Desidea Studio - 2045 Max City

Elegancia, érték, eredetiség. Ez jellemzi a Desidea Stúdió kínálatát, melyből ízelítőt kaphatunk 430 m2-es bemutatótermükben. A magasan képzett szakembergárda nagy hangsúlyt fektet az ügyfelek legmagasabb szinten történő kiszolgálására és elégedettségük megőrzésére. Tevékenységi körükbe tartoznak magánlakások változatos méretű és stílusú variációi, mint az egyik legfontosabb célterület, valamint irodák, éttermek, szállodák, üzletek és egyéb közösségi terek.

Bővebben
Solinfo Lámpastúdió - 1077 Budapest Kertész u. 50....

A belváros szívében található üzletbe betérni igazi élmény – találkozás az eleganciával és a tökéletes minőséggel. Minden, ami világítástechnika: kizárólag felső kategóriát képviselő, egyedi tervezésű, nemes anyagokból készült darabok, változatos stílusban. Artemide, Flos, Foscarini – csupán néhány az itt fellelhető, vezető világmárkák közül. Ébenfától az üvegig, asztali lámpától az óriási üvegcsillárig: minden igényt kielégítő fantáziadús dekoráció.

Bővebben

Legyen szó formatervezett rádiókról, lámpákról, táskákról, trendi kiegészítőkről, otthonra vagy házon kívülre – ez a vadonatúj, színvonalas webüzlet biztosan kínál megfelelőt! A sokrétű választék olyan neves gyártók termékeiből áll, akik nemzetközi design kitüntetésekben is részesültek. Szinte minden cikk azonnal szállítható, igény esetén 24 órán belül is. Hűen a mottójukhoz: csúcsminőségű formatervezés, a legjobb minőség, kimagasló szolgáltatás – mégis megfizethetően!

Bővebben
Lámpabúra készítő - 1068 Budapest Király u. 98/b.,

Egyéni elképzelés alapján is hozott, vagy a helyszínen választott anyagból; drótvázas, PVC, vagy belül műanyag, kívül pamut; papír, selyem lámpabúrák készíttethetők, vagy kész darabok vásárolhatók.

Bővebben
Molecz Fény Art Design - 1113 Budapest Karolina út 17.

A szaudi hercegnek és a japán királynak is szállító osztrák Molecz cég magyarországi üzlete a legnagyobb a maga nemében, a több mint 12 ezer termékével. Egyedi gyártású klasszikus csillárai és exkluzív kristálycsillárai lakások, házak, de projektek legnemesebb tereinek méltó berendezési tárgya. Modern terek markáns kontrasztjai, klasszikus tereknek koronái ezek az elegáns fényforrások. Minden korosztálynak ajánljuk!

Bővebben
Művészi Csillárkészítő - 1065 Budapest Nagymező u. 21.

Egy békebeli üzlet és műhely a Nagymező utcában, a Grünberger család tulajdonában. Antik és stílcsillárokat, falikarokat, asztali lámpákat újítanak fel, vagy készítenek el újonnan. Faragnak, aranyoznak, munkálnak meg különböző fémeket… Jó ide betérni, a szakértelem és a maradandóság hangulatát árasztják itt a tárgyak és a falak.

Bővebben
IDdesign - 2045 Törökbálint Tópark u. 1./A MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont

A dán IDdesign nevével fémjelzett enteriőrök inspirációt és egyedi ötleteket nyújtanak ahhoz, hogy otthonunk kényelmes és stílusos legyen. A legújabb trendek szerint kialakított bútor kínálat mellett neves tervezők alkotásait is megtalálja, mint a legújabb Frandsen, Verner Panton lámpákat, Holmegaard üvegárut és Kahler kerámiákat. A bútorok széles választéka és minden kiegészítő megvásárolható, ami egy lakás berendezéséhez szükséges.

Bővebben
Va Design - 1061 Budapest Király u. 26.

A modern és klasszikus formákat Európa legnevesebb tervezői álmodják a praktikum jegyében (Europeo, Leolux, Driade, Philipe Starke), a VA Design pedig mindezeket gondosan válogatja és igazítja elképzeléseinkhez a lakás szinte egészét felölelő kínálatában. Minőségi élettér kialakítására törekszik, kárpit és bőr, üveg és tükör rafinált játékával, akár fával ötvözve.

Bővebben
Luminart Lámpastúdió - 1037 Budapest Bokor u. 2–4.

Francia design, egyedülálló termékválaszték és nem megszokott anyagok… A Luminart stúdiójában ízléses francia termékek kapnak helyet, melyek még hangulatosabbá varázsolják a stílusos otthonokat. Atelier Sedap üvegszállal és műgyantával megerősített speciális gipszlámpái, a Lucid cég bükkfa, és Drimmer kerámiakülönlegességei a funkcionalitáson túllépve lakásunk ékkövévé válhatnak…

Bővebben
Danish Interior Design - 1051 Budapest Hercegprímás u. 6.

Szeretnénk a jelképpé vált eredeti dán designbútorokat bemutatni a magyar közönségnek. Így üzletünkben megtalálhatóak a Fritz Hansen cég kínálatában szereplő és Arne Jacobsen által tervezett ikonok, mint az Egg, a Swan és a No 7 fotelek és székek sok mással együtt. Egyedüli forgalmazóként Carl Hansen és Montana bútorokkal is büszkélkedhetünk; Hans J.Wegner: Wishbone chair, Shellchair, Wingchair és így tovább. Művészeti alkotások, festmények, lámpák (Louis Poulsen, VerPan) és lakáskiegészítők is kaphatók az üzleten.

Bővebben
Be Light! - 1013 Budapest Lánchíd u. 7-9.

Be Light! világítástervezéssel, világítástechnikai eszközök, és designlámpák forgalmazásával foglalkozik. A hagyományostól eltérő világítási kultúrát szeretnének itthon elterjeszteni, amely hangulatában tökéletesen illeszkedik környezetéhez, és kielégíti a felé támasztott technikai és minőségi igényeket. Lánchíd utcai bemutatótermükben várnak mindenkit, különleges lámpáikkal és világítástervezési tanácsadással.

Bővebben
Europa Design - 1022 Budapest Bimbó út 37.

A 15 éves Europa Design csapata várja mindazon tervezők és nyitott gondolkodású megrendelők jelentkezését akik számára fontos szempont a fotorealisztikus látványtervvel támogatott tervező szolgáltatás és közel áll a szívükhöz az 5-12 éves garanciával rendelkező közületi használatra is tesztelt design klasszikusok világa: Your Home,Your Office!

Bővebben
Kéttemplom Galéria - 1061 Budapest Paulay Ede u. 10....

A „régi” világ hangulata csalogatja a látogatókat a Kéttemplom Galériába. Az antik, illetve antikolt tömörfenyőből készült méhviaszolt bútorokat, lakáskiegészítőket, dekorációkat, papírtermékeket árusító üzlet múzeumi élményt nyújt. A tökéletesen berendezett szoba- és konyharekonstrukciók, fűszerezve régi darabokkal, a dédszülők korát idézik, ahol még elengedhetetlen volt a töltőtoll, a kandallókészlet és a kelengyét őrző hatalmas láda…

Bővebben