Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekLakberendezés

Lakáskiegészítők

Az ördög a részletekben rejtezik, és a lakáskiegészítőkben tárgykultúra a középpontban.

Pure Home Design Shop - 1133 Budapest Hollán Ernő u. 22.

Pure Home Design – nevéhez hűen – a letisztult, kifinomult formák mellett, az elegáns és magas minőségű alapanyagokból készült Dániából importált bútorokat és lakáskiegészítőket kínálja a vevőknek. A Pure – vagyis tiszta, hamisítatlan, valódi – a letisztult formákra, az anyagok minőségére, a bútorok kidolgozására utal, amely kétségkívül tükröződik a bolt minden szegletében.

Bővebben
Art&Deco - 1061 Budapest Király u 16.

Király utcában, megnyílt üzlet nem véletlenül kapta az Art&Deco nevet. A bemutatóteremben ugyanis a holland és magyar gyártóktól származó sajátos, a régi időket idéző provence-i hangulatú berendezések mellett art deco stílusú bútorok között is válogathatunk. Az étkező- és ülőgarnitúráktól kezdve a komódokon át a fotelig, székig sok minden megtalálható. Mindehhez a stílusában és színében harmonizáló tapéták és lakástextíliák mellett számtalan dísztárgy is társul. A zavarba ejtő választékot - igény szerint - komplett szolgáltatás egészíti ki a tervezéstől a kivitelezésig.

Bővebben
Blomus - 1067 Budapest Eötvös u. 26/b.

A tárgyak itt egytől egyig az elegáns formatervezés, a minőség, az újszerűség, a dekorativitás és ami a legfontosabb: a használhatóság mintapéldányai. Jellemző rájuk az anyag és a forma adta összes praktikus lehetőség kihasználása. A német Blomus cég exkluzív rozsdamentes acél tárgyai mellett az AdHoc és a dán Menu különleges design darabjai közül csemegézhetünk. A lakás összes helyiségébe: nappaliba (bio-kandallók is), konyhába, fürdőszobába, kertbe, de még irodába is válogathatunk innen. A kényelmesek otthon böngészhetik a webshopot.

Bővebben
IDdesign - 2045 Törökbálint Tópark u. 1./A MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont

A dán IDdesign nevével fémjelzett enteriőrök inspirációt és egyedi ötleteket nyújtanak ahhoz, hogy otthonunk kényelmes és stílusos legyen. A legújabb trendek szerint kialakított bútor kínálat mellett neves tervezők alkotásait is megtalálja, mint a legújabb Frandsen, Verner Panton lámpákat, Holmegaard üvegárut és Kahler kerámiákat. A bútorok széles választéka és minden kiegészítő megvásárolható, ami egy lakás berendezéséhez szükséges.

Bővebben
Danish Interior Design - 1051 Budapest Hercegprímás u. 6.

Szeretnénk a jelképpé vált eredeti dán designbútorokat bemutatni a magyar közönségnek. Így üzletünkben megtalálhatóak a Fritz Hansen cég kínálatában szereplő és Arne Jacobsen által tervezett ikonok, mint az Egg, a Swan és a No 7 fotelek és székek sok mással együtt. Egyedüli forgalmazóként Carl Hansen és Montana bútorokkal is büszkélkedhetünk; Hans J.Wegner: Wishbone chair, Shellchair, Wingchair és így tovább. Művészeti alkotások, festmények, lámpák (Louis Poulsen, VerPan) és lakáskiegészítők is kaphatók az üzleten.

Bővebben
Max City Bk. - 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a.

A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpontban, Törökbálinton, az M1-es autópálya 14-es kijáratánál található az ország legnagyobb burkolat, bútor és lakberendezési kiegészítő választéka. A kínálatról a 30 000 m2-es bevásárlóközpont három szintjén elhelyezkedő mintegy 100 lakberendezési üzlet gondoskodik. A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpont végtelen kínálatából tökéletesen berendezhető az otthon minden szeglete, a konyhától, fürdőszobától kezdve a nappalin és hálószobán át egészen a kertig, teraszig. Hidegburkolat, melegburkolat, szőnyeg és lakástextil, tárolóbútor, ülőgarnitúra, ágy és matrac, illetve számtalan kiegészítő található az áruházban, minden elképzelhető stílusban, a klasszikustól az egzotikuson át a legmodernebb design bútorokig. A Max City, a lakberendezés fővárosa.

Bővebben
Printa Akadémia - 1075 Budapest Rumbach Sebestyén u. 10.

Az újonnan nyíló Printa Akadémia az első olyan budapesti concept store, amely egy tető alá hozza az ökodesignt, a szitanyomást, és a tanulást. Itt akár egyszerre megtekinthető egy kortárs szitanyomott alkotás, vagy megtanulható a technikája és akár helyben el is készíthető. Az egyben galéria, akadémia, üzlet, műhely és kávézó elérhető áron kínálja az ökodesign szellemiségének legkülönlegesebb termékeit.

Bővebben
Vitorlás Világ Kft. - Hajómodell üzlet - 1036 Budapest Lajos u. 63.

Az üzlet egyben egyedi lakberendezési kiállításnak is tekinthető! Ebben a liliputi világban mindenki megtalálhatja álmai hajóját elérhető áron. A mahagóniból készült igényes dísztárgyak mellett a kínálatot hajózással kapcsolatos kiegészítők, festmények, poszterek, kittek, játékok színesítik. A tárgyak emelik lakása, irodája színvonalát és közvetítenek egyfajta Feng-Shui érzést, mely szerint a gazdagság behajózik életünkbe, vállalkozásunkba.

Bővebben
Windsor - 1115 Budapest Orlay u.2/b.

A Windsor lakásművészeti stúdióban a tradicionális Anglia életérzése uralkodik. A tárgyak egytől egyig a kifinomult angol életstílus képviselői. A kivételes minőségű fabútorokon kívül gyönyörű textíliák, az angol királyi család mintáit magukon viselő párnák, függönyök, porcelánok és szépséges bársonyterítők adnak okot az ámulatra… A gazdag kínálatot az izraeli bőrből készült és a viktoriánus kor ízlését tükröző ékszerek koronázzák meg…

Bővebben
Terbe Design - 2045 Törökbálint Szent István út 120.

Az egyedi, kézi munkával, kartonból készített bútorok, lámpák, vázák és a sorozatban gyártott kiegészítőtárgyak komplex megoldást kínálnak a lakás-, az iroda- és az üzletberendezésben, egyben új életstílusra késztetik használójukat. E bemutatóterem a papír eddig nem ismert, új alkalmazási lehetőségeit mutatja meg a látogatónak. Síklapokból hajtogatott és vágott elemek sorolásával létrehozott tárgyak nemcsak ötletesek, de ténylegesen funkcionálisak is.

Bővebben
Felvinci Home Decor - Budapest

Egy helyen van itt minden, ami egy stílusos, elegáns lakótér, munkahely megteremtéséhez kell. Igen márkás lakástextilek (Warwick, Voghi), tapéták (Ulf Moritz, Casadeco), lámpák (Italamp, Esedra), kiegészítők (Sia), szőnyegek a legújabb trendnek és a klasszikus stílusnak megfelelően. De bátran álmodhat is! Ha bizonytalan, egy szakképzett csapat segít a tervezéstől a kivitelezésen át a függönyözésig.

Bővebben
La Meridiana - 1023 Budapest Ürömi utca 45.

Aki mediterrán házra vágyik, az ebben a hatalmas bemutatóteremben valóra válthatja álmát. Olyan kézzel készült, mesterségesen koptatott felületű építő- és burkolóanyagokat talál itt, ami patinássá varázsolja környezetét. Az antikolt, rusztikus tömörfa bútorok, ajtók, gerendák, antik hatású díszkutak, oszlopok, lámpák, és az itt található sok apró tárgy a mediterrán életérzés stílusteremtő kellékei.

Bővebben
Mesterkonyha - 1052 Budapest Párizsi u. 9.

„Nincs kis konyha vagy nagy konyha, csak jól működő konyha. De elképzelhetetlen professzionális eszközök nélkül.” – szól az üzlet mottója, ahol egy százhatvan éves tradíció kell életre. A Mesterkonyhában rézedények, porcelánok, kések, százéves garanciával rendelkező darálók, és serpenyők közül válogathat háziasszony és mesterszakács egyaránt. Az ipari formatervezés remekeinek számító eszközök kiváló minőséget és jó hangulatot visznek a konyhákba.

Bővebben
Kypo bemutatóterem - 1145 Budapest Róna u. 125.

A Kypo neves olasz és német gyártók kiváló minőségű, ám megfizethető árú bútoraival és kiegészítőivel ad minőségi megoldásokat azoknak, akik otthonukat szebbé, kényelmesebbé akarják varázsolni. A tágas bemutatóteremben Decor Panelek (térbeli képek), és ajándéktárgyak is helyet kaptak az enteriőrök között. Tervezés, tanácsadás, készséges és szakavatott kiszolgálás teszi teljessé az üzlet szolgáltatásait.

Bővebben
BoConcept - 1023 Budapest Árpád fejedelem útja 26–28., Óbuda Gate Üzletház...

Egyszerű, praktikus, ugyanakkor elegáns és egyedi. A BoConcept minimal art stílusú lakberendezési tárgyai tökéletesen illenek a nagyvárosi ember otthonába – a funkcionalitás jegyében a lehető legjobban használják ki a rendelkezésre álló teret. Az 50 országban 240 üzlettel és 100 stúdióval rendelkező dán cég kínálta bútorok és kiegészítők (vázák, párnák, drapériák, kosarak, szőnyegek, lámpák és képkeretek) minden szempontból kielégítik a városi design kedvelőinek igényeit.

Bővebben
Forma Vivendi - 1033 Budapest Szentendrei út 89-95.

Régi és modern együtt! Ízléses eklektika egy grandiózus megoldásokat bemutató 500 nm-es áruházban. A Forma Vivendi olyan mai, élhető és kellemes, modern emberi lakás- és házbelsőket, kerti megoldásokat mutat be és kínál minden ember számára, mellyel egyénit és egyedit alkot a lakberendezési piacon. Az antik tárgyak itt beépülnek a modern design világába. Az egyszerű modern vonalak a régmúlt értékek formáival ötvözve tükrözik azt az életformát, mely a múlt megbecsülésén alapszik.

Bővebben
Roomba Home Culture - 1051 Budapest Arany J. u. 29.

A magazinokban látott fényképek életre keltek a Roombában. Egyedi, exkluzív bútorok, lámpák, kül- és beltéri dekorációk láthatók, melyek magukért beszélnek, és az igényes lakások elengedhetetlen designelemeivé válnak. Belsőépítészeti tervezéssel, lakberendezési tanácsadással várják a látogatókat, akiknek itt valóra válhat álmuk: a tökéletes lakás, mely fantasztikus vizuális élményt nyújt.

Bővebben
Chippendale Lakberendezés - 1051 Budapest Belgrád rakpart 6–8.

Egy csipetnyi Anglia Budapesten! Akár egy klasszikus bőr Chesterfield fotelbe huppanva tekinthetünk körbe a tipikus angol hangulatot árasztó bútorokon és lakberendezési tárgyakon. A lakás minden helyisége berendezhető a Chippendale-től. Wade kanapék, Old Charm tölgy bútorok,Scottwood konyhák, Rangemaster-Falcon kombinált tűzhelyek - értékálló, szigetországi márkák. És természetesen nem hiányozhat a választékból az igazán egyedi esernyőtartó sem ...

Bővebben
Magma Lakásművészeti Galéria - 1052 Budapest Petőfi Sándor u. 11.

Nagybetűs lakásművészet! Üzlet és galéria egyszerre. Az itt található tárgyak mindegyikét ipar- vagy képzőművész alkotta, így ez a hely kiállító tér is egyben, fórumot biztosítva az alkotások nagyközönséggel való megismertetéséhez. Elsősorban a fiatalabb korosztálynak szóló üveg- és kerámiatárgyakat, textileket, bútorokat, festményeket, designtárgyakat, de ékszereket is megcsodálhatunk és megvásárolhatunk itt.

Bővebben
Dome Design – Leonardo - 1106 Budapest Örs vezér tere 25., Árkád...

Leonardo termékeit megvásárolni többet jelent, mint egy szép tárgyat birtokolni. A 150 éves német cég mára Európa piacvezető design üvegmárkája.A megújuló, inspiratív üveg választékát és egyéb divatos márkák modern rozsdamentes és porcelántermékeit kínálja az üzlet. A lakásdesign mellett ajándékötletekkel gazdagodhat és születésnapra, esküvőre felejthetetlen meglepetéssel rukkolhat elő.

Bővebben
DORA d'HOME - Budapest

Nádor Dóra teljeskörű lakberendezési és belsőépítészeti szolgáltatásokat nyújt a kedves vevők számára. Legyen szó átalakításról, felújításról vagy egy teljesen új tér létrehozásáról, a tervezéstől a kivitelezésig 3D látványtervekkel és sokéves lakberendezői tapasztalattal segíti a megrendelőket. A MISSONI HOME kizárólagos kizárólagos forgalmazójaként kínálja továbbá a cég szőnyegeit, textiljeit, zsinórfüggönyeit, fürdőköntöseit, törölközőit, akár a hozzájuk való pihenőszékkel együtt.

Bővebben
Müller Mónika Enteriőr - 1061 Budapest Paulay Ede u. 55. / 2. emelet

Személyre szabott, trenddiktáló terek tervezésével és megvalósításával, egyedi bútorok készítésével, forgalmazásával foglalkozunk. Stúdiónkban olyan tervezők és világmárkák kínálatából válogathat lakástextíliákat, tapétákat, szőnyegeket, egyedi bútorokat és kiegészítőket, mint Ralph Lauren, Christian Lacroix, Kelly Hoppen, Manuel Canovas, Carke & Clarke vagy akár a Designers Guild. Szakértő, kreatív csapatunk segít az ötlettől a teljes kivitelezésig.

Bővebben

Legyen szó formatervezett rádiókról, lámpákról, táskákról, trendi kiegészítőkről, otthonra vagy házon kívülre – ez a vadonatúj, színvonalas webüzlet biztosan kínál megfelelőt! A sokrétű választék olyan neves gyártók termékeiből áll, akik nemzetközi design kitüntetésekben is részesültek. Szinte minden cikk azonnal szállítható, igény esetén 24 órán belül is. Hűen a mottójukhoz: csúcsminőségű formatervezés, a legjobb minőség, kimagasló szolgáltatás – mégis megfizethetően!

Bővebben
Budai Nosztalgia-home - 1024 Budapest Lövőház u. 21.

Régmúlt idők kedves emlékeit őrzi a kis bolt: nagyanyáink kincsei bújnak meg itt. Kézi készítésű, antikolt fa- és bőrbútorok, kovácsoltvas eszközök, ajándéktárgyak angol mintára. Akár nappalid, étkeződ és hálószobád teljes berendezését – bútor, textil, világítás, kiegészítő – összeválogathatod a Nosztalgia-home üzletében, de itt a szülinapra szánt plüssfigurát, porcelánbabát, teáskészletet is megtalálod.

Bővebben
Goa - 1075 Budapest Király u. 19–21....

Végre egy üzlet, mely Ázsia kevésbé ismert elemeire épít, ugyanakkor megőrzi kollekciójában a Távol-Kelet formáinak és anyagainak jellegzetességeit, sokszínű kínálatát. A belsőépítészettel és lakberendezéssel is foglalkozó Goa-ban közel 20 ország bútorai és kiegészítői csempészik be a misztikus hangulatot, időtálló stílust az élettér nagy és apró részleteibe egyaránt.

Bővebben
Terebess - 1056 Budapest Irányi utca 20....

A Terebess cég hosszú ideje közvetít értékeket Kelet és Nyugat között, ezzel egy számunkra ismeretlen életforma bemutatására is törekszik. Fogadjon otthonába egy eredeti kínai vagy indiai antik bútort, thai, vagy indonéz vízi jácint ülőgarnitúrát a Terebess Tárlat kínálatából, és érezze meg, hogy milyen a valódi kulturális párbeszéd.

Bővebben
La Tenda Home lakberendezés - 1033 Budapest Szentendrei út 89-95.

A La Tenda Home egy budapesti lakberendezési cég, mely a bútor, textil, tapéta és dekorációs termékek értékesítése mellett 3D-s enteriőrtervezéssel, függönyözéssel, egyedi bútorok gyártásával és home styling szolgáltatással is foglalkozik. Saját varrodai és szakipari háttérrel rendelkezik, kínálatukban számos külföldi; francia, belga, német, holland, dán, spanyol, és magyar termékek kaptak helyet, melyek mind anyagukban mind kivitelezésükben a legmagasabb igényeket is kielégítik. A La Tenda Home a Sia Home Fashion hivatalos magyarországi képviselete.

Bővebben
Kéttemplom Galéria - 1061 Budapest Paulay Ede u. 10....

A „régi” világ hangulata csalogatja a látogatókat a Kéttemplom Galériába. Az antik, illetve antikolt tömörfenyőből készült méhviaszolt bútorokat, lakáskiegészítőket, dekorációkat, papírtermékeket árusító üzlet múzeumi élményt nyújt. A tökéletesen berendezett szoba- és konyharekonstrukciók, fűszerezve régi darabokkal, a dédszülők korát idézik, ahol még elengedhetetlen volt a töltőtoll, a kandallókészlet és a kelengyét őrző hatalmas láda…

Bővebben
Arioso Budapest - 1075 Budapest Király u. 9.

Virágdesign felsőfokon. Válogatott virágok hozzátartozó kaspókkal, mécsesekkel, kifinomult lakáskiegészítőkkel. Günther Lambert teljes kollekciója és a Flamant cég finom ezüsttárgyai igazán otthonra találtak a Király utcai ódon épület íves-boltozatos helységeiben. Az üzletben kávézó is működik, az itt található bútorok, tányérok, csészék mind-mind a kollekció részei, ha tetszik, azonnal hazavihető!

Bővebben
Misura Emme Bútorgaléria - 1061 Budapest Székely Mihály u. 11.

A MisuraEmme cég exkluzív bútoraiból (nappali, háló, étkező) válogathatunk, melyekkel különböző életstílust és atmoszférát teremthetünk meg, az art deco klasszikus vonalától a keleties minimál irányzatig. A kínálat olyan széles, hogy egységes térkezelés kialakítására nyújt lehetőséget bármely stílusban. Olyan neves designerek kezei közül kerültek ki bútoraik, mint Alvar Aalto, W. M. Moser, A. Roth, M. Lipparini.

Bővebben