Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekLakberendezés

Kültéri bútorok

A kert otthonteremtésének kényelmi és esztétekai eszközei.

Max City Bk. - 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a.

A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpontban, Törökbálinton, az M1-es autópálya 14-es kijáratánál található az ország legnagyobb burkolat, bútor és lakberendezési kiegészítő választéka. A kínálatról a 30 000 m2-es bevásárlóközpont három szintjén elhelyezkedő mintegy 100 lakberendezési üzlet gondoskodik. A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpont végtelen kínálatából tökéletesen berendezhető az otthon minden szeglete, a konyhától, fürdőszobától kezdve a nappalin és hálószobán át egészen a kertig, teraszig. Hidegburkolat, melegburkolat, szőnyeg és lakástextil, tárolóbútor, ülőgarnitúra, ágy és matrac, illetve számtalan kiegészítő található az áruházban, minden elképzelhető stílusban, a klasszikustól az egzotikuson át a legmodernebb design bútorokig. A Max City, a lakberendezés fővárosa.

Bővebben
Europa Design - 1022 Budapest Bimbó út 37.

A 15 éves Europa Design csapata várja mindazon tervezők és nyitott gondolkodású megrendelők jelentkezését akik számára fontos szempont a fotorealisztikus látványtervvel támogatott tervező szolgáltatás és közel áll a szívükhöz az 5-12 éves garanciával rendelkező közületi használatra is tesztelt design klasszikusok világa: Your Home,Your Office!

Bővebben
Stella Ceramia - 1065 Budapest Lázár u. 1.

Komplett fürdőszoba-berendezések és teakfa bútorok is találhatók a Stella üzletében. Olasz és német mázas padlólapok, falicsempék, mozaikok, zuhanyfülkék és kerti bútorok, jakuzzik, uszodák komplett tervezésében és kivitelezésében segít a minőség és széles választék kedvelőinek a Stella Ceramia. A jelentős gyártók termékei mind megtalálhatók a bemutatóteremben.

Bővebben
Roomba Home Culture - 1051 Budapest Arany J. u. 29.

A magazinokban látott fényképek életre keltek a Roombában. Egyedi, exkluzív bútorok, lámpák, kül- és beltéri dekorációk láthatók, melyek magukért beszélnek, és az igényes lakások elengedhetetlen designelemeivé válnak. Belsőépítészeti tervezéssel, lakberendezési tanácsadással várják a látogatókat, akiknek itt valóra válhat álmuk: a tökéletes lakás, mely fantasztikus vizuális élményt nyújt.

Bővebben
Tectona Grandis - 1021 Budapest Hűvösvölgyi út 181....

Tectona Grandist a kültér bebútorozásában és a kerti élet örömeinek kiteljesítésében nyújt segítséget a kertbarátoknak. Több mint 20 világcég 1000-nél is több, a legkülönfélébb anyagokból és stílusban (teakfa, fém, alumínium, fonott) készült kerti bútora és kiegészítője közül válogathatunk.

Bővebben
La Tenda Home lakberendezés - 1033 Budapest Szentendrei út 89-95.

A La Tenda Home egy budapesti lakberendezési cég, mely a bútor, textil, tapéta és dekorációs termékek értékesítése mellett 3D-s enteriőrtervezéssel, függönyözéssel, egyedi bútorok gyártásával és home styling szolgáltatással is foglalkozik. Saját varrodai és szakipari háttérrel rendelkezik, kínálatukban számos külföldi; francia, belga, német, holland, dán, spanyol, és magyar termékek kaptak helyet, melyek mind anyagukban mind kivitelezésükben a legmagasabb igényeket is kielégítik. A La Tenda Home a Sia Home Fashion hivatalos magyarországi képviselete.

Bővebben