Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekLakberendezés

Kézművesek

A mesterek keze közül kikerülő értékek. Ha Ön a legapróbb részletekre is ügyel, Budapest legjobb kézműveseinek listáját Önnek készítettük. A legapróbb kézi megmunkálású fatárgyaktól kezdve a kerámia készítéséig vagy akár komplett restaurálásokig itt mindent megtalál.

Sefcsik kerámiaműhely - 1181 Budapest Városház u. 13.

A manufaktúra 1989 óta készít fagyálló, samott alapú kerámiákat. A kézzel történő megformálás, mintázás, díszítés után az anyagot helyben, 1200°C-on égetik ki. Fagyálló kültéri, beltéri, dísz-, épület- és funkcionális kerámiák, kerti virágtartó edények, amforák kerülnek ki a műhelyből. Rusztikusság, ellenállóság és egyediség jellemzi a Sefcsik-kerámiákat. Egyedi igények tervek alapján művészi kivitelezés.

Bővebben
Made By You - 1053 Budapest Királyi Pál utca 11.

Kisimulva, festéktől maszatos ujjakkal, egy saját magunk által készített tárgy boldog, leendő tulajdonosaként távozunk a Csináld magad mozgalom egyik alkotóműhelyéből. A Made by You egyetlen, magyarországi székhelyén minden belénk szorult kreativitást kiélhetünk, az általunk választott tárgyat egy szakavatott segítségével, olyan színnel, mintával festjük, olyan technikával bolondítjuk meg, amelyet csak elbír a fantáziánk. Aki még ennél is többet szeretne, látogasson el az üzlet egyik kiállítására vagy foglalkozására is!

Bővebben

Philipovszky István és műhelyének több évtizede kipróbált kézművesei értő műgonddal és pontos stílusismerettel újítanak fel régi, antik bútorokat, képkereteket, csillárokat, falikarokat stb. Fő profiljuk ennek ellenére mégis ezek reprodukálása az eredeti technikával. Hiányzik a garnitúra egyik darabja, vagy nincs meg a falikar párja, amit a tükör két oldalára helyezne, ha lenne? Forduljon Philipovszkyhoz!

Bővebben
Pap Lajos kőfaragó-kőszobrász műhely - 2000 Szentendre Kőzúzó köz,

A kő: a természet játéka. Évezredek hátterében képződő, idők függvényében létező, önmagát formáló kemény anyag, mely az elemi erők által képezi önmagát értékké. És Pap Lajos által. Műhelyében lépcsők, kandalló keretek, korlátok, külső homlokzati elemek, burkolatok, kutak, asztalok, és megannyi más készül.

Bővebben
Lámpabúra készítő - 1068 Budapest Király u. 98/b.,

Egyéni elképzelés alapján is hozott, vagy a helyszínen választott anyagból; drótvázas, PVC, vagy belül műanyag, kívül pamut; papír, selyem lámpabúrák készíttethetők, vagy kész darabok vásárolhatók.

Bővebben

Kárpitos mester, akinek a munkáit az Iparművészeti Múzeumban, a Nagytétényi Kastélymúzeumban és a Sándor Palotában is megcsodálhatjuk. Mindez garantálja a kiváló mestermunkát, mely nemcsak kárpitozásból áll, hanem a kárpitozandó bútorok famunkálatainak professzionális elvégzéséből is.

Bővebben
Nemes Tamás múzeumi restaurátor - 1053 Budapest Veres Pálné u. 33., (Bejárat a Szarka u. felől)

Festményrestaurálás mellett vállalunk díszráma javítást, szükség esetén antik- és új képkeretek készítésével is foglalkozunk. 1980 óta működő műhelyünkben porcelán, kerámia, valamint egzotikus tárgyak – csont, márvány, gyöngyház, intarzia restaurálását is elvégezzük. Teljes gyűjtemények szakszerű karbantartása mellett fontosnak tartjuk a csupán érzelmi szempontból jelentős tárgyak megmentését, ápolását is.

Bővebben
Pócs Műhely - 1088 Budapest Bródy Sándor u. 6.

Hatalmas tűztér, pattogó szikrák, a kézi kalapálás jellegzetes hangjai. Egy kovácsműhelyben járunk a város szívében. Két mester évszázados technikával, kézi kovácsolással klasszikus, vagy modern terek, épületek formavilágához illeszkedő remekeket (kapuk, rácsok, kerítések stb.), díszítőelemeket, berendezési tárgyakat (karnis, konzol, asztal stb.) kovácsol. Csodás formák születnek a tűzben. Unokáink is látni fogják.

Bővebben
Stadler Üvegcsiszoló és Gravírozó Műhely - 1027 Budapest Bem József u. 9.

A Stadler családban e mesterség apáról fiúra száll, immáron 250 éve. Mesterien, hagyományos eljárásokkal és szerszámokkal javítják, pótolják antik tárgyak hiányzó részeit, gravíroznak, homokfúnak, porcelán- és kerámiajavítással is foglalkoznak.

Bővebben
Restaurama Bt. - 1027 Budapest Frankel Leó u. 3.

Antik tárgyak, képkeretek restaurálása, aranyozása, képek bekeretezése a Margit körút közelében. Abban az esetben, ha professzionális munkára van szüksége, ezt az üzletet kell felkeresnie. A helyszínen kap garanciát a mesterektől a megrendelő a tökéletes és szép kivitelezésre.

Bővebben
Fém-Művészeti Kft. - 1066 Budapest Dessewffy utca 47.

A fények játéka által válik környezetünk gyönyörűvé. A Fém-Művészeti Kft-ben 1970 óta elégítjük ki ezt az igényt. A régi világítótestek restaurálása, javítása, rekonstruálása révén szerzett szakmai tapasztalatot felhasználva saját tervezésű termékcsaládokat hoztunk létre a szecesszió, art deco, bauhaus stílusokban. Gyártásukat és a javításokat manufakturális keretek között végezzük. Munkáink: OTP székház, Gresham Palota, New York Kávéház, MNB…

Bővebben
Katona Lajos műbútorasztalos mester - 1082 Budapest Baross u. 79.

Bútorfelújítás mesterfokon! A Nagykörúthoz közel 1935 óta működik, egy ma már nemzetközi hírű restauráló műhely. Hagyományos technológiával és eljárásokkal magas színvonalon dolgoznak. Erre garancia a mester, aki 2001-ben lett „aranykoszorús restaurátor”.

Bővebben
Pallux Lámpaernyő - 1038 Budapest Iskola u. 11.

Klasszikus és modern lámpaernyőket készítenek kiváló minőségű anyagokból (pl. marhahólyag, selyem, de hozott anyagból is). Egyéni igények, manufakturális módszerek. Vállalják antik lámpatestek teljes felújítását is.

Bővebben
Sprok Antal bútorszobrász - 1028 Budapest Kő u. 14.

Izgalmas alkotások Sprok Antal szobrai. Bútorszobrok? Szoborbútor? Nagyon újak, igényesek és egyediek. Funkció és esztétika: kéz a kézben. Ezek a mívesen megmunkált fatárgyak (puszpáng, meggy, cseresznye, cocobolo, afrikai dió, vadkörte s még megannyi fajta alapanyag) kentaurtermészetűek, hiszen a „szoborság” és a „bútorság” arányosan őrződik meg bennük.

Bővebben
Paszomány Műhely - 1063 Budapest Kmetty Gy. u. 14.

Igazi békebeli mesterséget űz, békebeli környezetben Gulyásné Köves Judit, aki a paszománykészítés minden csínját-bínját ismeri. Kis szövőműhelyében bojtok, függönyelkötők, bortnik, kárpitos és más zsinórok készülnek az igényeknek megfelelő színekben és méretekben, kiváló minőségben.

Bővebben
Művészi Csillárkészítő - 1065 Budapest Nagymező u. 21.

Egy békebeli üzlet és műhely a Nagymező utcában, a Grünberger család tulajdonában. Antik és stílcsillárokat, falikarokat, asztali lámpákat újítanak fel, vagy készítenek el újonnan. Faragnak, aranyoznak, munkálnak meg különböző fémeket… Jó ide betérni, a szakértelem és a maradandóság hangulatát árasztják itt a tárgyak és a falak.

Bővebben
Vaja Porcelán Restaurátor Műhely - 1053 Budapest Veress Pálné u. 19.,

Vaja László műhelyében új életre keltik sérült porcelán, fajansz, vagy kerámia tárgyainkat. Nem kell búsan a szemétbe hajítani a nagymamától örökölt Herendinket, ha véletlenül eltörtük. A törést, hiánypótlást és az esetleges festék/festés-hiányt is profi módon javítják.

Bővebben