Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekLakberendezés

Gyerekszoba

Csemetéink lakókörnyezete a babakortól az ifjúkorig.

Mamas & Papas - 1025 Budapest Szépvölgyi út 18-22.

A Mamas&Papas egy márka és egy üzlet, melyet csak felsőfokon lehet emlegetni. Találhatóak itt babakocsik, babaszoba-bútorok és interiőrök, kismama,- és babaruhák, valamint ajándékok és játékok, így végigkíséri a kismamát és a babát a mínusz kilencedik hónaptól kezdve egészen a totyogó korig. A termékek egyedülálló design-ja, színvilága és minőségi anyagai mellett a részletgazdagság és aprólékos kidolgozottság jellemezi a márkát. Ez az a hely, ahol akár felnőttként is könnyen szerelembe eshetünk egy egyedi játékkal.

Bővebben
IDdesign - 2045 Törökbálint Tópark u. 1./A MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont

A dán IDdesign nevével fémjelzett enteriőrök inspirációt és egyedi ötleteket nyújtanak ahhoz, hogy otthonunk kényelmes és stílusos legyen. A legújabb trendek szerint kialakított bútor kínálat mellett neves tervezők alkotásait is megtalálja, mint a legújabb Frandsen, Verner Panton lámpákat, Holmegaard üvegárut és Kahler kerámiákat. A bútorok széles választéka és minden kiegészítő megvásárolható, ami egy lakás berendezéséhez szükséges.

Bővebben
Kypo bemutatóterem - 1145 Budapest Róna u. 125.

A Kypo neves olasz és német gyártók kiváló minőségű, ám megfizethető árú bútoraival és kiegészítőivel ad minőségi megoldásokat azoknak, akik otthonukat szebbé, kényelmesebbé akarják varázsolni. A tágas bemutatóteremben Decor Panelek (térbeli képek), és ajándéktárgyak is helyet kaptak az enteriőrök között. Tervezés, tanácsadás, készséges és szakavatott kiszolgálás teszi teljessé az üzlet szolgáltatásait.

Bővebben
Blup! - 1066 Budapest Dessewffy u. 41.

A Blup! mára már fogalom, mely egyet jelent a babzsák fotellel. Mindamellett, hogy azt a helyiséget élettel tölti meg, ahol helyet kap, még kényelmes és egészséges is. De a Blup! nem csupán babzsák fotel. Az üzletben fellelhetőek az ugyanolyan kényelmes függőágyak és tönkölypárnák is. Ha pedig gyermekének nyugodt pihenését tartja szem előtt, akkor itt ötletes és barátságos „társakra” talál számára.

Bővebben
NAMI - 1126 Budapest Dolgos u.2.

Egy bolt gyerekeseknek! Hazai tervezők itthon készült darabjaival lehet itt „egymásra találni”! Saját márkánkon a NAMI-n kívül áruljuk még a következőket: Figurka, kiskakas, Marbushka, nyúlgyár, Pappet, picibutik, PUCC stb. Vannak puha figuráink, táskák, párnák, takarók, kartonházak, kivágók, kitűzők, matricák stb. A kortárs magyar gyermekirodalom és rengeteg illusztráció is megtalálható nálunk.

Bővebben
Unico Stokke Bútorstúdió - 1036 Budapest Kolosy tér 5-6. Kolosy Üzletház

Gyerekbútorok, amiket nem tud kinőni a gyermek! A szék (végre hintázni is lehet rajta szülői rosszallás nélkül), az ágy, a szekrény a gyerek korához, méretéhez alakítható! Nem csak praktikusak, szépek is a formák! Nem véletlen ez, mert a világ egyik leg-ismertebb gyermekbútorgyára, a STOKKE cég termékei mindent tudnak és mindent ki is bírnak!

Bővebben
Bababoo - 1095 Budapest Ipar u. 2/b.

Belépve az üzletbe, van egy olyan érzése az embernek, hogy ami itt nincs, az nem is létezik. A legjobb minőségű, márkás bútoroktól (csecsemőkortól tinédzser korig), babakocsiktól az ember által kitalálható összes praktikus megoldással ellátva, játékokig, a baba, a mama és papa kényelmét szolgáló használati tárgyakig minden van. Az ember nem is gondolná, hogy milyen furfangos megoldásokat találtak ki már a tervezők, pl. a cseppmentesen záródó hordozható bili, vagy az utazó baba fürdetésére szolgáló összecsukható műanyag kád…

Bővebben
Vilavu – gyerekek, bútorok, design - 1023 Budapest Bécsi út 25.

Ez a hely „ötletház”, ahol bárki megtervezheti gyermeke bútorát. Bemutatóterem, ahol a tömörfa ágyakhoz, asztalokhoz formatervezők által megálmodott lámpák, tapéták, gyermekágyneműk, paplanok, párnák, szőnyegek és függönyök közül válogathatnak a szülők. Design lakberendezési üzlet, ahonnan nemcsak a gyerekszoba berendezéséhez szerezhetők be a stílusos kiegészítők. Kuckó, ahová alkalmanként olyan készségfejlesztő foglalkozásokkal várják a gyerekeket, amelyek középpontjában az ökotudatos gondolkodás áll.

Bővebben
Butterfly Gyermekvilág - 1036 Budapest Perc u. 6....

De jó lenne újra gyereknek lenni… A Butterfly játékai egyszerre élvezetesek és fejlesztik a képességeket. A fiúk és lányok megtalálják kedvencüket: természetes, fából készült vonatok a Briótól, kizárólag itt kapható kézzel készült Kathe Kruse babák, egyedi készítésű Schleich katona, tündér és állatfigurák, és még sok más izgalmas játék… A szülők pedig nyugodtan kiválaszthatják a gyerekbútort, amíg csemetéjük válogat…

Bővebben
Max City Bk. - 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a.

A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpontban, Törökbálinton, az M1-es autópálya 14-es kijáratánál található az ország legnagyobb burkolat, bútor és lakberendezési kiegészítő választéka. A kínálatról a 30 000 m2-es bevásárlóközpont három szintjén elhelyezkedő mintegy 100 lakberendezési üzlet gondoskodik. A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpont végtelen kínálatából tökéletesen berendezhető az otthon minden szeglete, a konyhától, fürdőszobától kezdve a nappalin és hálószobán át egészen a kertig, teraszig. Hidegburkolat, melegburkolat, szőnyeg és lakástextil, tárolóbútor, ülőgarnitúra, ágy és matrac, illetve számtalan kiegészítő található az áruházban, minden elképzelhető stílusban, a klasszikustól az egzotikuson át a legmodernebb design bútorokig. A Max City, a lakberendezés fővárosa.

Bővebben
Haba Gyerekbútor és Játék - 1113 Budapest Krisztina krt. 32...

Ha-val nem kezdünk mondatot, de minőséget igen. Az üzlet megannyi gyerekszobarészletből áll. A játék- és ajándékválaszték a szintén forgalmazott gyerekbútorokon tekinthető meg, melyek kizárólag rétegelt nyírfából készülnek. A játékok bevizsgáltak és kreatívak: játszva fejlesztik a gyermek képességeit. A Haba gyerekszoba kényelmes és fantáziadús és játszóhely is egyben. A bútorok házhoz szállítása pedig csak Haba tortán.

Bővebben
Jacadi - 1124 Budapest Apor Vilmos tér 11-12. Hegyvidék Központ

Az üzlet a francia márka termékeit forgalmazza hazánkban: gyermekruhát, cipőt 0–12 éves korig és bútort is kisgyermekeknek. A ruhákat a szolid színek, pihe-puha anyagok jellemzik: az igazi babaruhaszínek, a rózsaszín és kék általában megtalálhatóak a kollekciókban, de soha nem hivalkodó, vagy unalmas módon.

Bővebben