Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Kodály Zoltán utca 27/B
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

Kiadványunkat keresse partnereinknél!
Ön itt jár: Főoldal Érdekességek

Átadtuk nyertesünknek az Isis Day Spa-ba szóló Álompár utalványt

Első Facebook Nyereményjátékunk nyertese, Szőllősy Nikolett átvette az ISIS Day Spa-ba szóló Álompár utalványt. Miniinterjúnk kérdéseire készségesen válaszolt, amit ezúton is köszönünk neki. Még egyszer gratulálunk és kellemes kikapcsolódást kívánunk a nyereményéhez!

(Design Guide) - Szokott-e beküldeni megfejtéseket? Ha igen, nyert-e korábban valamiben?

(Sz. Nikolett) - Időnként igen, szoktam. Természetesen motivál a nyeremény is, de jó szórakozásnak, időtöltésnek tartom a játékokat, feladványokat, ha van tétje, ha nincs. Előfordult már, hogy nyertem, például fiamnak ruhavásárlási utalványt és pont úgy sikerült, hogy éppen a születésnapjára nyertem meg :) Ami még inkább érdekes, hogy nekem pedig most volt a születésnapom a napokban és olyan szerencsés voltam hogy engem sorsoltak ki. Szerencsés véletlenek:D

- Honnan hallott a kvízről?

- Egyik barátom ajánlotta az oldalukat Facebookon és úgy csatlakoztam az oldalhoz, majd a játékhoz.

- Ismeri-e a katalógusunkat, vagy a honlapunkat?

- A honlapjukat igen, a katalógust még nem volt szerencsém olvasni. A honlap nagyon tetszik, tele van hasznos tanácsokkal és nagyon jó helyekkel, ajánlókkal. Engem leginkább a lakberendezés érdekel hobbi szinten.

- Járt-e már az Isis-ben, illetve ilyen wellness-programon?

- Még nem, de alig várom! Csupa jót olvastam róla! Wellness programra pedig régóta terveztem eljutni, nagyon kíváncsi vagyok rá milyen, de eddig nem adódott rá alkalmam. Úgyhogy nagyon izgatottan várom!

- Megvan-e kivel megy el és milyen alkalomból?

- Igen, férjemmel szeretnék, ha lehet. S mivel most volt a házassági évfordulónk is, örülnék ha így ünnepelhetnénk meg :)