Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Stylies ELARA

www.irobotcentrum.hu/Stylies

svájci dizájn a levegő illatosítására

Stylies ELARA aromadiffúzor az új termék, amely a tavasz illataival együtt jelent meg itthon. A Stylies cég szilárd (gél) alapú illathordozót kisérletezett ki, amely a párolgó illóolajok gyorsan csökkenő illatkoncentrációjához képest azok akár 25-szörös időtartamára elegendő illatanyag kibocsátására képes egy illattégely tartalmával. A Stylies ELARA aromadiffúzor ugyanakkor az illóólaj cseppekkel is működtethető.

Formája kisméretű kockára hasonlít. Magassága pontosan 10 centiméter. Még a kisasztalon is jól mutat, helytakarékos és nem kell eltenni szem elől.
Nyugodt és sallangmentes formavilág, minden zavaró elem nélkül. Háromféle - fehér, sötétszürke és magenta - szín a választéka. Az energiaellátás lehetősége is kényelmes hármas: 230 Voltos hálózati adapter, cserélhető ceruzaelem vagy -akkumulátor, de USB-s áramforrásból is kaphat tápenergiát. Alig 1.3 Watt energiát fogyaszt.

A Stylies ELARA aromadiffúzor vezérlése a doboztetőn elhelyezett programgombbal történik. Ki/bekapcsolás, szakaszos működtetés, normál vagy intenzív illatkibocsátás programpontokból áll össze a kezelése. Az aktuális program elérését LED kontrollfény erősíti meg.

Használata gondmentes és a Stylies Aroma Gél választékkal a leginkább hatékony.
Többféle illatkomponens - zöldtea, zöldalma, cédrus/szantál keverék és téli gyömbéres közül mindenki ízlése szerint - teszi hosszantartóan kellemessé szobáink levegőjét, hordozható kivitele az egész lakás légterének szakaszos illatosítására képes.

Philips Fidelio BM90

by Sándor Gy. Zsolt www.philips.hu

izzylink™ zeneközpont

Philips Fidelio BM90 modell néven újabb többhelyiséges zenélésre alkalmas, izzylink™ csatlakozású hangsugárzóval bővítette választékát a patinás holland cég.

A Philips Fidelio a BM90 típusszámmal követi a sorban a BM50 és az azt megelőző BM5 egységet. A Philips fejlesztői elkötelezettek a többhelyiséges hangosítás mellett, amelyet a pofonegyszerűen kezelhető izzylink™ összeköttetéssel oldanak meg. Akár öt darab izzylink™-képes audio egység is állhat egymással összeköttetésben bármiféle vezetékezés nélkül. Nem kell hozzá sem PC-s hálózat, sem router, de még Wi-Fi sem. Mindegyik audio készüléken két kulcsfontosságú gomb van, az egyikkel a jelforrással szolgáló távoli eszközt ismeri fel, míg a másikkal a hangosítást végző izzylink™ társakkal áll szóba. Két gombnyomás, létrejön a kapcsolat és nincs több teendő, csak a kedvenc zenéket hallgatni. Ha átmegyünk egy másik szobába, csak egy gombnyomással átadjuk a jelet oda.

Bármelyik izzylink™ egység lehet a gazda, és a többi a követő, ilyenkor a gazda a zeneszolgáltató. Bármelyik egység lehet mester is, szolga is. A lényeg, hogy egy okostelefonról Bluetooth kapcsolattal küldött zeneszám bárhol szólhat, ahány helyiségben izzylink™ eszközt helyeztünk el. Egyszerre mindenhol is.
Nem kell többé szobáról szobára magukkal hurcolni a telefont és a végén nem tudni, hol is hagytuk.

Philips Fidelio BM90 elnevezésű változatként a modell a falra szerelhető BM50 képességeit teljesíti: van benne FM rádió, CD-lejátszó és külső audio eszközzel is csatlakoztatható zsinóros megoldással. Távirányítója minden funkciót kényelmesen vezérel. A duplázott, 200 Wattnyi zenei teljesítményt 3 hangsugárzó és egy baszreflex mélynyomó állítja elő. A saját fejlesztésű Living Sound szolgáltatás nagyméretű szobát is könnyen behangosíthatóvá tesz.
A Philips Fidelio BM90 nemcsak a hangerőben, hanem megjelenésében is tekintélyes.Egyméteres magassága padlós elhelyezést kíván és 11 kilós súlya is erre sarkall.

Hasznos kényelmi funkció a programozható ébresztés és a 20 rádióállomást tároló saját memória. A teljes kényelem az USB kulcsot befogadó aljzattal kerek, erről is lejátszik zenéket telefon vagy táblagép igénye nélkül. A CD-lemezt a dizájnos függőleges résbe illesztve játssza le.
A Philips Fidelio BM90 nem véletlenül a ’FIDELIO’ család tagjaként tud izzylink™ eszközként szólni. Hi-Fi minőségben tud a lakás szórakoztató-központja lenni és a letisztult forma a szoba díszévé avatja.

Trust URBAN PowerBank

by Sándor Gy. Zsolt www.urbanrevolt.com

autós vészindító

Trust URBAN PowerBank autós vészindító soha nem jön jobbkor, mint a hetek óta tartó zimankóban. A kis helyen és tetszetős csomagban hordható Trust URBAN PowerBank autós vészindító bárhol megment minket. Ha gyengélkedik az autó akkumulátor, pár mozdulattal hadra foghatjuk a készletet és ráindítózhatunk a kocsiban.
Hamar megtaláljuk a csomagtartóban, sárga csíkozású strapabíró cipzárja magára vonja a figyelmet.

A Trust URBAN autós vészindító egy 10000 mAh kapacitású energiatároló, ’magyarul’ PowerBank.
A Pokémon-láz hozta a külsős póttöltők jelentőségét a reflektorfénybe. Előtte is használt ilyet az, aki nem szerette a mobil telefonálás nagy hátrányát, a hamar lemerülő akkumulátort.
A pokémonozás energiazabáló, de eltörpül a gépkocsi lefáradt akkumulátorának energiaigényéhez képest. A 10000 mAh egypár másodpercig mégis elegendő arra, hogy az autó önindítójának a kellő rásegítést megadjuk.
A Trust URBAN PowerBank autós vészindító beépített elektronikája megakadályozza az ellenkező polaritás vagy a rövidzár veszélyét. A ’bikázó’ kábelkészlet is a tetszetős csomag része. Formatervezése a helytakarékos elrendezés mellett a fekete-sárga színpárosítás hivalkodására szándékosan épít.
Az elektronika lerobbant autóval - - - – – – - - - SOS fényjeleket is képes a sötétben LED lámpájával sugározni. Vörös fényekibocsátási állásra kapcsolva elakadásjelzőként is teljesít, elemlámpának is használhatjuk az erős fehér fényre átváltva.

Mivel ‘békeidőben’ külső energiaforrásként működhet, a Trust URBAN autós vészindító visszaminősül PowerBank segédnek. Saját magát is olykor jól kell lakatni, mikorra összes kapacitását felhasználtuk. Okos elektronika vigyáz a biztonságos és gyors töltésre, de a 10000 mAh így is pár órát igényel a teljes szint eléréséig. Négy apró, kéken izzó konrollfény mutatja a töltöttség állapotát. A Trust URBAN autós vészindító mint PowerBank a telefonunkat egy hétig is függetlenítheti a konnektoros töltéstől.
Párhuzamos USB-s alacsony (A) és magas (2.4A) aljzatairól telefon és táblagép egyidejű töltését is megoldhatjuk.
A Trust URBAN PowerBank autós vészindító mellé két év gyártói garancia jár. Ha lerobbant autóhoz mentést kérünk és az órákig tartó fagyos izgalmak után újraélesztik az akkumukátort, két ilyen mentés költségéből kitelik a PowerBank ára és a rengeteg kellemetlenség mellőzésével.

LEVI’S® ötlet

www.elixirdesign.com/

ruhaszárító-kötél

A LeVI’S® márka fejünkben a blue jeans/indigo jeans, magyar szóhasználatban a farmernadrág mint ruhadarab fogalmával azonos.

A LeVI’S® ötlete mozgósítás a környezet-tudatosságra és a barátságra környezetünkkel. A ’TÖRŐDJ A BOLYGÓNKKAL’ arra sarkallja a nadrágjaik viselőit, hogy ésszerűsítsék a mosásukat. Egy szerelvénykészlet szolgál mindehhez. Az Einspine szárítókötél-készlet 7 (azaz hét!) lépésben magyarázza el Amerikának, hogyan is kell egy szárítókötelet rögzíteni és kifeszíteni. A készleten a LeVI’S® márka piros szövetvédjegye három helyen is ott szerepel, sugalmazza a hovatartozást.
A márkahűség jegyében a papírcsomagolásra statisztika is került: egy LeVI’S® nadrág kimosásának környezeti hatását szemlélteti. Megállapítja, hogy a mosási tevékenység környezeti hatásainak 60%-a a mosodában keletkezik. E 60%-os kihatásnak a 80%-át teszi ki a szárítás. Sok amerikai városlakó pénzbedobós automatákkal mosatja a nadrágjait. Az automata mosógépek bevett szolgáltatatása a gépi szárítás, amellyel a felfűtött mosótérben szárítják ki a már tiszta de még nedves ruhát. Ez természetes igény, hiszen a mosodából a friss ruhát nem praktikus dolog nedvesen elvinni.
Könnyű a matek, a fenti 60%-nak a 80%-án túlmutató 20%-ért a mosószerek és a vízkezelés a felelős.

Marad tehát a károsító hatások 40%-a, ami egyértelműen a későbbi vasalással járó hő- és gőzkibocsátás környezetet terhelő volta. Próbált már valaki egy gépben szárított, ropogósra gyűrt nandrágot szépen és gyorsan kivasalni?

Ha otthon az automata mosogépben nem kapcsolják be a szárítóprogramot és a kimosott ruhát egy szárítókötélre akasztják, akkor a nadrágmosás ’környezetet taposó lábnyoma’ leesik 20%-ra, mivel a mosószer és víz egyelőre nem mellőzhető. Tapasztalat szerint egy nyirkosra centrifugált LeVI’S® nadrág a sodort gyapotszálak rugalmasságának köszönhetően a kötélen úgy kihúzható, kinyújtható és kisimítható, hogy a szélben – vagy az alagsorban – megszáradva vasalásra sem szorul.

Az Einspine szárítókötél-készlet zsinege, kampói és feszítőcsigái bizonyosan újra hasznosított papírcsomagolásban vannak, és ha ránézünk az ízléses adjusztálásra, azonnal kedvünk támad bárhol kifeszíteni egy szárítókötelet. Az Einspine szó angolul kiejtve kisértetiesen hasonlít Einstein nevére, a gondolkodó elme zsenialitására utaló LeVI’S® marketing újabb fogásaként.

Anyag és kép forrása: Elixir Design

OPPO UDP-203 Ultra HD/4K

www.audiocentrum.hu

optikai lejátszó szép is jó is

OPPO UDP-203 a legfrissebb fejlesztésű amerikai mindentudó digitális lemezjátszó. Ultra HD felbontású Blu-ray videolemezeket, SACD Hi-Fi hanglemezeket és bármely más korongot is kezel. Hallgathatunk vele negyfelbontású (nem-CD minőségű) hangfelvételeket is.

OPPO UDP-203 fantázianévvel látták el a mai dizájn irányzatait követő lejátszót. A ház szálmart alumínium fekete színben. Diszkréten kék fénnyel világító kontroll LED a bekapcsoláshoz, 5 kezelőgomb és egy tálcanyitó-gomb került az előlapra, alá a szimmetria kedvéért egy USB bementi aljzat, na meg a nagyfelületű informatív kijelző középen.

Az OPPO UDP-203 képi előnyeit akkor tudjuk igazán kihasználni, ha birtokunkba kerül olyan újgenerációs Blu-ray lemez, amelyen a filmet 4K felbontásban adták ki. Ez nem tévesztendő össze azokkal a már korábban kiadott Full HD gyári filmekkel, ahol az eredeti film digitális nyersanyaga 4K felbontású volt és ebből butították vissza Full HD Blu-ray kiadvánnyá.
Manapság ilyen valódi 4K filmek izelítőként az új Hét mesterlövész, a Warcraft, az Underworld sorozat Blood Wars epizódja, Tom Hankstől a Phillips kapitány és a Sully (az egyikben hajónak, a másikban repülőgépnek a pilótája), az Éhezők viadala négyes filmgyűjteménye, az új Jack Reacher, a Sicario, az új xXx epizód benne Vin Diesel ismét, stb. Nagyjából másfélszer annyiba kerülnek, mint a normál Blu-ray változatok. A minőségi különbség bőven megéri a felárat.

Az OPPO UDP-203 saját fejlesztésű jelfeldolgozó chipre bízza a képek megjelenítését és Ultra HD felbontás mellett (3840x2160 képpontra kell gondolni) 60 képkockával rögzített film lejátszására képes. Megszólaltatja a Dolb Atmos sokhangszórós élvezetre szánt ilyen kódolású filmek hangsávjait.
A gyártó igéri, hogy nemsokára kiadnak egy firmware frissítést is, amelyik kezeli majd a Dolby Vision színvisszaadást, amivel a színhűségben, kontrasztokban új dimenziót nyithat.

Az OPPO UDP-203 másik lekörözhetetlen szolgáltatási köre a hang világa. Az analóg 7.1 csatornás kimenete is egy opció, de igazi ereje a DAC digitálisról analógra konvertáló képesség milyensége.
Ahogyan a Full HD-ról az Ultra HD-re lép át a videovilág, a hangrögzítésben is már kaphatók nagyfelbontású zeneanyagok (vagy elérhetők az interneten), amelyek ilyen lejátszóra várnak, hogy megszólalhassanak vele.

Kívül a kifinomult és végletekig leegyszerűsített feketeség látványa, belül a földi halandók számára kommunikációs ’fekete doboz’ elven működő elektronikus csodatévők (nem tudjuk, mi mit tesz, de a bementek és kimenetek kapcsolata az élvezet forrása), elvarázsolnak minket és készítenek mozgóképet meg hangvilágot a nappaliban.

A talán túl sok technikai részlet rávilágít, hogy egy ilyen lejátszó testesíti meg a modern konzum osztáy ’non plus ultra’ elvárásait. Az OPPO UDP-203 egybe ötvözött tudása és annak minősége ma utolérhetetlen.

Trust URBAN Crystal headset kristályberakással

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

a zenélő fülbevaló

A hollandok a Swarovski® céggel közösen dobták piacra a látványával női szíveket megdobogtató fülhallgatót. Az eredmény ragyogó hangzás és ragyogó küllem két év gyári garanciával. Zsinórján a telefonhívás fogadására szolgál egy gomb, a beszélgetést a beépített mikrofon segít lefolytatni.
A kezelőgomb egyébként az okostelefonon tárolt zeneszámok lejátszását és -léptetését, valamint a keresést is vezérli.
Eltérő füljárat-méreteket hivatott a gyári tartozékként csomagolt három pár puha gumihuzat kiegyenlíteni.

Az összhatás gyönyörű és az összsúly mindössze két deka a 120 centis zsinórzattal együtt. A hangzás a nagyátmérőjű hangsugárzó révén átfogja az egész ember által hallható hangtartományt (20Hz - 20000 Hz).
A csatlakozást bármely Apple vagy Android telefonhoz az aranyozott szabványos minijack dugó teszi lehetővé. Bárkinek a fülében ékes dísztárgy és hasznos kényelmi eszköz.

Stadler Form EVA párásító

stadlerform.hu

a karcsú svájci szépség

Stadler Form EVA a formatervezés új vívmánya. Minimalista elvek mentén, az egyenes vonalak szándékos kerülésével született meg a külseje.

Ultrahangos párásítóként a kellemes látványon túl igen hasznos dolgot lát el. A fűtött téli szoba kiszáradásra hajlamos levegőjét kellemesen tartja karban. Nagy teljesítményre képes, 80 négyzetméter alapterületű helyiséget is megtölt egészséges páratartalommal.

Különlegessége az esztétikumot kiemelő távszabályozó, amibe egyúttal a nedvességérzékelőt is kitelepítették. Így a szoba nedvességtartalmáról valódi információt nyerve a távszabályozó önműködően vezérli a Stadler Form EVA párásítót.

A padlón álló Stadler Form EVA másfél méteres magasságba küldi a porlasztott vízpárát, és egyenletesen teríti a szobában. A hygrosztat a 30%-75% relatív páratartományban tetszés szerint tartja a levegő nedvességtartalmát.

Stadler Form EVA dizájnja gyakorlatias, a felső ívbe épített LED visszajelző fények éjjelre ki is kapcsolhatók. A működtető egység zajszintje elhanyagolható, maga a párásítás ötfokozatú intenzitáskapcsolóval szabályozható.

Külön szolgáltatása, hogy a párakibocsátás melegíthetjük, ami kellemesen befolyásolja a hőérzetet, vagy tetszés szerint maradhat a porlasztott pára hidegen is. Beépített illattartálya az érzékeket is élvezetben részelteti.
Az egészségre nemcsak a párásítással vagyunk befolyással. A Stadler Form EVA által porlasztott víz lágyított, a belélegzett levegővel nem okoz lerakódást. Ezen túlmenve a hatliteres víztartályban aktív ezüst-ion kocka akadályozza a nemkívánatos baktériumok elszaporodását.

A fekete és fehér a Stadler Form EVA gyártójának hagyományos színválasztéka.

EcoHelmet

www.ecohelmet.com

bukósisak újraértelmezve

A papír újrahasznosul, most éppen kerékpáros bukósisak lesz belőle.
A biciklizés bukósisak nélkül veszélyes. Gyorsabbak a kerékpárok, még gyorsabbak az autók, a vezetőiknek egyre sietősebb a dolguk. A nemvárt találkozások egyre mélyebb nyomot hagynak.
Statisztikák szerint a halálos kerékpárbalesetek 85 százalékkal csökkennek bukósisak viselésével. A műanyag sisakok kényelmetlenek és drágák, ha nem a fejen vannak akkor nehezen kezelhető koloncok.

Egy amerikai tervezőnő, Isis Shiffer nyerte a James Dyson Alapítvány nemzetközi formaterv- és ötletpályázatát az EcoHelmet biciklis bukósisakkal három napja.
Külföldi útjain a kölcsönbicikli használat során ütközött a sisak-gondba, mert nem tudta ésszerűen megoldani egyszerre figyelve a kerékpározás biztonságára és a pénztárcára.

Amit most kitalált, az kézreálló és praktikus, egyszerű és olcsó - lángelmére vall. A strapabíró EcoHelmet rácsos szerkezetű kartonpapírból készül és pántokkal lehet a fejre rögzíteni.
A tervezőnő kikötése, hogy újrahasznosított papírból (esetleg műanyagból) állítsák elő. Nagy a teherbírása, behatásnak a fehér poliuretán-habbal megegyezően áll ellen.
Körülbelül 5 dollár az ára és többször is felhasználható. Biciklizés után úgy kezelendő, mint egy lampion, négy-öt centi vastagra (vékonyra?) lehet egy mozdulattal összecsukni. Jól elfér egy táska alján.

A dizájndíjat évente ítélik oda, egyszerű és ötletes megoldások szép formába öntött megvalósításáért. Az idei nyertes az ipari formatervezésben jártas Isis Shiffer, aki a Spitfire industry tervező vállalatot alapította.

Ötletét sokan fogják kedvelni, mert a biciklis társadalom külön hangsúlyt fektet a biztonságos közlekedésre, a környezetvédelemre és -tudatosságra.

Trust GXT 213

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

USB Hub és egérvezeték terelő

Trust GXT 213 ránézésre ez mi lehet? Kombinált asztali rendfenntartó és csatlakozóközpont? Vagy Marsra telepített emberi kutatóbázis? Netán támadásra kész kibernetikus skorpió?
A Trust GXT 213 elsődlegesen USB Hub és egyben egérvezeték terelő. Nagy szolgálatot tesz minden szenvedélyes gamernek és olyanoknak, akik a rendet kevésbé követik, de arra attól még vágynak.

A Trust GXT 213 fő feladata a játékos megsegítése. A vezetékes egér zsinórját az aszal síkjától felemeli, hogy az önfeledt játszás közben az egérzsinór semmibe ne akadhasson bele. A rugalmas gumiprofil megemelve tartja a zsinórt és némileg a rángatást is tűri, mert a zsinórt az ostorszerű képződmény teljes hosszában egy süllyesztett gumicsatorna fogja közre. A meg nem vezetett szabad zsinór hosszát magunk választhatjuk meg. Ha a billentyűzet és egér is vezetékes - márpedig magára kicsit is adó gamer csak ilyet használ - emellett egy joystick meg egy gamepad is kellhet. Ilyenkor a Trust GXT 213 USB Hub négy USB 2.0 csatlakozó portja igazi áldás. A vezetékek gubancolódás nélkül elrendezhetők és lesz végre fix helyük az asztalon.

A formatervezők nem fogták vissza magukat, a portoknál kis kék kontrollfény gyullad ki, a Hub közepe és a stabil három gumilábazat is kéken világít, amit amúgy ki is lehet kapcsolni.

Akinek ilyenje korábban nem volt, nem is hiányozhatott neki, aki viszont egyszer kipróbálta, nem akar többé lemondani róla. A maga agresszívre hangolt esztétikumában a Trust GXT 213 praktikus és tartós darab, a gyártó mindezt hároméves garanciával toldja meg.

Philips F8 Fidelio Atmos Soundbar

www.philips.hu

Panoráma hangzás felülről is

Philips F8 Fidelio a ritka példa arra, hogy a műszaki világban a fizika és a funkció nem gátolja a formatervezés érvényesülését. Hangrendszer 5 centis magassággal? 18 hangsugárzó egy oszlopban? A Philips F8 a Fidelio gyártmánycsalád legújabb és a legtekintélyesebb tagja ezt mind tudja és még szép is.

A Philips F8 külön kategória: 'soundbar'. Hangoszlop a fordítása, azonban ez az oszlop nem áll, hanem fekszik. Kifejlesztésében a cél az esztétikum legmagasabb fokának elérése volt a funkció csorbítása nélkül. Feladata a házimozi helyiség tökéletes behangosítása.
Maga a Fidelio elnevezés a HiFi (High Fidelity) szó utánérzése operahős nevébe oltva.

A Philips F8 Fidelio Atmos hangrendszerkénti besorolása 5.1.2 azonosítójú. Normál 5.1 formációban az ötös szám jelöli, hogy irányultan szóló hangcsatornából 5 áll rendelkezésre a síkban. A hangzásnak van szélessége és mélysége jobbra-balra, előre-hátra. Az egyes szám jelöli a nem irányultan képzett mélyhang csatornát, hangja térérzet nélkül terül szét. Ez a Philips védjegyes Ambisound megoldása.
A Philips F8 Fidelio Atmos 5.1.2 azonosítójában a további kettes szám újdonság. Azt jelöli, hogy fejünk felett újabb 2 csatorna jelenít meg hangokat, ezzel a síkban körbeölelő hangok helyett 3D térhatású hangzás vesz körül minket.

Ez a Dolby Atmos® 3D világa.
A Dolby nagymúltú intézet, ott találták ki korábban az ötcsatornás mozihangzást is.

A Philips F8 Fidelio Atmos 5.1.2 rendszer akkor teljesít, ha a hangforrás is ilyen 8 csatornás rögzítésű. A hangkép sokat dob a filmélményen és az Amerikai Filmakadémia olyan komolyan veszi, hogy a „Legjobb hang” kategóriát megalkotva külön osztanak Oscar-díjat érte.

A Philips F8 a fekvő hangoszlopban 18 hangsugárzóra osztja ki hét hangcsatorna megszólaltatásának feladatát. A síkban történő megszólaltatást (bal, jobb, elöl, hátul és középen) nyolc különféle hangsugárzó végzi. Fejünk felett a hangokat két csatornában egyenként 5-5 hangsugárzó jeleníti meg.

Különálló, padlóra szánt mélyhang-sugárzója a nyolcadik csatorna hangjáért felel egy 25 centis átmérőjű membránnal. Lefelé, a padló felé nyomva teríti a mély hangokat. A hangoszloppal vezeték nélküli kapcsolat tartja az összeköttetést.

A rengeteg szám és adat még nem ért véget: a Philips F8 összesen 400 Watt zenei teljesítmény felet dekezik, ebből csak a mélynyomó 220 Wattot tesz ki. Mozdonynak sincs ekkora hangereje. Praktikusan összeköthető okostelefonnal Bluetooth kapcsolaton keresztül, a 4K felbontású tévék szuper hangzásához pedig áteresztő HDMI bemenettel rendelkezik ultra HD tartalmak kezelésére.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »