Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Kárászy Szilvia

by Glósz Zsuzsanna www.karaszyszilvia.hu/szalon

Zenés útinaplója Kínáról

Kedves Barátaink, Szalonvendégeink!
Szeretettel várunk Benneteket, várjuk Önöket a Kárászy Szalon következő programjára

Kárászy Szilvia

„egy zongoraművész zenés útinaplója és kínai ihletésű kiállítása”

2013. október 30, szerda 19h


Kárászy Szilvia a napokban érkezett haza első kínai útjáról, ahol a Music China programján vett részt Sanghajban.

A szalonest folyamán szó lesz a Magyar Harangjátékról, a FAZIOLI zongorákról, a mai Kínáról, Sanghajról, Pekingről, élményekről, különleges történetekről, lesz egy meglepetés vendégünk, valamint megtekinthető lesz a „Kárászy féle Nagy Fal” is…

Vendégeinket kínai falatkákkal és frissítő kínai italokkal várjuk!

OZAKI O!coat Worldpass tokok

by Sándor Gy. Zsolt www.i-fan.hu

S4 Samsung telefonhoz

Anyaghasználatban elsőrangú, kivitelében ötletes, megjelenésében lekörözhetetlen. A formatervezés teljes egészében a funkció szolgálatába állt.
A tok védi a drága telefont hátulról a merevített hátfallal, oldalról a megerősített védősarkokkal.
Az előlapot a finombőrből készült fedél óvja, viszont oldalt, alul a kezelőgombok és a csatlakozóaljzat szabadon marad. A hátlapból a kamera- és vakunyílás kivágása pontos.
Van egy különleges plusz szolgáltatása, a hátlap hosszában árkolt, így lefektetve a telefont a tok háttámasszá fordítható át SMS-íráshoz vagy képnézegetéshez.
A fedélbe arany mélynyomással útlevélrajzolatokat préseltek. Tizenegy fajta nemzet eredeti útleveleire hajaz európai, amerikai, közel-keleti állampolgárokkal egybevágó okmányszerű megjelenéssel.

COLORFLY Pocket Hifi C4 Pro

by Sándor Gy. Zsolt www.audiocentrum.hu

fából faragott HD zene a zsebben

A mozifilmek után a hangzásban is megjelentek a nagyfelbontású digitális anyagok. Ezek akár 8-szor annyi adatból állítanak össze egyazon zenei tartalmat, mint amennyit az etalonként kezelt CD minőségű zene használ (16 bites adatmélység 48 kHz mintavétellel).

Mindig velünk lehet ilyen FLAC, WAV vagy egyéb formátumban rögzített zenekészletünk, ha a német Colorfly C4 Pro boldog tulajdonosának tudjuk magunkat.

Az extra jellemzőkkel bíró alkatrészekből megtervezett hordozható lejátszó sok tekintetben míves darab. Nemcsak a megalkuvást nem tűrő adatok (harmonikus torzítás, jel/zaj viszony, áthallás csillapítás, stb.) tekintetében, hanem külső megjelenésében is egyedi. Amerikai feketedió fájából kézi faragással készül a tokozása.

Kényelmesen akár két fejhallgatót is egyszerre megszólaltahatunk vele, akkumulátora 6-8 óra High End hangzást garantál. A fix 32GB beépített memória, amin a zenéket tárolja további 32GB tárhellyel bővíthető a microSDHC kártyanyílását hasznosítva.

A Colorfly legjobb szolgáltatása egy gomb, amivel növelni tudjuk a mintavételezés mélységét, így adott zeneszámot hallgatva még a szuper hangminőségen is csiszolhatunk némiképp.

Stadler Form

by Sándor Gy. Zsolt www.stadlerform.hu

ROBERT légmosó

Svájc a precizitás és a tisztaság szimbóluma. A Stadler Form cég ezen meggondolások mentén tervezi dizájndíjas levegő-karbantartó készülékeit. Robert nevet kapott októberben hazánkban is megjelent légmosójuk, amelyik a fűtési szezonban kiemelt fontosságú légpára biztosítása mellett a levegőt tisztán is tartja. Beállítható rajta a kívánt páratartalom Automatikusan leáll, ha a víztartálya leürül és éjszaka tompított fénnyel működtethető az alvás zavartalanságáért. Négyfokozatú ventilátor-sebességet állíthatunk be vele és legkisebb energiaigénye mindössze 7 Watt óránként. Kis terjedelmű, könnyen mozgatható. Teljesítménye tekintélyes, akár 80 m2-es teret is ellát. Tisztítja a levegőt, kiszűri a légtérben terjengő port és pollenanyagokat.

Organikus kiegészítők nagy választéka

indigo-info.eu

a MAX City-ben

Tökéletes egyensúly a modern és az organikus formák határán

VIENNAFAIR 2013

viennafair.at

MOLNÁR ANI GALÉRIA

Kedves Barátunk,

A MOLNÁR ANI GALÉRIA örömmel jelenti be, hogy harmadik alkalommal, idén is részt vesz a Bécsben, október 10 - 13. között megrendezésre kerülő VIENNAFAIR kortárs művészeti vásáron.

Szeretettel meghívjuk Önt a vásár megtekintésére, mely a kelet-európai kortárs képzőművészet reprezentációjának egyik legfontosabb helyszíne, ahol idén is több mint 120 magángaléria állít ki.

A Molnár Ani Galéria Benczúr Emese, Cseke Szilárd, Jakatics-Szabó Veronika és Mayer Éva alkotásait állítja ki egy egységes koncepció köré felépítve, a vásár D 17-es standján.

Cím: Messeplatz 1, 1020, Vienna, A csarnok

A vásár nyitva tartása:

Csütörtök okt. 10 11.00 - 19.00
Péntek okt. 11 11.00 - 21.00
Szombat okt. 12 11.00 - 19.00
Vasárnap okt. 13 11.00 - 18.00

Következő nemzetközi vásári részvétel: Artissima, Torinó
http://www.artissima.it

További információ: www.molnaranigaleria.hu, info@molnaranigaleria.hu

VIRÁGFAVILÁG

www.tropusifaparketta.hu

kiállítás egy fa belsejében

10 napig látogatható kiállítás egy különleges kialakítású bemutatóteremben.


A Design Hét alatt, 2013. szeptember 27 - október 6. között Tompa László cseresznyefából készült nem mindennapi lámpáiból és dobozaiból varázslatos világ tárulkozik a látogató elé a Trópusifa - Stúdió bemutatóteremében (III. a Bécsi út 85.)

Organikus természeti világ
A kiállítás idejére egy mesebeli táj fogad minket a Trópusifa - Stúdióban, ahol Tompa László Iparművész kiállítása válik élővé. Tompa László 2011-ben egy fantasztikus sikert ért el Japánban az IFDA Asahikawa Nemzetközi Design kiállításon, a kockaillúziók munkáját beválogatták a döntőbe. Számára legfontosabb a forma, a konstrukció, a szerkezet kialakítása Ez lehetőleg legyen maximálisan izgalmas, egyedi és utána ennek az unikális konstrukciónak próbál - nagyon sikeresen - egy funkciót hozzárendelni. Ebből a kettőből jön létre Tompa László sajátos egyedi világa. A kiállított tárgyak és a bemutatóterem fái kiegészítik egymást, együtt lélegeznek. A cél az volt, amikor a Trópusifa - Stúdió jelentkezett a Design Hétre, hogy a fa megmunkálásának egy másik lehetőségét tudja bemutatni. Mivel a bemutatóteremben, szinte egész felülete fa, ezért Tompa László kiállított tárgyai összhangban vannak egymással.

OZAKI iCoat NEW YORK tok

by Sándor Gy. Zsolt www.i-fan.hu

iPad mini masinákhoz

A tavalyi reddot és számos más formatervezési díj nyertese az Apple cég iPad mini családját védi utazás közben. Hátfala több síkban állítható/dönthető és támogatja az iPad automatikus ki/be kapcsolását a fedél le/felhajtásával. Külön érintőceruza jár hozzá és tízféle világváros jelképeivel préselt fedél közül választhatunk más-más színben. A New York modell narancsszínű fedelén a Broadway, a Fifth Avenue, az Empire State Building, a Central Park meg a Brooklyn Bridge jellegzetes sziluettje látható. Mi sem jellemzi jobban egy Apple termék tokját, mint az, hogy a New York City (aminek a beceneve egyébként "the Big Apple") szimbólumai láthatók rajta.

FIATAL TEHETSÉGEK A KÁRÁSZY SZALONBAN

by Glósz Zsuzsanna www.karaszyszilvia.hu/szalon

DEVICH GERGELY hangversenye

2013. szeptember 25. szerda 19h

Kedves Barátaink, Szalonvendégeink!

Szeretettel várunk Benneteket, várjuk Önöket DEVICH GERGELY hangversenyére.

Közreműködik: Kovalszki Mária zongoraművész.

Az est házigazdája Kárászy Szilvia. Belépő 1500 Ft.

Vendégeinket frissítő italokkal várjuk!

A korlátozott befogadóképesség miatt, részvételi szándékát kérjük mielőbb jelezze.

A Szalonban jelenleg Kárászy Szilvia kiállítása látható, amely 2013.09.25.-ig, előzetes bejelentkezés alapján tekinthető meg.

A Szalon címe:
1137 Budapest, Pozsonyi út 36. IV. em. 2. 20-as kapucsengő

Bejelentkezés és további információk:
glosz@karaszyszilvia.hu

Őszi kert ünnep

www.oszikertunnep.tectonagrandis.hu

Tectona Grandis

Nyárvégi ízek, prémium kézműves gasztro termékek, kerttervezési tanácsadás, grill bemutató és kóstoló várja az első alkalommal megrendezésre kerülő Őszi Kert Ünnepen, 2013.09.21-én, szombaton, Hűvösvölgyben.

Idén először kerül megrendezésre a nyárvégi ízek, a gasztro különlegességek és a kert őszi hangulata jegyében az ŐSZI KERT ÜNNEP. Igazi különlegesség, hogy a méltán híres Káptalantóti piac több részvevője itt, Budapesten mutathatja be termékeit, valamint a Magyar Grillszövetség közreműködésével őrségi szarvasgombával bolondított ételeket, vagy épp grillen készített süteményt és még számos különlegességet kóstolhat, és bepillantást nyerhet a művészi grillezés titkaiba. Emellett a Hill&Garden által kerttervezési tanácsadás, számos kedvezményes kerti bútor, jakuzzi és grillsütő ajánlat, leander és krizantém vásár várja az érdeklődőket. A regisztrálók között egy gázüzemű grillsütőt sorsolunk ki.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »