Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

SZIRTES János: Éjfél

www.varfok-galeria.hu/kiallitasok

Kiállítás a Várfok Galériában

Szirtes János (1954, Budapest) a magyar kortárs művészet egyik legsokoldalúbb alkotója idén ünnepli 60. születésnapját. E jeles évforduló kapcsán nagyszabású, jubileumi kiállítás kerül megrendezésre a Várfok Galériában és a Várfok Project Roomban, kiegészítve a Pécsi m21 Galériában 2014. szeptember 27-én, 1000 m2-en megnyílt Pro/Contra kiállítást.

Stokke® Xplory® True Black

mamasandpapas.hu/babakocsik

limitált szériás babakocsi

Megérkezett a Stokke® Xplory® új, limitált szériás babakocsija, a True Black. Egyedülálló sziluett és az újdonság ereje ihlette.

A True Black a Stokke Xplory egyedi designnal készült babakocsija feltűnő. A puha, matt anyagok és a fényes fémváz kombinációja határozottan egyedi megjelenésűvé teszi.

Akármilyen is legyen a stílusod, a True Black igazán te vagy.

A váz minden egyes része fekete, így tökéletesen illik a babakocsi egyéb textiljeihez.

TRUST Wireless Keyboard & Air Mouse

by Sándor Gy. Zsolt www.trust.com/20089

for TV, PC, PS & Media Player magyar ékezetes billentyűzettel

Nemrég adunk hírt arról, hogy okostévékhez szánva új termékfajta jelent meg a TRUST palettáján. A gyártók helyett a TRUST gondolta tovább, milyen is a használhatóság ha valakinek az okostévével van kedve barangolni a világhálón, vagy az okostévére letölthető alkalmazással példának okáért játszana. Különösen kritikus a weboldalak címeinek a beírása egy normál távvezérlővel (mint régen az SMS-fabrikálás ugyanazon gombok többszöri megnyomásával), de bármely más szövegbevitel is ugyanilyen rabmunka.

A Wireless Keyboard & Air Mouse for TV, PC, PS & Media Player elegáns formatervezéssel megalkotott kétoldalas távvezérlő. Egyik oldala a hagyományos csatornaváltás /hangerőszabályozás/stb. gombok mellett egy egérváltó gombsorból is áll, míg a másik oldal egy komplett billentyűzet. Ami miatt újra hír tárgya az, hogy a gyártó magyar ékezetes billentyűzettel is megkezdi a forgalmazást. Webcímek, jelszavak beírásakor tud ez igazán hasznos lenni (egy valóban erős jelszó kisbetű/nagybetű/számok önmagában is bonyolult kombinációja).

Másik nagy ötlet a képernyőn az egérkurzor mozgatásának módja. A TRUST távvezérlőjével annak a levegőben történő elmozdítása elegendő az egérmozgatáshoz. Amerre mutatunk a távvezérlővel, szolgai módon követi azt az egérkurzor. A gyártó egy ismertető filmet is forgatott, ami itt látható (e cikkben a termékfotó még az angol verziójú billentyűzetet illusztrálja, hasonlóképpen a levideózott példány is).

A Wireless Keyboard & Air Mouse for TV, PC, PS & Media Player sokoldalú társ nemcsak okostévéhez, hanem számítógéphez, PlayStation játékkonzolhoz és házimozi médialejátszóhoz is. Saját akkumulátora adja ehhez az energiát, amit USB-s csatlakozású forrásból bármikor újra tölthetünk.

STADLER FORM Charly

by Sándor Gy. Zsolt www.irobotcentrum.hu

stílusosan kever maga körül

A svájci Stadler Form a levegőkezelés és -karbatartás avatott szakértője. Számos dizájndíjas termékkel szolgálják e célt, most a Charly ventilátor új változataival a kánikulát segítenek elviselni.
A fix klímaberendezés vagy a kígyózó csövekkel komplikált mobilklíma nem mindenki álma. A hűs érzetet a kellő módon mozgatott levegővel érhetjük el legkönnyebben, segítve testünknek a felesleges hőt leadni. Az igazi és kockázatmentes szobai hűsölés záloga egy jól beállított ventilátor indirekt légkeverése.A Charly családot alkot, asztali változata a 'Little', padlóváltozata a 'Floor' és a nagy testvér a 'Stand' nevet kapta. Tekintélyes a teljesítményük és igen csendesek, a kis Little is óránként 3300 köbméter levegőt képes átmozgatni. Közös bennük a fém felépítés, a többállású fokozatkapcsoló, a dőlésszög beállítási és oszcillálási lehetőség. Mindez garancia a gondtalan és tartós használatra.
A repülés hőskorára emlékeztető acélos formaviláguk szemet gyönyörködtető, a nemes anyagok és a masszív megjelenés megbízhatóságukat hirdeti. Ami a stabilitást illeti, a 'Stand' modell az állítható állvánnyal együtt 10 kilós tömegű.

TRUST Wireless Air Mouse Keyboard

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

Okostévéhez okos távvezérlő dukál

Kézbeillő forma és olyan, mint egy duplafenekű bőrönd. Megfordítva egy komplett billentyűzet búvik meg. A gyártók elhanyagolják a televízióknak azt az aspektusát, hogy hogyan kezeljük tévénket kényelmesen, hosszú időn át.

A Trust cég Wireless Air Mouse Keyboard használatával ez többé nem gond. A hátoldali billentyűzettel a betűk bevitele gyerekjáték, az egérkurzor mozgatása pedig a vezérlő levegőben történő elmozdításával megy végbe. Az eszköz akkumulátora USB forrásból tölthető újra. Az okostévék mellett médialejátszó, PlayStation vagy PC is működtethető vele, csak az USB jelfogó vevőegységet kell befogadnia.

Philips Ambilight

by Sándor Gy. Zsolt www.philips.hu

fényvarázslat

A Philips tévéinek egyik egyedüli szolgáltatása az Ambilight háttérfény, amivel a tévén látott film fényei a mögöttes falra vetülve kitolják a vizuális élményt. A mozgalmasabb látvány mellett a szemet is pihentetik, mert tompítják az amúgy sötét szobában villódzó erős tévéfények éles kontraszthatását.

Kifejezetten az Ambilight képességeinek kiaknázására készült a 'PHILIPS Lightwaves' videó, trópusi éjszakában bevilágított tengerpart szakaszon forgatták szörfbajnokokkal. A mozgáselemeken és a kísérőhangon túl a fénykavalkád a tévé mögöttes falán ejt rabul. Ravaszul dizájnolt látványelemek, kivilágított szörfdeszka és szörfruha, szembefények a hullámlovas fekete alakjával - csupa olyan fogás, amivel az összhatás elsöprő. Az események fényei és az Ambilight származékos hangulatvilágítása összemossa a szoba szemközti falán életre kelő fényeket a tenger morajlásával... Nemcsak Ambilight tévétulajdonosoknak kötelező megnézni a videót, ráadásul HD minőségben élvezhető.

OZAKI O!coat 0.3 + Pocket

by Sándor Gy. Zsolt www.isop.hu

bankkártyatartó iPhone 5/5S telefontok

Szinte csak két dolog fontos, ha az ember szabadnak akarja érezni magát. Legyen nála biztonsággal elegendő pénz, na és a telefonja. Ezt garantálja az OZAKI cég O!coat 0.3 + Pocket új és ötletes tokja.
Legalábbis ami az okostelefon biztonságát illeti. Formatervezése az Apple iPhone 5/5S telefonokhoz idomul, anyaga csak 0.3 mm vastag és súlya 8 gramm. A tok kemény és könnyű anyaga tökéletes védelem a telefonnak. Szabad hozzáférést hagy az összes csatlakozáshoz és kezelőgombhoz, vele szinte észrevétlenül minden náluk van, ami a nap során igazán fontos, vagy ha ebédidőben éppen csak "kiugrunk" valahová.


Bőrutánzatú hátoldala vékony rést rejt, amibe bankkártya vagy belépőkártya besimulhat, nem nyúlva túl a telefon kijelzőjén. Külföldon különösen jó szolgálatot tehet, ha a szállodaszoba "mágneskártya kulcsa" ide csúszik be.
A többféle szín széles választékot takar, az O!coat 0.3 + Pocket tokhoz kijelzővédő fólia és mikroszálas törlőkendő a tartozék.

Tárlatvezetés

www.varfok-galeria.hu

a Várfok Galériában

Szeretettel várjuk Önöket a Várfok Galéria következő tárlatvezetésére, melyre 2014. május 10-én, szombaton délután 16 órakor kerül sor. A vezetés első felében JOVANOVICS Tamás és KESERÜ Károly zen(e) című kiállításán, a Galéria terét átszövő színes pöttyök és vonalak geometrikus hálózatának világában Kovács Krisztina művészettörténész kalauzolja a látogatókat.

A vezetés második felében a Várfok Project Roomban BAKONYI Bence Észlelés című kiállításának a kínai Góbi sivatagban készült alkotásaival és a fiatal fotós sajátosan letisztult, szürrealitásba hajló világával ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Vezetés időpontja: 2014. május 10., szombat, 16 óra
Kezdés helyszíne: Várfok Galéria (1012 Budapest, Várfok u. 11.) Időtartam: 1 óra
A vezetés magyar nyelvű, előzetes bejelentkezés nem szükséges.

TRUST Sonin

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

gyermekfejhallgató

A színekkel és a formákkal gyermekeink az otthoni eszközöket használva ismerkednek legkönnyebben. A holland Trust a kicsik vizuális képzésének a dizájnos Sonin fejhallgatóját szánja.

A legfiatalabbak számára formatervezett fejhallgató okostelefon vagy táblagép multimédiás használatára ideális. Lehet vele online csevegni is, vagy böngészni a Youtube kínálatát.

A zenélés vagy filmnézés jó ha csak azt szórakoztatja, aki indította a lejátszást és a hangokkal mást nem zavar. Ugyanakkor a gyerekek hajlamosak a túlvezérlésre, így a tartós fejhallgatóhasználat halláskárosító ártalmait a Trust a limitált hangerőszabályozással oldja meg. A zsinórba integrált tekerőgomb maximális hangerőnél sem állít elő fülsiketítő hangzást. A hangszórókosár párnázott és a fejpánt állítható méretű, velük tartósan is kényelmes a viselés lányoknak, fiúknak. A tartós anyagok használatát a hároméves gyári jótállás garantálja. Többféle színből választhatunk, és a csomagolás öntapadós matricákat is tartalmaz.

JUST MOBILE Gum++™

by Sándor Gy. Zsolt www.i-fan.hu

pótakku megoldása

Szép formájú választ adott a Just Mobile cég a lemerülő telefon fenyegetettségre.

Strapabíró héjszerkezet takarja a 6000 mAh kapacitású akkumulátort, ami többször is feltöltheti a telefon lemerülni készülő áramforrását. Rejtett gombját megnyomva 5 db parányi zöldfényű LED-sor jelzi a saját töltöttségét. Mikro USB/normál USB végű töltőzsinór is jár hozzá, tokozása háromféle: metál, ezüst és fekete. Különlegessége, hogy nemcsak a kimeneti, hanem a töltési árama is 2.5 A, így extra gyorsan feltankolható maga a Gum++ is. Kis helyen elfér és mindig meghálálja, hogy beruháztunk a megvételébe.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »