Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Philips Ambilight

by Sándor Gy. Zsolt www.philips.hu

fényvarázslat

A Philips tévéinek egyik egyedüli szolgáltatása az Ambilight háttérfény, amivel a tévén látott film fényei a mögöttes falra vetülve kitolják a vizuális élményt. A mozgalmasabb látvány mellett a szemet is pihentetik, mert tompítják az amúgy sötét szobában villódzó erős tévéfények éles kontraszthatását.

Kifejezetten az Ambilight képességeinek kiaknázására készült a 'PHILIPS Lightwaves' videó, trópusi éjszakában bevilágított tengerpart szakaszon forgatták szörfbajnokokkal. A mozgáselemeken és a kísérőhangon túl a fénykavalkád a tévé mögöttes falán ejt rabul. Ravaszul dizájnolt látványelemek, kivilágított szörfdeszka és szörfruha, szembefények a hullámlovas fekete alakjával - csupa olyan fogás, amivel az összhatás elsöprő. Az események fényei és az Ambilight származékos hangulatvilágítása összemossa a szoba szemközti falán életre kelő fényeket a tenger morajlásával... Nemcsak Ambilight tévétulajdonosoknak kötelező megnézni a videót, ráadásul HD minőségben élvezhető.

OZAKI O!coat 0.3 + Pocket

by Sándor Gy. Zsolt www.isop.hu

bankkártyatartó iPhone 5/5S telefontok

Szinte csak két dolog fontos, ha az ember szabadnak akarja érezni magát. Legyen nála biztonsággal elegendő pénz, na és a telefonja. Ezt garantálja az OZAKI cég O!coat 0.3 + Pocket új és ötletes tokja.
Legalábbis ami az okostelefon biztonságát illeti. Formatervezése az Apple iPhone 5/5S telefonokhoz idomul, anyaga csak 0.3 mm vastag és súlya 8 gramm. A tok kemény és könnyű anyaga tökéletes védelem a telefonnak. Szabad hozzáférést hagy az összes csatlakozáshoz és kezelőgombhoz, vele szinte észrevétlenül minden náluk van, ami a nap során igazán fontos, vagy ha ebédidőben éppen csak "kiugrunk" valahová.


Bőrutánzatú hátoldala vékony rést rejt, amibe bankkártya vagy belépőkártya besimulhat, nem nyúlva túl a telefon kijelzőjén. Külföldon különösen jó szolgálatot tehet, ha a szállodaszoba "mágneskártya kulcsa" ide csúszik be.
A többféle szín széles választékot takar, az O!coat 0.3 + Pocket tokhoz kijelzővédő fólia és mikroszálas törlőkendő a tartozék.

Tárlatvezetés

www.varfok-galeria.hu

a Várfok Galériában

Szeretettel várjuk Önöket a Várfok Galéria következő tárlatvezetésére, melyre 2014. május 10-én, szombaton délután 16 órakor kerül sor. A vezetés első felében JOVANOVICS Tamás és KESERÜ Károly zen(e) című kiállításán, a Galéria terét átszövő színes pöttyök és vonalak geometrikus hálózatának világában Kovács Krisztina művészettörténész kalauzolja a látogatókat.

A vezetés második felében a Várfok Project Roomban BAKONYI Bence Észlelés című kiállításának a kínai Góbi sivatagban készült alkotásaival és a fiatal fotós sajátosan letisztult, szürrealitásba hajló világával ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Vezetés időpontja: 2014. május 10., szombat, 16 óra
Kezdés helyszíne: Várfok Galéria (1012 Budapest, Várfok u. 11.) Időtartam: 1 óra
A vezetés magyar nyelvű, előzetes bejelentkezés nem szükséges.

TRUST Sonin

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

gyermekfejhallgató

A színekkel és a formákkal gyermekeink az otthoni eszközöket használva ismerkednek legkönnyebben. A holland Trust a kicsik vizuális képzésének a dizájnos Sonin fejhallgatóját szánja.

A legfiatalabbak számára formatervezett fejhallgató okostelefon vagy táblagép multimédiás használatára ideális. Lehet vele online csevegni is, vagy böngészni a Youtube kínálatát.

A zenélés vagy filmnézés jó ha csak azt szórakoztatja, aki indította a lejátszást és a hangokkal mást nem zavar. Ugyanakkor a gyerekek hajlamosak a túlvezérlésre, így a tartós fejhallgatóhasználat halláskárosító ártalmait a Trust a limitált hangerőszabályozással oldja meg. A zsinórba integrált tekerőgomb maximális hangerőnél sem állít elő fülsiketítő hangzást. A hangszórókosár párnázott és a fejpánt állítható méretű, velük tartósan is kényelmes a viselés lányoknak, fiúknak. A tartós anyagok használatát a hároméves gyári jótállás garantálja. Többféle színből választhatunk, és a csomagolás öntapadós matricákat is tartalmaz.

JUST MOBILE Gum++™

by Sándor Gy. Zsolt www.i-fan.hu

pótakku megoldása

Szép formájú választ adott a Just Mobile cég a lemerülő telefon fenyegetettségre.

Strapabíró héjszerkezet takarja a 6000 mAh kapacitású akkumulátort, ami többször is feltöltheti a telefon lemerülni készülő áramforrását. Rejtett gombját megnyomva 5 db parányi zöldfényű LED-sor jelzi a saját töltöttségét. Mikro USB/normál USB végű töltőzsinór is jár hozzá, tokozása háromféle: metál, ezüst és fekete. Különlegessége, hogy nemcsak a kimeneti, hanem a töltési árama is 2.5 A, így extra gyorsan feltankolható maga a Gum++ is. Kis helyen elfér és mindig meghálálja, hogy beruháztunk a megvételébe.

A Ligne Roset

by Jászay Elizabet www.ligne-roset.hu

megnyitotta új üzletét a belvárosban

A Ligne Roset újból a belvárosba költözött, az Andrássy út 37. szám alá. Szeretettel várjuk Önöket új impozáns kétszintes design bútor bemutatótermünkben.

Herman Levente: Nyomok

by Kovács Krisztina www.varfok-galeria.hu

a Várfok Galériában

A Várfok Galéria következő kiállítása Herman Levente (1976, Marosvásárhely) legújabb festményeit mutatja be Nyomok címmel. A Galéria művészköréhez 2007-ben csatlakozott alkotó az utóbbi években számos sikert könyvelhetett el. Több alkotása jelentős gyűjteményekbe – Magyar Nemzeti Galéria; 21c Museum, Louisville (Kentucky USA) – került be; 2012-ben a pécsi Zsolnay Negyed m21 Galériájában 1000 m2-en nyílt kiállítása, ezt követte a csíkszeredai Pál Galériában (RO), a kolozsvári Korunk Stúdiógalériában (RO), a tolcsvai Waldbott Kastélyban, a milánói Edward Cutler Gallery-ben (I), valamint a bukaresti Zorzini Gallery-ben (RO) megrendezett kiállítások sora. A Nyomok című kiállítás képei tovább szőve az eddigi életművet, újabb példái Herman Levente bravúros festésmódjának. A különféle textúrákban, a fények érzékeltetésében és az átható színekben egymás után tárulnak fel az újabb és újabb rétegek, továbbgondolásra késztetve a befogadót. A kiállítási anyag egy, a megnyitó keretében létrejött installációval válik teljessé.

A SAMSUNG Galaxy S5

by Sándor Gy. Zsolt www.samsung.hu

okostelefon bejelentése

A Galaxy S3 és S4 sikerei idehaza a prémium telefonok szegmensében a Samsungot az 50%-os részesedés fölé repítették. Innen már igen nehéz továbblépni. Nem az Apple a fő vetélytárs, hanem a többi legjobb Androiodos.

Mik a fő változások?

Az S5 a sebességet növeli a mobilhálózatban (LTE), vezetékmentesen (Wi-Fi 802.11ac) és letöltésekben (Download Booster). Világrekorder a fényképezőgép fókuszsebessége (0.3 sec), a képrögzítő chip mérete már nem (16 MB). Biztonságos tulajdonos azonosítást ígér (ujjlenyomat olvasás) és egészségesebb életét segítő szolgáltatásokat kínál (pulzusfigyelés, edzésterv, stb.).

Fizikai méretei és akkumulátora (2800 mAh) nem érzékelhető változást hozott, így a trend nélküliséget kerülők kedvence lesz kb. 230 ezer forintos bekerüléssel.

Ozaki O!coat 3600 TRAVEL tokok

by Sándor Gy. Zsolt www.icentre.hu

iPad Air és iPad Mini tablethez

Az olimpia jegyében az Ozaki cég kihozott egy védőtok sorozatot, amelyben a már olimpiai játékokat megrendezett országok és városok szerepelnek. A hidegsajtolásos festett fedelű tokok jellegzetességeket jelenítenek meg. Például a Russia modell fehér alapon Moszkva hagymakupolás Vaszilij Blazsennij templomát, egy háromszögletű balalajkát, egy medvét, a Kreml tömbjét, stb. ábrázolja. A London változatnál kékben látható egy emeletes busz, a Tower Bridge hídja, egy telefonfülke, a Big Ben harangtorony, stb.

A dekorativitáson túl a tok védőburok és praktikus támasz. Döntve biztos kezelést nyújt az állítható dőlésszögű "Y-ra" kihajtható hátfal. Sarkainál erősített ütközésvédelemmel látták el és a mágneses élű fedél aktiválja a benne lévő iPad készenléti ki-be kapcsolás funkcióját. A kezelőszervek korlátozás nélkül hozzáférhetők.

A tok csomagolásán egy fityegő igazít el évszámmal arról, hogy az adott városban mikor volt az olimpia, pl. Moszkvánál az év 1980. Ha volt alkalmunk - mégha nem is az olimpiai évben - megfordulni az adott városban, akkor a tok emlékidéző és hasznos kiegészítő is egyszerre.

Gulácsy Lajos festőművész kiállítása

by Ilosvai Magdolna galleryerdesz.hu

az Erdész galériában

Az Erdész Galéria szeretettel meghívja Önt és kedves családját Gulácsy Lajos festőművész grafikai kiállításának megnyitójára.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »