Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Art deco stílusú étkezőasztal négy székkel

theworldofdesign.com

- ilyet máshol nem láthatunk -

Art deco stílusú étkezőasztal négy székkel már egy éve vár gazdára a kaliforniai illetőségű online üzletben. Szinte elképzelhetetlen, hogy egy ilyen műtárgy még nem lelte meg a méltó helyét. Op-art hatású art deco (Jugendstil) világa stabil négy lábon – vagyis inkább 4x3 golyón – állva. Fekete és fehér, derékszög és gömbfelület – csupa szemet vonzó mozgalmas párosítás. Figyelmet érdemel a színek középpontos tükrözése a golyóknál.

Nincs jegyzett készítője és elkészültének dátuma sincsen feltüntetve. Mai szemmel nézve nem amatőr vizuális képességű mesterember készítette. Feltételezve, hogy nem egy bútorgyár sorozatban előállított terméke.

Hangulatában hasonlít a századvégi expresszionista kísérletekhez és igen erőteljes az összhatása. Emiatt olyan bútordarabként, amit akár évekig is nézeget az ember az otthonában, lehet hogy egy kicsit tolakodó. Volt már itt hasonlóan erőteljes látványvilágú berendezési tárgy bemutató, de ez egy markánsabb világ.

Akinek van késztetése egy ilyen unikális darab birtoklására, annak itt a szett elérhetősége. Üzenetet várnak komoly érdeklődőtől, számukra magától értetődően angol nyelven.

Source of illustrative material: www.theworldofdesign.com
/Presented material does not serve advertisement purposes and the information given is not ment to generate any revenue whatsoever/

Art deco stílusú étkezőasztal négy székkel