Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Airbi ZEPHYR ventilátor

by Sándor Gy. Zsolt www.irobotcentrum.hu

hűvös levegő és higgadt formatervezés

Airbi ZEPHYR ventilátor a pénztárcát kímélő megoldás, ha a drága légkondicionálást nem tartjuk egészséges eszköznek gutaütéses melegben a lakás élhetővé tételéhez. Az első igazán meglepő dolog a Airbi ZEPHYR ventilátor kinézete. Méltó versenytárs a formatervezésre igazán adó svájci Stadler Form termékének. Az a benyomásom, hogy az asztali ventilátorok kategóriájában már csak az esztétikum miatt keresgélnek a vevők.

Az Airbi ZEPHYR ventilátor karcsú toronyszerű kiképzése további meglepetéseket tartogat. Felső fele más irányba – akár 180 fokos eltéréssel – fújja a levegőt, míg alsó fele egy másik irányba, így együtt az egész lakótér légtömegét gyorsabban mozgatják át.

Az Airbi ZEPHYR ventilátor 360 fokos teret is képes friss levegővel ellátni.

Hűtő hatását azzal fejti ki, hogy a kifújt levegő a bőrünkkel érintkezve hatékonyan segít a testnek a párologtatásban, és az így fellépő hőelvonást érezzük hűs hatásnak.

A légtömeg mozgatásban nem kispályás, óránként akár 500 köbméter levegőt is átküld a rendszeren. Ez még 30 négyzetméter alapterületű helyiség légmennyiségének többszöri átmozgatására is elég. Négyfajta intenzitással dolgoztathatjuk: a normál, a természetes, a pihentető mellett az ECO mód a figyelemre méltó, amely a levegő hőmérsékletére reagálva változtat a ventilátor teljesítményén.

Hálószobai használatra is megfelel, legcsendesebb üzemmódja a zavaró hangszintet nem éri el és a kijelző panel fényereje is tompítható. Nemcsak az érintésre reagáló LED kezelő panellel, hanem a gyári távszabályozóval is vezérelhetjük a működését.Bekapcsolás után időzíthetjük 1/2/4/8 órás működés után munkájának automatikus bevégzésére. Azt már szinte említeni sem kellene, hogy az alsó és felső, egymástól független irányba távozó levegőt oszcilláló mozgatására is képes, így még hatékonyabb a légtér gyors lehűtése, ha erre van igény.

Korszerű szolgáltatás, modern megoldások és letisztult dizájn – mindez az utolsó meglepetésként cseh gyártótól származik és a megbízható működést sok egyéb terméküknél már tapasztalhattuk.

Airbi ZEPHYR ventilátor