Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Toyota Passo Moda autó

www.toyota.com

a dizájn jegyében

Toyota Passo Moda autó a dizájn jegyében japán tervezőasztalon született meg. Egy olyan takarékos szemléletű országból jön, ahol a színek és a formák a napi életben is különleges fontossággal bírnak.

A Toyota Passo Moda ilyen kisautó. Mindazonáltal az egy literes motor 69 lóerő teljesítményre képes és dinamikus menettulajdonságokat hoz ki belőle. Sokféle közlekedési eszköz ismeretes, ez a valódi városi kocsi bézs, rózsaszín, piros, fehér és zöld színben készül. A dizájn azért emlékezetes, mert eltérő színre fújt tető opcióval is kapható. Az automata sebességváltó miatt a városi közlekedés kedvence lesz, dugóban araszolva nincs többé unalmas kuplung munka. Hasonló előny a külön rendelhető összkerékmeghajtás változat. Télen lesz hálás kiegészítő a csúszós, fagyos utakon. A blokkolásgátló és kipörgésgátló csomagja már szinte alap. További biztonsági elem a radaros távolságkövetés és a tolatás rásegítő elektronika. Az ultramodern technika a navigációs rendszer nagy felületű megjelenítője révén meghatározó elem a műszerfalon.

Az autó belső tere a bőr utánzatú üléshuzattal és pasztell színekkel nemcsak női szemnek esztétikus. A karosszéria színvilága beszivárog az utastérbe, és a dizájn erre épül. Fontos formatervezési elem a zöld színezetű szélvédő a napfény UV spektrumának szűrésére, kombinálva a hátsó ablakok sötétített megoldásával. A hátsó ablak a hátsó ajtóban van, a kis külméret dacára sikerül az ötajtós kivitel összes előnyét élvezni.

A Toyota Passo Moda egy praktikus és hangulatos kisautó.

15.000 US$ körüli árszintje nem az olcsóság etalonja, egyedi formatervezése és kellemes összhatása kiemeli a versenytársak által ajánlott kínálatból. A nevében a ’Moda’ egyértelműsíti, hogy a japánok nem tucatjárgánynak szánják. A trendi dolgok iránt érdeklődő vásárlóknak és azon belül is a nőknek a szívét fogja megdobogtatni. A modell teljes neve egyébként Toyota Passo Moda Charm 2020. A Passo modellek már 2010 óta léteznek, és ha nem ragaszkodunk vadiúj változatukhoz, akkor az első széria egyes darabjai már párezer dolláros árért is elérhetők használtan. A tavalyi modellből viszont 10 ezer$ alatt nemigen van.

Ez a kiskocsi bár annak tűnhet, de nem játék.

Komoly autógyártási tudás könnyed külsőbe foglalva.

Toyota Passo Moda autó a dizájn jegyében