Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Xiaomi 1MORE 2016BT-I TWS fülhallgató

www.gearbest.com

madzagok és kötöttségek nélkül

Xiaomi 1MORE 2016BT-I TWS fülhallgató került a piacra kínai forrásból. A ‘TWS’ a nevében az Igazi Vezetékmentes Sztereó eszközként határozza meg.
A vezeték nélküli Bluetooth technológia – az 5.0 legfrissebb verzió – és az aptX™ védett átviteli platform együtt a szélessávú, torzításmentes sztereó zenehallgatáshoz elengedhetetlen. Zeneélvezet az AAC nagyfelbontású hanganyagokkal az igazi és ha van ilyen formátumú zeneforrásunk, a Xiaomi terméke ezt is megszólaltatja. A titánium hangsugárzó garantálja a kis torzítást, a széles hangtartományt és nagy dinamikát.

A Xiaomi 1MORE 2016BT-I TWS fülhallgató a szórakoztatás mellett headset is a mobilos kapcsolattartáshoz. Zajszűrős kivitel, ezt egy extra mikrofon segédletével oldja meg a beépített DSP elektronika. Közömbösíti a zavaró külső zajokat, így a telefonbeszélgetés minősége nem hagy kívánnivalót maga után. Magát az emberi beszédet egy beépített másik mikrofon dolgozza fel. A Xiaomi 1MORE 2016BT-I TWS fülhallgató igazi kényelmi szolgáltatása az energia-gazdálkodás.

A Xiaomi 1MORE 2016BT-I TWS vezeték nélküli fülhallgató tokja pótakkumulátor is

A hatórás üzemidő és a tok kapacitása összesen 24 órányi üzemidőt biztosít. A tokban téve a fülhallgatókat a töltés automatikusan elindul. Maga a fülhallgató páros gyorstöltést is képes fogadni, ¼ óra alatt még 3 órás üzemidőt pumpál bele. Nagyszerű szolgáltatás, hogy a két fülhallgató egyenként párosítható a telefonnal. Csak telefonálási célra az egyik is elegendő és így a páros megkettőzi a hasznos üzemidőt. Mivel egymástól függetlenül vezérelhetők, az is biztosított, hogy a két hangcsatornán külön-külön állíthatjuk be a hangerőt.

A kutatások szerint a hölgyek telefonos kiegészítőkre egyre többet költenek, így az egyenes vonalak helyett minden ívelt és gömbölyded, hívogató színvilággal tetézve és egyelőre a fekete sem maradt ki.

Xiaomi 1MORE 2016BT-I TWS fülhallgató