Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Como Audio AMICO hordozható zeneközpont

by Sándor Gy. Zsolt www.audiocentrum.hu

a muzsika svájcibicskája

Como Audio AMICO hordozható zeneközpont kerülhet mindenkinek az otthonába, akik véglegesen akarják megoldani zenehallgatási dilemmáikat - és kedvelik a bútordarabnak is beillő hangeszközöket. A Como Audio AMICO hordozható zeneközpont hosszú evolúció eredménye. Előzménye Tivoli Audio néven fejlődött, és Tom DeVesto hangdizájnerrel bevonult az elektrotechnika Dicsőség Csarnokába.

Zsinórzat nélkül működik hordozható kivitelben, saját akkumulátoráról hajtva 8 órás zenetartalékkal. Bluetooth jelforrásunkat vezeték nélkül képes megszólaltatni (okostelefon, tablet, stb.) WiFi hálózatunkra csatlakoztatva nem igényel vezetékezést a több mint 30 ezer internetes rádióállomás és Podcast adás hallgatásához. Ugyanígy érhető el vele a Spotify Connect szolgáltatás is. DLNA kapcsolódásra alkalmas számítógéppel vagy NAS hálózati tárolóval összekötve nincs szüksége kábelezésre azok memóriájából elérhető zenetárak streameléséhez.

A Como Audio AMICO hordozható zeneközpont teraszon, kertben és kiránduláskor is jó barát.

Hangereje egész termet is megtölt csatornánként 30 Wattos zenei teljesítményével. Sztereó hangélményhez a hallgatóságot az AMICA kiegészítő hangsugárzóval juttathatja. A Como Audio AMICO hordozható zeneközpont sokoldalúsága ezzel messze nem ér véget. Ha nincs internet, ha nincsen PC sem és Bluetooth eszköz sincs kéznél, csilloghatnak további erényei. Saját analóg FM rádiótunere és DAB+ hazai digitális rádióegysége minden nehézség nélkül veszi rádióadások tucatjait, a DAB+ kódolás adástól függően akár CD-minőségben képes megszólalni. Amikor csak külső eszköz (MP3-lejátszó, CD-lejátszó) lehet hangforrás, akkor AUX bemenetére csatlakoztatva játssza le azok zeneszámait. Ugyanitt képes HD felbontású jelek befogadására is. USB portba dugott memóriakulcson vagy külső HDD tárolón tartott zenegyűjteményt is simán kezel.

Ha ez még mindig nem fedne le minden igényt, képes arra, hogy más* Como Audio készülékkel a birtokunkban azokat összehangolva a lakás többhelyiséges Multi Room behangosítását is megoldja. Szinte felesleges mondani, hogy ezt is előzetes kábelezés nélkül, a WiFi hálózatra támaszkodva tudja. A kényelmet távszabályozója és az ingyenes Android/iOS app Como Control néven szolgálja. Funkciói memóriába programozhatók. Utóbbi révén a Multi Room rendszer is igen egyszerűen konfigurálható. Nagyméretű színes kijelző tájékoztat minden programozott jelforrás részleteiről és állapotáról.A Como Audio AMICO hordozható zeneközpont minimalista dizájn. A derékszögek és körívek merész párosítása ugyanakkor nem öncélú. Az otthon enteriőrjébe jól illeszkedve nemcsak mindentudó műszaki berendezés, hanem valódifa borítású bútordarab, időjárás- és nedvességálló teakfa kivitelben.

* más Como Audio készülék a termékcsaládban a SOLO, amelyik az AMICO asztali kivitele és falikonnektort feltételez. A SOLO négy hangsugárzós változata a DUETTO, míg utóbbi egy beépített CD-lejátszóval bővítve MUSICA néven lesz a zenei mindenesünk. Benépesíthetjük velük a lakás vagy a ház minden fontos helyiségét.Como Audio AMICO hordozható zeneközpont