Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Gillette fűtött borotva

www.indiegogo.com

nagy ötlet szép formában

Gillette fűtött borotva kifejlesztésén munkálkodik a GilletteLabs. Az evolúciós szakaszban segítségül hívták a valamennyire mindig borostás érintetteket. Kipróbálhatták a prototípus példányait több százan és véleményüket a cég a továbbfejlesztésben hasznosította.

Az eredmény egy nem meglepő formában egy figyelemre méltó megoldás. A borotválkozáshoz felmelegíti a bőrt és ezzel együtt a szőrszálakat is puhítja. Gyorsabban siklik a penge, kisebb a szőrszálak ellenállása és a felpuhuló bőr okán a penge mélyebben képes elvágni a szőrt. Emiatt hatékonyabb a borotválkozás és hamarabb is megvan. A Gillette fűtött borotva akkumulátorral működik, ami külön vívmány, tekintettel arra, hogy hőt állítanak elő vele. Amikor nem kizárólag az akku feltöltése a cél, akkor a talp a tárolóhely funkciót is betölti.

Fontos szempont az ergonómia, kézbeillő termék kell kora reggel, nehogy valaki félálmosan megvágja magát. A Gillette fűtött borotva vízálló, zuhanyozás közben is használható és a tisztán tartása is egyszerűen adódik. A tökéletesített végtermék nemsokára a boltokba kerül, a borotva és a töltő mellé négy darab cserélhető borotvabetét is jár. A pattintva illeszkedő borotvabetét a legújabb fejlesztésű ötpengés kivitel. A fűtött borotva nagy ötlet, a napi kötelező férfisport közben kényeztet és talán formatervezési díjat is nyer.

Gillette fűtött borotva