Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

KanDao QooCam váltókamera

by Sándor Gy. Zsolt www.kandaovr.com

36o°-ban 2D, vagy 180°-ban 3D világ

Kétdimenziósan a látótere 360o-os körpanoráma. Egyetlen gombnyomással háromdimenziósra átállítva a látótere 180o-os, felülmúlja az emberi szem természetes látószögét.

Három halszemoptikáját a beépített digitális stabilizálóprogram segíti a döccenésmentes videókhoz és tűéles képekhez. Lassított videó lejátszásához a rögzítőképessége a normál vetítési sebességéhez képest ötszörös gyorsaságú. Akinek VR sisakja van, a kamera használatával azonnal elmerülhet a mesterséges térérzet világában. A beépített mélységtérképező szoftver képes egy elkészült képen módosítására, melyik objektum legyen éles és melyik legyen elmosott a jobb 2D térérzet eléréséhez. Egyedi képessége az élőképes videó közvetítése 2D körpanoráma vagy 3D élő adásban. A WiFi-kapcsolatra képes KanDao QooCam váltókamera lehetővé teszi 4K felbontású videóanyag vagy 4320x2160 pixel mérerű fényképek továbbítását.

A fém tokozás a napi használathoz profi érzetet és tartós külsőt biztosít. A sokoldalúságra jellemző, hogy 90 fokban lehet a testet elcsavarni, így számos új lehetőség kínálkozik a felvétel készítéshez. A beépített akkumulátor 2600 mAh kapacitás egy menetben 3 órányi használathoz elegendő. A csomagban tartozék a lencsvédő profil, bársony hordtáska és a háromfajta csatlakozó kábelből álló összeállítás. Gyárilag letölthető képfeldolgozó szoftvere alkalmas az általa DNG formátumban tárolt raw fájlok utómunkálataira.

A KanDao QooCam váltókamera számos dizájn díjat gyűjtött össze.

KanDao QooCam váltókamera