Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

NAT-2 vega cipő

www.nat-2.eu

az ’50 cipő amely megváltoztatta a világot’ gyűjtemény tagja

A NAT-2 vega cipő nem szimplán egy márka, hanem alaposan átgondolt tervezési folyamat eredménye. Modern kihívás a világnak és követendő példa is. A cipők alapanyagában alapvető változás, hogy elfordultak az állatbőrök hasznosításától. Nem ölnek le állatokat a bőrükért. További vívmány, hogy csak természetes alapanyagokkal dolgoznak. Zömében újrahasznosított, vagy más iparágak számára érdektelen anyagokat használnak. Félcipő és magasszárú cipő is készül belőlük.

Egyedi megoldás a szénából készített lábbeli. Vagy a tejcipő, amelyik a tejnek olyan összetevőit építi be a cipő felsőrészébe, amelyek másképp nem feldolgozhatók. Különlegesség a kőcipő, amelyik felsőrésze kőpor származékból áll. A darált kávé is újra hasznosul cipő formájában, vagy az erdőkből kinyert, amúgy nem hasznos faanyag. Egyedi változat a gombahéjból készülő cipő. A cipőtalpak anyaga természetes gumi, a belső talprész valódi parafából készül és az összeállításhoz csak víz alapú ragasztókat használnak. A gyártás egésze minimális ökolábnyomot hagy Földünkön.

A forradalmi jelentőségű anyaghasználat mellett fontos a kézi készítés, nincs szalagmunka. A munkafolyamat alatt ügyelnek a környezetet intenzíven kímélő gyártásra. A tudatos emberek köre alkotja a vásárlóikat, amely folyamatosan és növekvő ütemben bővül. A vega cipők a formatervezésben is aratnak, ezt vagy húsz kitüntetés bizonyítja.

NAT-2 vega cipő