Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Szétcsúsztatható mobiltelefonok

www.hihonor.com

az új dizájncunami

Szétcsúsztatható mobiltelefonok jelentek meg a kínálatban és célközönségük a szelfimániás fotósok. A „Navigare necesse est (Hajózni szükséges)” mondás nyomán a mai „Szelfizni muszáj” viselkedésre is igaz módon folytatódhat az ókori befejezés „vivere non est necesse (élni nem)”. Mobiltelefonjaik kommunikációs lehetőségeit kimerítve a gyártóknál a mobilok egyéb funkciói kerülnek reflektorfénybe. Mindenek előtt a fotózás és azon belül a lankadni nem akaró szelfimánia a fejlesztés motorja. Szelfizés nélkül szintén „vivere non est necesse”.

Ilyenfajta fixációinkat könnyítendő több gyártónál megjelent a szétcsúsztatható mobil, itt a test két panelból áll és egymáson csúszik szét. Felül kibújik a felénk néző frontkamera, vele magától elindul a szelfifotós alkalmazás, az automata fókusz azonnal ránk élesedik és máris kész a tökéletes szelfi. Mindez 2 másodperc alatt

Óriási előrelépés a korábbiakhoz képest.
Az előhalászom a telefont - kioldom a biztonsági kódot - elindítom a fényképező programot - átállítom frontkamera működtetésre - belövöm a fókuszt és ha mindezt lejátszottam – a kötött sorrendű teendők végeztével elkattintva a képet >>> a téma addigra sokszor odavan.

A szétcsúsztatható mobiltelefonoknál a gyors fényképezés mellett további előny, hogy a visszacsukható kamerapanel tökéletes védelmet nyújt a becsukott optika lencserendszerének. A kettőzött panel arra is nyújt teret, hogy bonyolultabb, nagyobb tudású és terjedelmesebb frontkamera rendszer kerülhessen a tokozásba.
Legnagyobb előny mégiscsak az, hogy felszabadul a kijelző felső részén a kényszerűen elvett fekete vakcsík. Megbontatlan felületű kijelzővel lehet visszanézni az elkészült képet és más fotót, videót. Luxusmegoldásnak számít, hogy a kézi kicsúsztatást az OPPO Find X telefonja motorosan oldja meg.

Vajon kinek nem lesz vonzó az új telefongeneráció? Jeles reprezentánsa a Honor Magic 2 modell. Szétcsúsztatható mobiltelefonok