Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Trust VARO

www.trust.com

ergonomikus egér

Trust VARO ergonomikus egér a kézbe besimulva kellemes munkaeszköz rendhagyó megjelenéssel. A szemünket már villódzásmentes, nyugtató képet adó monitorok kifejlesztésével védjük, de a kezünkre nem ügyeltünk idáig ilyen alapossággal. A Trust VARO ebben nagy lépést tesz előre. A Trust VARO ergonomikus egér tervezése az emberi anatómiára épül. Hosszantartó, az inakat és izmokat sokáig tónusban tartó grafikai vagy tervezési munkákra szánták. A VARO egér a kézfej folyamatos, pihentető felfektetésével elkerüli a megerőltetést és húzódásokat.

A hagyományos egérgombokon túl két extra gomb is jutott rá a weboldalak fel-le görgetéséhez. A Trust VARO áramforrása belső akkumulátora, energiatakarékos ki/be kapcsológombbal működik. Vezeték nélküli kivitele révén nem függünk gubancolódó zsinórzattól. Szenvedélyes játékosoknak a gyártó vezetékes egeret javasol, és tény az is, hogy a VARO kiképzése a balkezeseknek nem kedvez. A Trust VARO egér USB-s mikro vevőegységgel csatlakozik a PC-hez vagy noteszgéphez. Formatervezési vívmánya, hogy a kisméretű USB-s vevőegységet az egér hasában tarthatjuk az erre kiképzett tárolóban is.

A gyári dobozban a használati útmutató mellett az akkumulátorhoz szánt USB-s töltőkábel található. A Trust VARO ergonomikus egér 2 év gyári garanciával kapható, ára forintban egy négyjegyű szám.

Trust VARO ergonomikus egér