Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

Kiadványunkat keresse partnereinknél!
Ön itt jár: Főoldal Újdonságok

Pro-Ject lemezjátszó Artist Collection sorozat

by Sándor Gy. Zsolt www.audiocentrum.hu

Formatervezés sztárikonok nevével díszítve.

Pro-Ject lemezjátszó Artist Collection sorozat bővÍti az osztrákok friss kínálatát és féltucatnyi különféle modellből áll.

Az ESSENTIAL III Sgt PEPPER’S DRUM modell idézi Ringo Star dobjának frontoldalát, míg a ”Bors őrmester MAGÁNYOS SZÍVEK KLUBJA ZENEKAR” című hanglemez emblémájával ellátott modell a The Beatles együttes sikereit idézi. Együtt a szólókarrierrel is befutott Beatles tagra emlékező ESSENTIAL III GEORGE HARRISON RECORDPLAYER modellel.
A The Beatles együttes nagy riválisa a szintén világhírű, de keményebb és lázadó rockzenét játszó Rolling Stones volt. A hatvanas évek óta nem oszlottak fel Mick Jaggerék, egymás után nyomták a koncerteket. Róluk szól a Pro-Ject lemezjátszó Artist Collection sorozat további darabja ROLLING STONES RECORDPLAYER jelöléssel, rajta az emblematikus kiöltött nyelv védjegy a fényes fehér vagy fekete káván.


Mindegyik változat az Ortofon gyártmányú hangszedők valamelyikével készül. A pick up betétek és a mechanikák többféle variációban oldják meg a hangjelek letapogatását és lemeztányér mozgatást, más-más pénztárcamérethez igazodva.
Vagy harminc éve indult el a Compact Disc (CD) lemezek forgalmazása megfizethető áron és a polivinil anyagú préselt hanglemezeket akkoriban szinte mindenki temette. Tetszhalálukból ez elmúlt pár évben támadtak fel, mert a praktikus CD-korong konzerv hangjához képest a fekete lemezek az eredetileg elhangzott teljes hangképpel szólalnak meg. A CD-n rögzített digitális jelekből a CD-lejátszók viszont elektronikusan állítják elő a valódihoz csak jól közelítő hangzásvilágot.

Mára a hanglemezek eladási száma lekörözi a CD-lemezekét – a természetes hangzás csak a vinil hanglemezen érhető el. Analóg jeleinek megszólaltatására a hagyományos elvű, de modern kivitelű lemezjátszók kellenek, amilyeneket a sógoréknál a Pro-Ject Audio Systems kínál. Hazánkban kipróbálhatók itt, összehasonlíthatók egymással a zeneszobában saját zenével is.

Pro-Ject lemezjátszó Artist Collection sorozat