Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Stylies

www.irobotcentrum.hu

HELOS párologtató

Stylies HELOS párologtató érkezett Svájcból, ahol tudják hogyan kell a jó levegőre vigyázni.
Fűtött szobában a meleg levegő nagyobb páramennyiséget képes magában tartani, mint a hideg levegő. Szellőztetéskor a betóduló alacsony páratartamú hideg levegő kiszorítja a több nedvességet hordozó meleget és így fokozatosan kiszárad szobánk levegője. Kellemes páratartalomnak a levegő 40-60%-os relatív páratartalmát érezzük, irritáló száraz érzet 30%-os szint alá süllyedő páratartalom esetén keletkezik.

A Stylies HELOS párologtató a hidegpárolgás elvén segíti az emberi tüdő által beszívott levegő optimális légnedvesség tartalmának megőrzését. Belsejéből az antibakteriális anyaggal átitatott, nagy felületű papírfilterekről a légáram parányi vízcseppek formájában juttatja a szoba levegőjébe a nedvességet.
A Stylies HELOS párologtatóban a tartályból a filteres abszorbció által felszívott vizet ventilátor lapátok mozgatják, energiaigényük mindössze 6 Watt.

Hatékony működését magunk szabályozhatjuk. Egy LCD visszajelző számokkal mutatja a páratartalmat százalékos értékben. Igény szerint beállíthatjuk és a szint elérésekor a Stylies HELOS párásító önműködően kikapcsol, majd a paratartalmat automatikusan tartja.
A Stylies HELOS párologtató számára a helyiség ajánlott maximális mérete 50 négyzetméter, vagy tekintélyes 125 köbméter. A kijuttatható páramennyiség legfeljebb 350 g óránként, amit a négyliteres víztartály lát el.

Fontos tényező a higénia, a csapvizet gyakran cseréljük és alaposan öblítsük ki a tartályt. Annak belső felületét tartsuk tisztán, lerakódás mentesen. A benne tárolt vízminőségre antibakteriális tisztítíkocka (Clean Cube) felügyel, nem enged kórokozókat elszaporodni és a légtérbe jutni. A szintén antibakteriális védelmet biztosító papírfiltereket huzamos használat esetén kéthavonta, míg a kockát évente javasolja a gyártó cserélni.
A Stylies HELOS párologtató a visszafogott formatervezés révén a lakás bármely helyiségében könnyen elhelyezhető darab.

Stylies HELOS párologtató