Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Kodály Zoltán utca 27/B
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

Kiadványunkat keresse partnereinknél!
Ön itt jár: Főoldal Újdonságok

Samsung Galaxy Note8

www.samsung.com

ott kezdődik, ahol az S8 végződik

Samsung Galaxy Note8 fogja helyreállítani a Samsung renomét, amit tavaly a Note7 kissé megingatott.

Menetrendszerűen jelentik be a vezető márkák az újdonságaikat. Tavasszal a Samsung telefon zászlóshajói, őszre a Note család új tagja, majd ezt követi októberben az Apple évfordulós Apple modellje és a szándékoltan ezután a Google referencia telefonja.
A Samsung Galaxy Note8 fekete, szürke, kék és arany változatban lesz kapható Európában. A Galaxy S8 és S8+ erejét ugyanazon Qualcomm Snapdragon 835 központi egység adja, mint amit a Galaxy Note8 is megkapott. Egyszerűen ma nincsen gyorsabb processzor a piacon.
Belül a fedélzeti memória lett izmosabb, az S8 a 4GB műveleti RAM-ja helyett a Note8 6GB RAM-ot kezel.
Energiafelhasználása hatékonyabb, az akkumulátor karcsúbb lett, 3300 mAh kapacitással kerül beépítésre.
Viszon képátlóban valamennyit hízott a Galaxy Note8, hogy ne lehessen rásütni, még a kijelzőn sem változtattak az S8+ méretéhez képest. Felbontásban ugyanakkor megmaradt az 1440 x 2960 pixel.
A fizikiai méretkülönbség abból keletkezett, hogy az S8+ ívelt sarkaihoz képest a Galaxy Note8 kicsit szögletesebb lett, így az átló hossza növekedett. Valójában az esztétikum változott, a lényeg nem.
Mivel a lényeg az, hogy a Samsung – keresztben legalábbis – megvalósította a kijelzőt befoglaló látható keret felszámolását, ez az Infinity Display. A tetején a hangszóró és a frontoldali kamera optika miatt van egy vékony csík, a lenti keskeny vaksávot viszont nem töri meg a fő nyomógomb, ezt szenzor helyettesíti. Látványnak is kellemes, kézbefogni élvezet. Oyan, minha a tenyerünk szabna csak határt a képeknek.

A képek elkészítésében lépett előre nagyot a Samsung Galaxy Note8 a hátoldali dupla kamerával. Ez alapvető különbség az összes korábban megalkotott Samsung modellhez képest. A főkamera kétszeres optikai ráközelítéssel 12MP érzékelős, duálpixeles kivitelben f1.7 rekeszértékkel egyezik az S8/S8+ optikájával, a másik kamera pedig a 10-szeres digitális zoom képességgel a mélységi fotózást segíti. Ez portrékészítésnél kiváló, a célszemély hátterét még mosottabbá tehetjük a fénykép elkészítése előtt is, valamint az elkészülte után is. A ’bokeh’ hatással jobban kiemeljük az objektumot.

A Samsung Galaxy Note8 továbblépett a beviteli lehetőségek terén. Az ujjunk mellett az S Pen elektronikus toll lesz segítségünkre. Maga a toll ránézésre is kiváló dizájn. A kézírásunkat szoftver változtatja nyomtatott szöveggé, kézzel írhatjuk meg az üzeneteket vagy írhatunk fotókra szövegeket. A rajzolás terén lesz majd hasznos az S Pen a nyomás- és dőlésérzékeny képessége.
A tollat használat után a praktikus oldaltároló fogadja be és tünteti el.
A Samsung Galaxy Note8 nem jelent ugrást az S8/S8+ után, azonban nem is lehet a technikában ilyen rövid idő alatt nagyot lépni előre. Formatervezése elsőrangú maradt, ebben továbbra is a Samsung van a versenyben az élen.