Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Kodály Zoltán utca 27/B
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

Kiadványunkat keresse partnereinknél!
Ön itt jár: Főoldal Újdonságok

Philips BM6B izzy

www.philips.hu

vezeték nélküli zene minden egyes szobában

Philips BM6B izzy a családjának legifjabb tagja. Vele a hollandok koncepciója egygombos megoldással szolgál egy tipikus helyzethez.

ZENESZOBA
Szól a zene az egyik szobában és át kell mennünk a másikba, de az zeneszóról nem akarunk lemondani ott sem. A BM6B izzy a lehető legegyszerűbben valósítja meg, hogy a hangzás mindenhová eljusson. Az izzylink™ kapcsolattal akár öt ilyen csatlakozásra képes egységet is üzemeltethetünk otthon. Valamelyik tagja lesz a Mester, és az összes többi vele párosítva ugyanazon zeneforrás (okostelefon, tablet) tárolt muzsikáját vezetékezés nélkül szólaltatja meg bárhol a lakásban.

Korábban a Fidelio BM90 egység már bemutatásra került. Akkor a hangminőségen túl az időtálló klasszikus forma volt az, amitől a BM90 kiemelkedett a többiek közül. A Philips BM6B izzy az izzylink™ család tulajdonságait a hordozhatósággal új irányban bővíti. Formatervezésében ugyanakkor megmarad az igényes visszafogottság.

A Philips BM6B izzy működtethető hálózati tápfeszültséggel is, vagy saját feltöltött akkumulátoráról. Utóbbi lehetőséggel a használati kör bővül, kitehetjük az erkélyre vagy teraszra, de a kertbe is. Ha a zenetárat közvetlenül akarjuk kezelni, akkor érdemes a Philips BM6B izzy egységet választani a Mester egységnek. Az izzylink™ családtagok egymással saját hullámhosszon tartják fenn a kapcsolatot. Nem a lakásban használt Wi-Fi routeren keresztül kommunikálnak, nincs rá szükségük és így nem fogják le a sávszélességét. Az okostelefont is Bluetooth csatlakozással érzékelik, így teljes a szabadságérzetünk. Praktikus tulajdonság, hogy a BM6B izzy MULTIPAIR képessége több okostelefonra is emlékezni képes, ha egyszer már összepárosították vele.
Zsinóros csatlakozású zeneforrás esetére AUX aljzatot kapott.

ÉNEK AZ ESŐBEN
A izzylink™ család BM6B tagja a kültéri használatra méretezve ellenáll a fröccsenő víznek, kádfürdő közben is használható. IPX4 besorolása a hirtelen jött zápor ellen is védi. Persze senki sem hagyná csak azért kint ázni az esőben, mert az bírja a vizet. Főleg nem, ha a zeneforrás telefon általánosan nem vízhatlan. Amúgy is bemennénk a szobába az elektronikával, mert magunk sem vagyunk vízállók.

TARTALOMHOZ FORMA
A Philips BM6B izzy a sztereó hangélményhez négy hangsugárzót rejt, ezeket ívelt élekkel határolt hasábformába foglalták bele. Enyhén döntött tetején a kezelőszervek gumifelülettel borított érintkezőgombok, szimmetriába rendezve. Némi világítást is kaptak, rendőrkék Bluetooth logo és fűzöld Group felirat fénylik sötétben is az eligazodáshoz.
A holland tervezés a helyiségek színösszhatását úgy próbálta emelni, hogy a fekete BM6B modell mellé a fehér BM6W változatot is kínálják, ha az utóbbi színben jobban igazodik az enteriőrhöz.