Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Kodály Zoltán utca 27/B
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

Kiadványunkat keresse partnereinknél!
Ön itt jár: Főoldal Újdonságok

Trust ICS-2000 Octopus

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

okosotthon távvezérlő központ

Trust ICS-2000 Octopus segítségével a már felkészített otthoni berendezések és készülékek egésznapos szolgálatba lépnek, akár otthon vagyunk akár nem.

Trust ICS-2000 Octopus a nevéhez méltóan sokoldalú, sőt nyolcnál jóval több feladat párhuzamos ellátására alkalmas. Mindezt meglepően szép formába álmodva teszi. A mindenfelől szimmetrikus fazon tetején a nyomógomb megnyugtató zöld LED-kontrollfény világa űrkorszakra utal. Ha űrhajó bonyolultságával nem is, de az okosotthonok rafinériájához szükséges összes tudással felruházták.

A Trust ICS-2000 Octopus az otthoni kommunikációs hálózatba illesztve központként viselkedik. Minden vezérelhető eszköz elé a Trust által szállított érzékelőket vagy jelfogókat beiktatva ezek képesek fogni az Octopus által vezeték nélküli kommunikációval küldött parancsokat és a csatlakozatott eszközöket ennek megfelelően vezérlik.
Azoknál az eszközöknél, ahol távszabályozó a Trust rendszernek eleve a része, mint amilyen pl. az ALED2-2709R változtaható fényerejű világítórendszer csomag, a Trust ICS-2000 Octopus rátanítható a távszabályozó működésére, és így minden távszabályozó fizikailag feleslegessé válik.

Mindehhez szükséges az Apple App Store vagy a Google Play bázisról a TRUST által kifeljesztett ingyenes alkalmazás az okostelefonra vagy táblagépre letöltve. Az alkalmazáson belül különféle rendeket alakíthatunk ki, azokat elmenthetjük és a későbbiekben ezek szerint vezérli a telefonunk az Octopust. Saját személyes profilját létrehozva a család több tagja is kezelheti saját telefonjáról ugyanazon Octopust. Nemcsak otthon, hanem akkor is, amikor távol vagyunk hazulról és van internet hozzáférésünk.

Ilyen módon az Octopus nemcsak a telefonba betáplált automatizmusokat működteti saját maga, hanem otthon személyesen is kezelhetjük az eszközeinket a telefont használva, vagy távolról irányíthatjuk vele azok működését. Világítást, redőnykezelést, locsolórendszert, IP videókamerát, stb.

Mindegyik megoldás a Trust ICS-2000 Octopus központi vezérlőt utasítja és rajta keresztül adja ki az érzékelőknek a végrehajtandó parancsokat 2.4 GHz-es (nem Wi-Fi szabványú) kommunikációval. Az Octopus jövőbiztos, mert több Smart Home vezérlő kommunikációs protokollal együttműködik, mint amilyen a ZigBee HA/LL is. Utóbbit a Philips használja a Hue termékcsaládja működtetésére.