Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Apple HomePod

www.apple.com

hangközpont és vezérlőcenter

Az Apple HomePod karácsonyig a boltokba kerül és $349-es javasolt árcédula lesz rajta. Ha lekerül róla, akkor egy tökéletes felgombolyított spárgaspulni alakját veszi fel nemcsak a sötét, hanem a fehér színváltozata is. A sötét szín megnevezése a gyártó szótárában az ’űrszürke’.

Hangkeltő eszközként két és fél kilót nyom. Öblös mélyhang sugárzó dolgozik a tetején és körben 7 csipogó sugárzó szolgálja ki a közép- és magashangokkal. Mivel a vezérlése az Apple cég Siri hangutasításos intelligenciájára épül, benne 6 rejtett mikrofon érzékeli a hanggal megformált utasításokat. Akkor is megteszi ezt, ha közben szól a zene.

A hangvezéréssel a zenei szórakozás válik a lehető legkényelmesebbé. Lejátszási listák gyors összeállítása, a kedvelt zeneszámok alapján zenei stílusok szerint történő csoportosítás és még sok egyéb szolgáltatás is lehetséges vele. Beszélgetni is képes, kérdésre válaszol is, hogy éppen ki énekel. Podcast adások közvetítésére, időjárás és hírszolgálat meghallgatására is kiválóan alkalmas.

A lakásban a hangvezérléssel a HomeKit képességgel összeköthető intelligens eszközöket is irányíthatjunk, ez a legegyszerűbb mód a világítás felkapcsolására, vagy az napsütés ellleni árnyékvetők kinyitására.

A HomePod készülékben az elektronikus tartalom nagyon igényes, egy Apple A8 processzor utasításkészlete irányítja a folyamatokat. A 17 centi magas forma a szimmetria csúcsa és a lekerekített körvonalak egyszerűségét csak a szándékoltan nyers borítófelület teszi még izgalmasabbá.