Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

Kiadványunkat keresse partnereinknél!
Ön itt jár: Főoldal Újdonságok

Marshall KILBURN hordozható hangrendszer

www.audiocentrum.hu

A zenei Marshall-segély

Marshall Kilburn néven vezeték nélküli hangerősítő rendszert hozott forgalomba a patinás angol márka.

A Marshall Kilburn minden külső elemében utánozza a hetvenes évek koncertjeinek elmaradhatatlan kellékét, a gitárerősítőt. Tetején a tekerős potméterek mellett most is ott a dugasz aljzat.
Most nem gitárzsinórt, hanem 3.5 mm jackdugóval ellátott vezetékes hangforrásokat fogad be. Van ennéle egy kényelemesebb megoldás is. Vezeték nélkül csatlakoztatható rá okostelefon vagy táblagép és a rajtuk tárolt zene hatalmas hangerővel szólal meg. A Marshall Kilburn a Bluetooth hangforrástól maximum 10 méternyire bárhol működve veszi a jeleket.
Mindezt a beépített akkumulátor látja el energiával és ha nem teljes hangerővel bömböl, akkor reggeltől estig képes zenélni. Hangszóróből három is belekerült, a sztereó zenei képet két darab 8-8 Watt teljesítményű hangsugárzó alakítja ki és azt egy 25 Wattos mélyhangsugárzó támogatja.
A többkilós fenevad nagy hangerőnél sem torzít és a súlya miatt nem rezonál be.A Marshall Kilburn kezelőszerveit a nosztalgia jegyében a tekerős hangerő beállító gomb mellé külön magas- és mélyhang szabályozó gombokkal bővítették ki. Műszer kategóriájú billenőkapcsoló látja el a rendszert árammal és kis piros kontrollfények jelzik a funkciókat. A formatervezők vették a fáradságot és még az előlap rácsát is a cégre jellemző klasszikus, durvaszövésű fémszálas anyaggal alakították ki. Már a márkafelirat stílusa rögtön beazonosítja a gyártót. A műbőr tokozás érdesített kávája sem hagy kétséget arról, hogy replika-gyanús végterméket álmodtak meg.
A hordozópánt is üzenetes, amely szándékoltan a zenészek gitárjának tartóhevederét utánozza. Leakasztható, ha a Marshall Kilburn megtalálta a helyét a szobában a kihangosításhoz. A teljes nosztalgiához a régi gyűrűs telefonzsinórokra hajazó gyári csatlakozókábel járul hozzá. Mindkét vége és a Marshall Kilburn kezelőfelületén minden fém arany színben vonzza a tekintetet.