Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

Kiadványunkat keresse partnereinknél!
Ön itt jár: Főoldal Újdonságok

Tivoli Audio Model One DIGITAL

www.audiocentrum.hu

nosztalgikus külső hipermodern belsővel

Tivoli Audio Model One DIGITAL a beszédes nevű újonnan megjelent amerikai rádió, amelyet vonalzóval és körzővel terveztek.
A Tivoli Audio Model One DIGITAL dizájn – valódi fa doboz, durvaszövésű fronttextil, kerek kijelző – a rádiózás szerelmeseinek üzen és visszatekint 1965-re. A hangmester-feltaláló Henry Kloss több mint 50 éve fejlesztette ki mérföldkőnek tekintett rádióját, a Model Twenty One készüléket.Akkor ultramodernnek számító külső megjelenése máig termékenyen hat az ipari formatervezőkre. Analóg rádiónak tökéletes volt, lévén akkoriban csak analóg adások sugárzása az éterben.

Jó 15 évvel ezelőtt alakult meg a Tivoli Audio vállalat, amelynek alapítója együtt is dolgozott a feltalálóval. A Tivoli Audio cég Model One rádiója tisztelgés volt Henry Kloss munkássága és eredményei előtt. A ma is kapható Model One szintén analóg elvű készülék.A Model One legfrissebb változata lett a digitális verzió, amelynek tudása minden eddigit összegez.A Tivoli Audio Model One DIGITAL egyesíti magában a ma korszerűnek tartott megoldásokat, amelyekkel zenélni lehet. Feljelentkezik a Wi-Fi hálózatra és használhatja a Spotify, Deezer, Tidal, QQ streamelhető szolgáltatásokat. A világhálón ezernyi webes adóállomást talál meg. Rádió tunere az analóg FM mellett a DAB+ magyar szabvány szerint sugárzó adókat képes fogni. Ha mindez nem elég széles választék, akkor vezeték mentesen csatlakozhatunk vele adott Bluetooth® jelforrásra. Okostelefonról, tabletről ezzel hallgathatjuk meg a zenegyűjteményt. Remélhetőleg a zenetár nagyfelbontású felvételeket tartogat, hogy érvényesülhessenek a hagsugárzó akusztikus képességei.
Vezérlése roppant egyszerű a Tivoli Audio ingyenes ’ART’ alkalmazásával, amelyik az iOS és az Android rendszert egyaránt ismeri. Használhatjuk a rádió közepén a multifunkciós tekerő/nyomógombot is.
Az egyhangszórós kivitel ne tévesszen meg senkit, mert szteró térhangzásra is képes. A másfél kilós készülék gyakorlatilag egy aktív hangfal sztereó rádiótunerrel beoltva. A másodhangfal szerepét a külön kapható Tivoli Audio CUBE hangsugárzó töltheti be.Vezeték nélkül szólaltatható meg és önállóan, sztereóban vagy multi-room megoldássá köthető össze számos CUBE így minden szobában élvezhető ugyanaz a zene. Az ART hangfal szintén képes ellátni ezeket a feladatokat, még falra is akasztható a lapos és kerek kivitel. Formája hangkeltésre lett kifejlesztve és mindenféle kiépítettségben teljesíti is az elvárásokat.Azok, akik már meghallgatnak egy Tivoli Audio rádiót, azután más hangkeltő eszköre nem vágynak. Hangzásvilága és formatervezése élményt jelent a fülek és a szemek számára egyaránt. Az analóg mono rádióktól hosszan ível a pálya a többhelyiséges, vezetékezést nem igénylő, modul rendszerben kialakítható és könnyen változtatható összeállításokig.
Mindehhez hadrendbe állítja az otthon fellelhető összes zeneforrást és garantálja a komplex kikapcsolódást.