Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Philips ShoqBox SB300B

www.philips.hu

vezeték nélküli fényes hangzás

Philips ShoqBox SB300B névvel és a látvánnyal sokkol a hangrendszer. A dübörgő zene ritmusára a hangsugárzó saját algoritmusát követve színes LED fényeket bocsát ki magából.
Philips ShoqBox SB300B termékével a holland cég igencsak magára vonja a figyelmet. Mindkét oldalára terveztek mélyhangsugárzót és középen egy széles átvitelű hangszóró teljesít. Az összes membránt erős rácsok védik, a kivitel robusztus és ütésálló. A fizikai behatások ellen a masszív héjszerkezet óvja, felületi kiképzése pedig a víz és por ellen védi meg.

Minősített IPX7 vízálló kivitellel tervezték, a májusi eső ellen szabadtéri buliban is megvédi. Minden gombja gumifelület alá rejtett érintőkapcsoló és a csatlakozó aljzatokat is gumisapkák védik. Nemcsak a víztől, hanem a por ellen is tökéletesen védve van.
Vezeték nélküli Bluetooth® kapcsolattal okostelefonról vagy táblagépről akár 20 méteres távolságból is elláthatjuk zenével. Közben a telefon vagy tablet biztonságos fedél alatt a házban lehet.
A Philips ShoqBox SB300B elektronikával a párosítást a keresési program másodpercek alatt elvégzi.
Ha nincs más forrás, csak MP3-lehátszó, vagy hordozható CD-játszó, akkor jól jön a szabványos 3.5mm minijack csatlakozó aljzat bemenete.A Philips ShoqBox SB300B buliképes, az agresszív formatervezés gondolt a tartós igénybevételre is. Teljes feltöltéssel 8 órán át lehet vele zenélni. Li-ion akkumulátorát mini USB aljzatról tudjuk energiával ellátni és folyamatos 4 Watt teljesítménye elegendő hangerő a parti behangosításához. A fényjáték fokozza a hangulatot és emlékezetessé teszi az estét.

Az összképet a Philips ShoqBox SB300B azzal gazdagítja, hogy beépített mikrofonja révén mobiltelefon hívásokat is lebonyolíthatunk. Kihangosítóként a zenélést megszakítja, majd a hívás befejeztével onnan folytatja. Igényes hangzásával kiváló kisegítő eszköz tud lenni konferencia-beszélgetésekhez. A gyártó a Philips ShoqBox SB300B modellre egy év garanciát vállal.