Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

Kiadványunkat keresse partnereinknél!
Ön itt jár: Főoldal Újdonságok

Trust GXT 880 mechanikus billentyűzet

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

dizájn a fanatikus játékosoknak

Trust GXT 880 mechanikus billentyűzet jelent meg a holland gyártó kínálatában játékosoknak szánva. Külsejében nincsen hivalkodó elem, inkább a különleges tervezés és kialakítás okán érdemel figyelmet.

A sötét felület a piros emblémával egyértelműsíti, hogy a szenvedélyes játékosok társadalmát célozza meg. Nincsen futurisztikus formatervezés, itt a használhatóság és ergonómia uralkodik, meg a strapabírás. A lenyomott billentyű útja mindössze 2 mm és reakcióideje bravúros 5 millisec. Emiatt a gombok hihetetlenül gyorsan és megbízhatóan kapcsolnak.
A mechanikus billentyűk rugós megoldása és a határozott billentyűmozgás biztosítja a gyártó által tanusított 50 millió (!) leütésnyi élettartamot.

Játékhoz egyetlen átkapcsolással a zászlóként lengedező Windows ablak gombja kiiktatható.
A billentyűk közül négyre adott sorrendben történő több leütésből álló sorozat (makro) programozható. Ez okból (anti ghosting) védelmet kapott több billentyűnek adott kombinációban történő lenyomásához. Így egyetlen parancs sem vész el és ez biztosítja, hogy játék közben egyes feladatok vagy mozdulatok végrehajtásához megkövetelt több billentyű lenyomása érzékelhető legyen a játékprogram számára. Egy-egy makro 60 lépést tud rögzíteni.

Non-stop élvezethez a GXT-White billentyűkre LED háttérvilágítás kapcsolható. Többféle megvilágítási lehetőség áll rendelkezésre, ha a környezet fényviszonyai ezt megkövetelik.
A zsinórzat dörzsálló hálós harisnyát kapott, hogy az asztal éle ne kezdhesse ki a sok mozgatás során. A zsinór USB 2.0 csatlakozóban végződik a számítógépes adatkapcsolat létesítéséhez. A billentyűzet hasa alatt terelőprofilok rögzítik az egyéb (pl. fejhallgató vagy egér) kábeleket. A billentyűzet szándékoltan elég nehéz és stabil, hogy csak a játékost ragadhassa el a játék heve.
A Trust cég bízik terméke minőségében és a játékosok vehemens természetének dacára 2 év gyártói garanciát vállal. Magyar nyelvű (ANSI 852 karakterkészletű) kiosztással hozzák idehaza forgalomba.