Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

SAMSUNG Galaxy S8

www.samsung.hu

még a hivatalos bejelentés előtt

SAMSUNG Galaxy S8 izgalom keríti egyre inkább hatalmába az Android táboron belül a Samsung hívőket. Még pár nap a hivatalos megjelenés (március 29.) előtt, de már egyes jólértesültek sokat tudnak.

Profi hírkiszivárogtató Evan Blass, aki közölte a közösségi média oldalán a fenti fotósorozatot, amelyik a SAMSUNG Galaxy S8 külső megjelenését és a színvilágát mutatja be elöl-hátul (és oldalt).

A SAMSUNG Galaxy S8 az előző luxusmodell S7-től karakterében nem, de formatervezési megoldásaiban már lényegesen eltér. Először is az üvegfelület - ami a kijelző maga - ráterpeszkedik az egész előlapra, szinte nincs már holttér és káva is alig fellelhető. Ez a kikapcsolt állapot. Bekapcsolva is alig van felette csík alul-felül, ahol egyéb gyártási okok miatt nem a kijelző felülete foglal helyet.

Szép dizájn-megoldás. Minden korábbi hagyománnyal szakítva eltüntették az androidos rendszerre jellemző középső gombot a legalsó sávból. Ezzel egy (már akinek) gyönyörű, homogén felület keletkezett, amit nem bont meg semmilyen fizikai elkülönülés.

Ha eltüntették a SAMSUNG Galaxy S8 előlapjáról a nyomógombot, az ujjlenyomat-vizsgáló szolgáltatást is elvesztették. Legalábbis a frontoldalon, mert a hátfal fotóján a jobb oldali gomb lesz az. Középen a megnövelt fényérzékenységű kamera lencséje figyel. Baloldalt a vaku és vele talán egybeépítve a (szintén ujjunkra igényt tartó) S Health szolgáltatás letapogatója található. Utóbbi a pulzusnak és a vérünk O2 szállító képességének mérhetőségét hivatott ellátni.

Ha valakinek kényelmetlen a hátoldalon igazgatni az ujját az ujjlenyomat azonosításhoz, szóba került a SAMSUNG Galaxy S8 fejlesztési szakaszában, hogy az előlapi kamera irisz-szkenneléssel azonosítaná a jogos tulajdonost és engedné hozzáférni saját méregdrága telefonjához. Ugyanis az új készülék az előd negyedmillió forintos kategóriáján túllépve, ezer eurós árszínvonalon indít a boltokban. Átlépheti a háromszázezer forintos pszichológiai határt is.

A SAMSUNG Galaxy S8 egyéb tulajdonságait nem kerülnek terítékre, hagyni kell a Samsung cégnek is valamit a nagy napra. Egy bizonyos, a fotózáshoz használt hátfali kamera már az S7 modellnél leiratkozott a számháborúban való részvételről. Az S5 modell 16 megapixeles kamerájához képest ’csak’ 12 megapixeles lett az S7 érzékelője és ez a pixelszám marad a SAMSUNG Galaxy S8 esetében is, más paraméterekben eszközölnek javítást.

Várjuk a SAMSUNG Galaxy S8 bemutatkozását, jöhet a „mobil ki-mit-tud” újabb felvonása. Addig is a fizikai megjelenés hagy időt a szemnek a szép formán és a fakított színeken elidőzni. Az Unpacked 2017. március 29-i eseményéhez kapcsolódóan az alábbi webcím ad még pár napig biztatást magyar nyelvű megtekintőinek, amely március 09. óta fut: www.samsung.hu