Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

Kiadványunkat keresse partnereinknél!
Ön itt jár: Főoldal Újdonságok

Trust URBAN PowerBank

by Sándor Gy. Zsolt www.urbanrevolt.com

autós vészindító

Trust URBAN PowerBank autós vészindító soha nem jön jobbkor, mint a hetek óta tartó zimankóban. A kis helyen és tetszetős csomagban hordható Trust URBAN PowerBank autós vészindító bárhol megment minket. Ha gyengélkedik az autó akkumulátor, pár mozdulattal hadra foghatjuk a készletet és ráindítózhatunk a kocsiban.
Hamar megtaláljuk a csomagtartóban, sárga csíkozású strapabíró cipzárja magára vonja a figyelmet.

A Trust URBAN autós vészindító egy 10000 mAh kapacitású energiatároló, ’magyarul’ PowerBank.
A Pokémon-láz hozta a külsős póttöltők jelentőségét a reflektorfénybe. Előtte is használt ilyet az, aki nem szerette a mobil telefonálás nagy hátrányát, a hamar lemerülő akkumulátort.
A pokémonozás energiazabáló, de eltörpül a gépkocsi lefáradt akkumulátorának energiaigényéhez képest. A 10000 mAh egypár másodpercig mégis elegendő arra, hogy az autó önindítójának a kellő rásegítést megadjuk.
A Trust URBAN PowerBank autós vészindító beépített elektronikája megakadályozza az ellenkező polaritás vagy a rövidzár veszélyét. A ’bikázó’ kábelkészlet is a tetszetős csomag része. Formatervezése a helytakarékos elrendezés mellett a fekete-sárga színpárosítás hivalkodására szándékosan épít.
Az elektronika lerobbant autóval - - - – – – - - - SOS fényjeleket is képes a sötétben LED lámpájával sugározni. Vörös fényekibocsátási állásra kapcsolva elakadásjelzőként is teljesít, elemlámpának is használhatjuk az erős fehér fényre átváltva.

Mivel ‘békeidőben’ külső energiaforrásként működhet, a Trust URBAN autós vészindító visszaminősül PowerBank segédnek. Saját magát is olykor jól kell lakatni, mikorra összes kapacitását felhasználtuk. Okos elektronika vigyáz a biztonságos és gyors töltésre, de a 10000 mAh így is pár órát igényel a teljes szint eléréséig. Négy apró, kéken izzó konrollfény mutatja a töltöttség állapotát. A Trust URBAN autós vészindító mint PowerBank a telefonunkat egy hétig is függetlenítheti a konnektoros töltéstől.
Párhuzamos USB-s alacsony (A) és magas (2.4A) aljzatairól telefon és táblagép egyidejű töltését is megoldhatjuk.
A Trust URBAN PowerBank autós vészindító mellé két év gyártói garancia jár. Ha lerobbant autóhoz mentést kérünk és az órákig tartó fagyos izgalmak után újraélesztik az akkumukátort, két ilyen mentés költségéből kitelik a PowerBank ára és a rengeteg kellemetlenség mellőzésével.