Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

URBAN REVOLT PowerBank 3000T Thin pótakku

by Urban Revolt www.cedrus.hu

Holland válasz arra, amikor kísért a lemerülő mobiltelefon réme.

A formatervezők színhasználatában terjed a narancs szín, céljuk egy strapabíró, duráber termék fogalmának összekötése a markáns látvánnyal. Az Urban Revolt kitűnik a rengeteg szögletes tégla, netán lekerekített sarkokkal kombinált lapostest közül. Ezt a megtört síkokon túl az agresszív színhasználattal és a rendhagyó hordfüllel éri el. A márkázás narancsos megjelenítése csak marketing, de a narancs hordfül egyedi. A fekete-narancs kombináció alternatívája a pasztell szürke test limecitrom színvariációval.

A PowerBank gondot old meg, amikor a mobiltelefont használat közben kell töltenünk és megyünk is ezalatt. Egyetlen mozdulattal az övtartóra illeszthető, vagy hölgyeknek a táska vállpántjára lógatható, csak egy gyorskioldó / karabiner kell még. A zsebben persze mindig elfér.

A kétfajta USB aljzat követelmény, a mini porton keresztül feltöltjük magát a pótakkumulátort, míg ugyanazt a kábelt ha megfordítjuk és a másik USB normál ajlzatba dugjuk, a telefon kaphatja az energiát. A kábel gyári tartozék, a gyorscsatlakozó egyéni izlés szerint képezi beszerzés tárgyát.

Nem minden a dizájn, a komfort is fontos. A 3000 Thin pótakku vékony élén négy apró zöld LED tájékoztat a tárolt energia szintjéről. A 3000 mAh kapacitással a Power Bank egy telefont biztosan teljesen feltölt, de kettőt is megmenthet a nap végén az energia anémiától.