Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

PHILIPS DVT6000 diktafon

by Sándor Gy. Zsolt www.philips.hu

a hangrobot

Formatervezési provokációnak is beillik a Philips újszériás hangrögzítője. Csupa lágyélű egyenes alkot testformát és barátságosan sima anyagokból áll. Ezt az összképet szándékosan töri meg a diktafon tetején a mikrofonok alakja és anyagának jellege.

Az érdes fémfelület és a párhuzamos vonalakat feledő kónuszos kialakítás funkcionális. A diktafon feladatát markánsan kihangsúlyozza, minél nagyobb mértékben irányatottan elfogni a hangullámokat, a többi az elektronika dolga. A kiálló peremek fémanyaga pedig véd a strapától.

Kívül brutális és szokatlanul indusztriális látvány, belül az intelligens megoldások sokasága. A 3mic AutoZoom+ képesség a hangforráshoz állítja be a mikrofonok érzékenységét, fókuszál a beszélőre. Hasznos megoldás, ha a tanterem távoli pontján van csak lehetőség az előadás rögzítésére.
Képes érzékelni a beszéd átmeneti szüneteltetését is. Ha az előadó elhallgat, leállítja a felvételt és folytatja, amikor a beszéd újra elindul. Követi az előadó mozgását is, figyelőprogramja a mikrofonokat utánállítja.

Riportermagnóak is beválik, az eleve kiforduló ikermikrofonok tökéletes térérzetet alkotnak a két hangcsatornában, a kérdező és a válaszadó párbeszéde jól kivehető pergő hangélmény. Veszteségmentes hangformátuma (PCM sztereó) és a hatalmas (4 GB) memória a minőséget, a tölthető belső akkumulátor a hosszú használatot, a fémtok a tartósságot szolgálja.

Helytakarékosságból MP3 tömörítés is bevethető a hangtároláshoz. SD memóriakártyával bővíthető a tárkapacitása és beépített FM rádiójáról hangfelvételt is készíthetünk. Sok kényelmi szolgátatásának egyike, hogy kedvenc zeneszámainkat számítógépről ráltölthetjük és a tartozék fülhallgatót használva kiiktathatjuk a külvilágot.